Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 201
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • От Луната
Балерина, добре дошла и скорошен успех!
Док ще ти види хормоните и ако се налага ще повтори някои, или ще назначи нови. Като цяло ако не си в процедура нищо не се повтаря, напълно излишно е.
За първичен преглед според мен няма значение, но като цяло май е добре да е около О.
А за първичен не могат ли да те вместят сега, или графика е пълен? Аз за първичен не съм чакала, записах си час, дет се вика от днес за утре. Сега обаче заради отпуските е малко по-сложно. Като цяло всичко е много добре организирано и не се чака почти за нищо. Най-много съм чакала един час, заради операция, но и заради мен са чакали, така че това е нищо и е абсолютно в реда на нещата. Няма как да се избегне, но те полагат усилия, често ми сменят часа, заради операции.

Люксен, честит рожден ден! Най-прекрасният подарък да получиш на 9ти.

Даре, Боби всичко да е по план! Успешен!

Мистика, добре дошла и дано не се задържаш много.

# 61
  • София
Честит рожден ден, Люксенче! Желая ти във вторник да чуеш хубавите новини и на термин да гушнеш сладки бебоци! 💗 Hug
Дари, Боби, и аз се присъединявам към  стискането на палци да ви се получи порочно този месец Simple Smile Много се надявам да ни се похвалите, че се е случило!
Блинг, благодаря за съвета, със сигурност искам да мина през док преди вливката. Успех и на теб!

# 62
Момичета, аз съм в Бургас.
Скрит текст:
Това, че тук са ми казвали, че всичко е ОК изобщо не значи, че и в София ще е така... В някои болници в София дори не признават изследванията тук, а държат да се направят наново.

Иска ми се да пусна хормони, за да има нещо да покажа. Правя си профилактични прегледи, но не в специализирана клиника по стерилитет. Цикълът ми е в средата на месеца, после съм на почивка и затова исках в началото на септември да отида на преглед.

Де факто, ние дори не сме опитвали за бебе, ако не броя 1 месец преди години, в който просто не се пазихме. Все ставаше нещо и отлагахме плановете. Декември миналата година пусках хормони, пуснахме няколко СГ и това е всичко, което сме правили. Blush

Балерина, добре дошла и скорошен успех!
Благодаря ти Hug

# 63
Хайде и аз да се разпиша в новата шоколадова темичка! Блингче, страхотно си се справила, както винаги!  Hug

Ние май няма да успеем да се вредим в тази тема за процедура, предвид отпуската на док, така че ще действаме по домашно. Виждам, че и други момичета са на същата вълна и стискам силно палци да се случи и някое порочно чудо преди есента, а защо не и повече от едно!  Peace

ЧРД на Люксен и от мен! Жива и здрава да си, и на следващия РД - вече МАМА!  Praynig

# 64
Балерина, в такъв случай няма какво да направиш. Пусни едни хормони, док ще те види на ехограф дали няма очевиден проблем и честно казано ще ви прати да си действате сами, защото не сте правили опити. Може да направите все пак СГ, за да де изключи МФ. Но за другите изследвания ще иска да пробвате няколко месеца. Не обича да насилва нещата и действа бавно стъпка по стъпка. Имай го предвид Wink
Лив, дано имаме някакъв случаен късмет за порочно като нямаме избор. Аз нямам големи надежди, но трябва да се примиря Confused

# 65
Пускали сме разширена СГ в Малинов и е с 4% по Крюгер.
Мисля си, че ако отлагаме бебето ще става по-трудно...

# 66
Не отлагайте. То нека ви няма нищо сериозно, но поемете нещата под контрол. То и аз отлагах бебето с мисълта, че нищо ми няма и ще стане от раз като реша, но изведнъж се сгромолясах. Сега постоянно се сдобивам с някоя нова екстра. Ние сме с 3% по Крюгер. Mr. Green
Момичета, ама повечето я прекръстихте БаРелина на БаЛерина.  Laughing
Благодаря за пожеланията на всички, но аз не разчитам много на естествено забременяване. Аз до пункция не мога да стигна, та какво остана за другото. И все пак ще използваме това че бях на клостилбегит и няма да пропускаме месеца. Може пък да стане някое чудо  Praynig

# 67
Трябва пак да видя, но мисля, че беше 4%.
И аз не се надявам на естествено забременяване, но въпреки това от септември почваме с опитите. Паралелно с опитите ще ходим и по клиники.
Барелина, Балерина, все тази Laughing

# 68
  • София
Момичета, много благодаря за разкошните пожелания. За пореден път се радвам, че ви има и че започнах да пиша. Голяма подкрепа и опора сте, за чувствителен и емоционален човек като мен.

Барелинка, момичетата са ти разказали много неща. Аз ще те приветствам с добре дошла, бързо да отидеш към отчетните и да се чувстваш добре сред нас. Тъй като днес ми е голяма емоция не разбрах кога ти е часът за първичен преглед? Аз държах моя да е около О целенасочено. И добре се получи, защото ме извика след 2 дни и видя, че Ф се е спукал и не можа да повярва. Беше много рано като ден и се изненадахме взаимно. Но и да не стане така ще направите проследяване. Ти си така далеч..., но ще се справиш!  Simple Smile

# 69
Барелина, никой не е казал, че ще отлагате просто ще действате стъпка по стъпка. Това ти го казах с цел да не се изнедаш, когато док поиска постепенно да гледате нещата. Изхождам от това, че ние сме с неизяснен стерилитет и въпреки доста направени изследвания дори при нас караше бавно и предпазливо. При двойка, която няма дори шест месеца опити не виждам как ще подходи по друг начин. Ще ви начертае план, който да следвате и дано не се наложи да се бавите с изпълнението. Търпение, позитивно мислене и всичко ще се нареди Wink Успех!

# 70
Ооо Блингче изобщо не съм се изразила добре.
Нямах предвид твоя пост...  Hug
Имах предвид да не отлагаме първичния преглед за след месеци опити, а да действаме паралелно, защото остарявам. Така ако има проблем и при мен, ще трябва да работим по разрешаването му или пък директно подготовка за процедура.
В Бургас ни казаха, че с тази морфология сме само за ИКСИ и няма как да стане по естествен път. Confused

# 71
Ще си действате, но не се натоварвай излишно. Док ще те насочи слушай него,  той щади психиката максимално. Ако СГ е нормална и само морфологията е толкова не го отчитат като особен проблем. Нашата е такава и морфологията ни е 5%. Док изобщо не се занимава с ММ. Просто препоръча по-здравословен живот и по-малко стрес. Неща, които всички си знаем. Аз го побутвам с малко добавки. Доцентът също ни предложи да пробваме такива, за да подобрим нещата. Но то при нас е много заплетено. Чудим се за какво да се хванем.

# 72
Много добре звучи. При Начев си, нали?
Нашата СГ не е нормална Blush
Скрит текст:
Правихме СГ и излезе лошо количество, концентрация, подвижност и морфология. След няколко месеца правихме пак - лоша подвижност и морфология. Същият месец още една СГ, но в Сф - 2% по Крюгер само. Всичко друго ок, като подвижността бяхме ако не се лъжа 1 % над минимума.
Сега проверих - по Крюгер сме 2%. Как съм решила, че е 4% не знам. ooooh!

# 73
Тогава задължително нова. Ако не е добра ще коментирате евентуални добавки и по-нататък пак контрола. Ако и тя е зле ще може да се класирате по фонда поне.
Доц. Русев имах предвид, ендото ми е друг не Начев Wink
Няма да се плашиш някои мъже се повлияват много добре от разни добавки. Въпрос на организъм и проблем. Отделно има толкова спонтанно забременели двойки с подобни резултати от СГ. Дори сред нас има такива Wink

# 74
Извинявай, Калчев от Малинов имах предвид. Crazy
Ти си при Русев, така ли? Много добре звучи, че щади психологически двойките.

Общи условия

Активация на акаунт