Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 639
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Stedra объркан ти е поста. Последно прах за бяло или за цветно търсиш?

# 421
  • Варна
За цветно, защото за бяло имам ОМО, 6 кг за 16 лв, от новата формула.Едва ли има равен тая оферта.Да не би Ултрасензитив да е за бяло само ?!

# 422
# 423
  • София
С какви щипки простирате?
Нерядко ми се отпечатват моите след изсъхване и ютията става задължителна..., но са някакви супер обикновени от магазин за 1лв, а и недостигат.
Всяка щипка, която държи добре, ще ти оставя следи. Аз защипвам блузите под мишниците, а панталоните за колана от вътрешната страна и си решавам проблема с виждащите се следи.  Wink

# 424
Тогава ДМ, или Формил за цветно, без оглед на цената ?
Denkmit.

# 425
С какви щипки простирате?
Нерядко ми се отпечатват моите след изсъхване и ютията става задължителна..., но са някакви супер обикновени от магазин за 1лв, а и недостигат.
Гледам още има в Лидл на Аквапур 100бр за 5лв, с грип и доста здраво хващати (на 6ет съм). Други идеи? И 50броя ми стигат Peace
Можеш да опиташ със силиконови щипки. Казват, че не оставяли почти никакви следи по дрехите. Виждала съм ги в Практикер, HomeMax, също и в dm, ако не се лъжа. Цената е към 2-3 лв. за 10 бр. Изглеждат така:
Скрит текст:

# 426
  • Sredets/Burgas
Малеее,  точно тия щипки какви поразии правят по дрехите...  Mr. Green
Имам ги, не вършат работа... тоест вършат чудесна работа за затваряне на пакети, но за дрехите са неподходящи...  Peace
Събрала съм поне 6-7 вида щипки и няма такива, които да не оставят следи...
Затова, защипване на места където не се вижда, какъвто беше и съвета по-горе.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 23:00 от Butterfly_Lovehunter

# 427
А, не знам, Butterfly. Simple Smile Похвалиха ми ги и затова ги показах. Не съм ги пробвала, понеже не ми е важно дали щипките оставят следи или не. Така или иначе повечето дрехи у дома се гладят.

# 428
  • Бургас
Най-малко следи ми остават след тези щипки:не се виждат много добре;същите

# 429
Имам тъп въпрос, но какви дозировки слагате на прането?
Че напоследък си бухам от 1,5 до 2 капачки течен прах и 2 капачки омекотител и резултатът като че ли е по-добър.

# 430
  • Бургас
Слагам колкото си пише на опаковките,че даже една идея по-малко.Омекотител 1/3 от дозата.

# 431
И аз слагам по-малко от посоченото количество. Особено прахът на ДМ прави много пяна и от него винаги слагам по-малко от посоченото за нормално замърсено пране. Капсули - по една и само на чаршафи и кърпи, защото дрехите особено лятото винаги са ми по-малко от 4 кг. Омекотител слагам според количеството пране, но рядко пълна капачка и винаги пускам повторно изплакване, след като приключи избраната програма.

# 432
  • София
Какво е "течен прах"? Че е оксиморон, ясно...

# 433
Е, ся... течен прах, прахта за пране и т.н. и т.н. Mr. Green

# 434
добре, де, течен перилен препарат, спала съм като пиша  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт