Перилни препарати и омекотители – 40

• 55 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • оттам, откъдето започва България
 Joy  Sekhmet, точно ти ли написа горните редове?  newsm78

# 691
Какво искаш да кажеш? Че аз трупам много прахове? Laughing Но моля те...

# 692

Имам спомен,че преди време очаквше японски  #Crazy прах за пране  и се коментраше,че японците перяли едва ли не със студена вода. Нямам спомен дали получи такъв и какъв е отзивът.

# 693
  • оттам, откъдето започва България
 smile3521 Имах предвид професионалното ти любопитство за всичко, което излиза на пазара.

# 694
  • Sredets/Burgas

Имам спомен,че преди време очаквше японски  #Crazy прах за пране  и се коментраше,че японците перяли едва ли не със студена вода. Нямам спомен дали получи такъв и какъв е отзивът.

О, аз имам много добър спомен, че даде пълно ревю за този прах....
Кърпата, която беше намазала с какво ли не, изглеждаше трагично след прането с японското чудо.  Mr. Green

редактирам:
Не си спомням пък аз за коментар върху Сано Муск прах за пране, а виждам, че го има в колекцията...

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 22:27 от Butterfly_Lovehunter

# 695
  • София
Тази тема не ви влияе добре, ама хич. no
Ей затва не влизам в "Красива мама"!!!!!  smile3513

Пп ноооо да се похваля каква устойчивост проявих днес - посетих Елитис (няма толкова долнопробен втори магазин), въртях се и се суках около  новия Персил сензитив, ноооо се въздържах! Вкъщи ме чакат 2 пакета неотоворено Омо за бяло, един недоизхабен Персил за бяло, 40 пранета, който  недолюбвам, и една дозичка Ариел за цветно. Имам нужда само от прах за цветно, така че май Омото от Фантастико ще е късметлията  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 22:53 от Ev_e

# 696
  • Варна
А аз имам толкова десетки литри течен препарат, че ако някой познат ми направи услуга, или ме поканят някъде - подарявам стоки " от първа необходимост ", ама повечето са благодарни...И така, докато се отърва от всичките парфюмирани урини, каквито за мен са всички течни препарати.

# 697
  • Sredets/Burgas
Между другото като споменах Sano...
Най-накрая са направили читав международен сайт...
http://www.sanoint.com/
Видеото на първата страница, по-скоро реклама на компанията, е интересно. Simple Smile

# 698
Здравейте ,мацки ! Чета ви от време на време и пробвам някои неща споделени от вас .
Моля ви ,препоръчайте ми прах за пране ,който да мирише на чисто и свежо, да е силен и траен аромат.
Нещо от рода на Bonux 3 in 1 Active Fresh . newsm78 На аромат ми харесва ,но на трайност трябва да слагам двойна доза или тройна ,за да ми мирише.

# 699
 А имам и друг въпрос - с какво перете черните дрехи ,за да запазите черния цвят наситен и по-дълго време?

# 700
От многото прахове, които съм ползвала, само три са ми оставяли аромат върху дрехите - Ariel fresh sensations от Гърция, ОМО и Dero. ОМО е със специфичен аромат, който не се харесва от всички, Ариел има две разновидности с много приятни аромати, а Деро предлага четири различни аромата.
ОМО можеш да намериш във всеки супермаркет, Ariel fresh sensations - в магазините паралелен внос, а Деро не се продава тук, но можеш да го поръчаш от www.emag.bg.

По другия въпрос нямам мнение, защото нямаме черни дрехи и не планирам да имаме.

# 701
 Sekhmet, нямате черни дрехи?  Crazy Това е мечта на ММ  Laughing

За черните дрехи слагам Первол.
Последно взех от едно магазинче до работата ми , почти 2л Персил унивесален за 9 лева  Whistling
Като пера с него, цялата тераса+хола до нея миришат на чистичко, много хубаво  Heart Eyes и ароматът се запазва дълго.

# 702
Течното ОМО за цветно и при мен оставя аромат. Докато са мокри дрехите е доста силен, но след изсъхване мирише леко и свежо. Много ми харесва. Имаме много черни дрехи (на работа съм задължена да съм с черна риза), пера ги с препарат за цветно, в момента Денкмит или капсули Персил power mix. Прахът на ДМ също ми оставя лек деликатен аромат на чисто. Не зная как биха се комбинирали с омекотител обаче, защото този, който използвам в момента не оставя никакъв ароман.
От Первол за черни дрехи не съм доволна - мирише ми на застояло след изсъхване и не изпира изобщо. Дори мириса на рол-он не ми маха от блузите, камо ли ако има някое петно...

# 703
  • Варна
Моята пералня е само на 6 месеца, и след изсъхване...горчивият аромат на повръщано хич не ми харесва, тъй че никак не харесвам ОМО за цветно.

# 704
Кога пък успя да ползваш ОМО за цветно, stedra, че и започна да не го харесваш?

Общи условия

Активация на акаунт