Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
-
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
-
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
Последните фигурни състезания във волните изпълнения и спортните програми предизвикаха различни реакции, като някои участници бяха аплодирани, докато други оставиха публиката разочарована. Има споделени впечатления за конкретни изпълнители и програми, като се изразява интерес към бъдещото развитие на състезателите и техните програми. Форумът съдържа различни мнения за последните фигурни пързаляния. Потребителите обсъждат конкретни изпълнения на фигуристи, като подчертават както положителните, така и отрицателните аспекти. Акцентът е върху програмите, изпълнението, костюмите и музикалните избори на участниците.
-
Какви са очакванията за предстоящите, бъдещи и предстоящи фигуринни състезания?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
. Юзу кратката се надявам по нататък да ми я покаже. За сега виждам не Принс а нещо ала Елвис ама уж. Направо си мърморя "поне добре че не е Майкъл". От волната се видя повече този път. Харесва ми. Стискам му палци да се възстанови както иска и да ни покаже това което иска. Висока летва си е поставил за сезона. Само дано не стане обратното и вместо възстановяване се получи влошаване
голяма радост. Хареса ми и двете му програми и той в тях. Браво, много се радвам за него предвид какво и колко преодолява. Михал , факт е че волна този път гледах без мъка до края но кратката?! Дори сили за радване на леда му останаха след последната нота на волната. Еххх търпение
. Всичко нужно има, топката е изцяло в неговите ръце/ глава
. Самохин някъкво подобие на себе си този път показа. Браво. Не трябваше да гледам първите му 2 старта за сезона а да започна от този. Миша на първия старт показа чудесно кратката, макар че видимо със сетни сили. Сега но втория си старт показа волната и то със сили прилични до края. Програмите ок и той в тях. Виждам и тук ефект от Мишин. Радвам се, чудесен волен момент с публиката за него . Браво. Стискам палци да видим тези 2 програми на 6 в едно състезание. Миша трябва да е доволен от презентациите на Петров. За себе си Александър направи добър турнир. Харесват ми и двете програми. Волната чакам с повече сили и ...... евентуално да държи образа до края. Но ясно че този сезон ще се чака четворния от него. Натиска е огромен направо. Мура следващия път по -добре. И двете програми напълно ок. Кратката бе удоволствие. Ян -
, просто суинг ритъма прелива този сезон. Финалната част на волната с Woodkid ме подсеща автоматично за Габи-Гийом , дали ще ги видим в туй направление отново скоро
. Ван -Лиу този сезон и в двете им програми има повече пързаляне както в по-миналия за разлика от миналияq в който преобладаваше акробатиката и ме беше яд за тях. Кратката повече ми хареса от волната и като презентация така. Да видим следващия път. Доволна съм от тях. Пол-Ислам ми са трудни хронично за коментар. Помня ги много добре от първия им Skate Canada 2010. Тогава заедно с Vanessa Crone-Paul Poirier много ме впечатлиха и от раз ги запомних. И след това ..... Смениха треньори, видно съзнаваха ситуацията си, все в сянка за треньорите им и все един и същ стил, независимо дали е кратка или волна. Този сезон баш не за тях- защото този стил е именно въпросния и те са в него от ....... Други фактори също играят роля. Жалко, според мен просто не са късметлии. Но като оставим всичко това на страна- 2 прилични програми и изпълнения. Бодри-Соренсен от дуетите с вече няколко старта. След третия старт коментара ми за кратката е следния. И двете музики изискват повече драйв от показания. Особено в You're the Boss почти не виждам връзка музика- заслушах се този път в текста даже и хорео- туй забележка към авторите. А към изпълнителите е, че ми липсва визуален контакт и съответното взаимоизиграване на двата образа м/у двамата-наложително именнно в You're the Boss. Мога да им кажа с кой да си направят справка по тези "дупки"- Джулиан-Шарли и екипа им
. Волната е такава че Пиаф потушава донякъде недостига на драйв и артистизъм към тях/м/у тях а не към публиката. Но това не значи че недостига не е на лице. Да дерзаят
, това във връзка с онази история от миналия сезон
. Пайпър-Пол никакви забележки. Поддръжката в показателнита им 2 пъти я гледах. Много се радвам, че получиха удовлетворение в лицето на медала. Чок- Бейтс кратка-волна са си цял концерт, който ме разсейва и забравям да гледам в детайли. Друг път разбол на тях
.
. Това относно претенциите които те и екипа им имат за класа. Да видим как ще минат сезона с таз програма, по -скоро съдийските кулоари. Боброва-Соловьев най-доброто си изпълнение до тук на тази програма като презентация и общо. Браво. Загорски-Гурейро се стараха, но могат и по-добре. Агафонова-Учар май по-унило от първия път. Guignard-Фабри отново на 6, забележки нямам, съгласна със SB.
.
. За повторенията и за публиката колкото искат да ползват, че и ако искат 10 камери на покрива да сложат. Но изпълненията с минимално превключване на камери bitte