Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
При Калчев съм просто споменах коментара на доц. относно МФ.

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 17:42 от 💎Bling-a-ling💎

# 76
  • София
Барелина, доц. Русев е имунологът в клиниката.
Нашата Сг е подобна на вашата, дори малко по-зле е подвижността. Калчев изписа добавки на любимия. Сега довършва втора опаковка, на третата ще направи контрола и дано да има подобрение. С нашата Сг кандидатствахме по фонда, това ми го препоръча Калчев, защото много се чака. Сигурно и на Вас ще го предложи.

# 77
Днес е Преображение Господне и всички желания се сбъдват Heart Eyes Така че момичета, да си пожелаем дружно по един малък пухкав бонбон ...  Praynig

# 78
А дано Praynig Гледайте към небето цял ден и се молете Blush Все опитвам да да "обясня" каръщината напоследък с това, че "съдбата" има някакъв друг план за мен. Да видим...

# 79
  • От Луната
И аз мисля, че документите за фонда са с приоритет. Много се чака, моята заповед ще излезе догодина по това време, а подадох април 😞

# 80
Здравейте момичета, изписали сте темичката Simple Smile
Люксен, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти най-хубавият и ценен подарък да го получиш на девети!
Успех на всички бебеправещи този месец!
Балерина, добре дошла и бърз успех ти пожелавам! Виждам, че искаш максимално компактно да действаш и затова ще ти кажа какво бих направила аз на твое място. Отиди между трети и пети ден на предстоящият ти цикъл в лаборатория и пусни хормоните, включително и АМХ. Док го иска, мисля че винаги. Не е зле и витамин Д да изследваш. Нека партньорът ти да пусне актуална спермограма в града. Запиши си час за първичен преглед най-добре за дните около овулацията през септември. Според мен няма нужда да ходиш на първичен преглед при д-р Семерджиева, ако си избрала д-р Калчев. На първичния преглед носи всички изследвания - старите и новите. Така док ще може да ги сравни и да прецени какъв ще е плана. Ако наистина нямате шанс за естествено забременяване док няма да ви бави. Мисля, че така ще може да получиш максимално инфо от първичният преглед, а от там нататък ще се уговорите колко чести ще са ти посещенията в зависимост от плана на действие. Аз отидох на първичен преглед с всички изследвания и док не ми назначи нищо друго.
По въпроса за източната медицина , и аз като Блинг съм предубедена относно нивото й в БГ. Ще се радвам,обаче да видя йога клипчетата!
Присъединявам се горещо към молитвата за бебче на днешния хубав празник!

# 81
  • София
Аз се чудя защо утихна темата, пък вие сте започнали нова вече Crazy
Люксен, честит рожден ден на патерички! Бъди много здрава и дано получиш най-хубавия подарък тези дни! Heart Eyes
Барелина, ние сме с 2% по Крюгер и намалена концентрация. Имам три естествени бременности за година и половина, последната от които чакам да гушкам в края на септември Heart Eyes  Пожелавам ти скорошен успех, независимо по кой начин ще стигнете до него!
Блингче, Йоли, Поли, Кремонка, Магнетична , Кашмирче, Перу и всички, които пропускам Hug
Ели, как си? Нещо се губиш напоследък Thinking
Ние свършихме с ремонта, сега аз с шкембето напред чистя ли чистя, защото фирмата, която викнахме да свърши тази работа, си остави ръцете Close

# 82
Ее Фран бива ли такова нещо да чистиш. Ако трябва викни втора и внимавай с напъните. Ти си знаеш де, ама аз да те смъмря. Едно време баба ми така и за това баща ми сега е една зодия, а не друга Sunglasses

# 83
  • София
Фран,  Hug то не остана! Готови ли сте с всичко? Каква количка избра? Разкажи ни малко бебешки неща да ни зарадваш. Може и в скрит цитат. А за чистенето и аз да се скарам. Надявам се, че по-малко чистиш и си почиваш повече.

Поли, благодаря.  bouquet

# 84
  • София
Блингче, Люксен, уж се пазя, ама не мога насред катуна да кръстосам крака  Tired
Количката е Стоке, наследство от моя племенник. И много други неща имаме дадени от сестра ми и кумовете. Стаята не е готова хич. Имам да лепя едни срштикери, пердета да сложа, креватче и скрин да вземем. От Икеа сме си харесали. Имам малко дрешки, чаршафчета, хавлийки и други дреболии купени. До под кривата круша съм. Толкова съм тромава вече, че всяка елементарна дейност ми отнема часове Blush
А в септемврийската тема вече 5 момичета родиха и малко взех да се сдухвам, че не съм готова.
Надявам се бебка да си стои на топло поне до 15-20 септември.  Praynig Иначе е добре и си расте, 2 кг е вече Heart Eyes
Извинявам се за спама и от сърце пожелавам на всички скоро да ви завладеят същите вълнения Hug

# 85
Знам какво е с чистенето. ММ много ми се разсейва и накрая в пристъп на бяс го направих няколко пъти докато бях Б и след трансфер. После естествено корема почваше да ме боли и изпадах в тих ужас да не съм направила беля.
Разнообразявай малко темата с бебешки неща, че голяма депресия ни е налегнала напоследък Wink Хубаво, че имате в наследство неща.
Скрит текст:
Ние нямаме такъв шанс. Само едни дрехи от племенницата имам, на които се бях наточила последния път, че се падаше да ми вършат работа като сезон и размер. Обаче не знам изобщо дали ще стигна до тях и по-скоро лоши спомени ми навяват.
Хайде като наближи момента и се спрете окончателно на име свиркай да се подготвя Blush

# 86
Франи, и аз ще те нахокам с чистенето! Лягаш сред катуна и оргарнизираш кой да го оправи!
Никаква депресия момичета! Само положителни тестове и успешни бременности! Люксен, още малко остана. Продължаваш ли да имаш болки, като преди цикъл?

# 87
Фран, аз най-много от всички ще ти се карам!!!
Ако няма кой друг да го свърши - разделяй на малки порции, в никакъв случай не се претоварвай и не се ннавеждай, а приклякай... сигурно знаеш всички тези неща, но аз се почувствах длъжна да ги напиша... Моля те, пази се!!!

Аз хайманосвам - преди 2 седмици направихме мнооооого дълъг уикенд с ММ извън София, а от миналата седмица съм във Варна с Иси. Последните дни се занимавам с колата, че се поразвали и ме изоставаше на ужасни места... Пък Иси се бори с чревна инфекция, но за щастие  я кара леко... Не се оплаквам обаче Simple Smile

# 88
  • София
Фран, супер количка една от любимите ми е.  Heart Eyes Ще се справите навреме, сигурна съм. Бебе ще чака докато мама е готова и няма да бърза. Така ще е.  Crazy И аз съм харесала неща от икеа и мисля, че ще са много практични и удобни. На ММ брат му чакат дете с термин 22 септември. Те нямат абсолютно нищо, но брат му не иска да купува преди да влезе на 12 август в 9 месец. Много е луд милия и не дава нищо да се напарви, дори чантата за болницата не позволя да се подготви. Но трудно се борим с него и не успяваме. Така чеее...не си толкова назад.  Hug

Поли, да, имам такива болки, но не са постоянни. Снощи два пъти ме сряза супер силно корема докато празнувахме и след това вкъщи. Тази сутрин се събудих пак с такава болка и дори ходох до тоалетната да видя дали не ми е дошъл цикъла.  Sad Толкова се бях стегнала, но не е. Сега нищо не ме боли.  newsm78 Но аз готвя от 2 часа и може би не усещам.  Mr. Green Вчера имах и голяма тежест в корема, все едно имах гирички долу.  Crazy Абе не знам...притесняват ме много тези прорязващи болки  и това е.  Tired

# 89
Люксен, ембритата дращят с "ноктенца"  да се закачат към теб Heart Eyes Ако имаш специфични придърпвания или пристягания в корема е добър знак Wink

Общи условия

Активация на акаунт