Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 118 330
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми ги направиха в болницата деня преди операцията.ПКК,спин,хепатит б,хепатит c,сифилис и др.
В Аг-Варна бях.

# 61
  • София
На мен ми направиха 10 дни преди цикъла - микробиология и изследване за хламидия на цервикален секрет.
После няколко дни преди операцията имах преглед при интернист, рентгенова снимка на бял дроб и сърце, изследване пкк, захар, кръвосъсирване, асат, алат, консултация с анестезиолог.
В деня на лапарото пак ми взеха кръв и това беше Simple Smile

# 62
А да,и тези неща ги имаше и при мен без рентгенова снимка на бял дроб и сърце.

# 63
И на мен ми бяха казали 10 дена преди Ц за хламидия, после пък ми казаха да ида след отпуската им, което е непосредствено преди Ц , та се чудя до колко е важно да е 10 дена по-рано newsm78 и се притеснявам да не ме отложат с още месец  Sad

# 64
  • София
Важно е да е поне 10дни преди цикъл, за да се лекува ако има нещо.
Аз имах БВ и ми изписаха глобули. Но можеше да излезе някаква бактерия и да трябва Аб.
Хламидията съм я изследвала многократно, а няма и месец преди тази МБ, бях правила друга и ми беше чиста.

# 65
Ахааа, ясно. Дано да няма нищо,че освен, че ще трябва да се лекуваме и ще се избием с мм  Grinning Какво е БВ?

# 66
  • София
При липса на полезни лактобацили настъпва развитие на бактериална вагиноза, просто когато няма полезни, вредните са повече, няма баланс.
Не е заразно и не пречи за лапарото.

# 67
  • In transit
На мен ми ги направиха в болницата предния ден преди операцията.

# 68
  • София
в малинов искат микробиологиите, защото при лапарото вкарват през влагалището контрастното вещество, за да видят проходимостта на тръбите "на живо", както оглеждат матката (хистероскопия).

Ако е само лапаро, без тези горните неща, не би трябвало МБ да има значение.

# 69
  • София
За моето лапаро в Шейново също ми правиха МБ.

# 70
Здравейте! На мен също ми предстои лапароскопия в Св Георги при Амалиев и ми е много притеснено защото до сега не съм влизала в болница и малко ме е страх и от самата операция, та искам да ви попитам някой правил ли е операция при Амалиев казват, че държанието на персонала била ужасно , но поне за сметка на това Амалиев е много добър.Също така какви принадлежности ми трябват за постъпване в болница

# 71
Здравейте! На мен също ми предстои лапароскопия в Св Георги при Амалиев и ми е много притеснено защото до сега не съм влизала в болница и малко ме е страх и от самата операция, та искам да ви попитам някой правил ли е операция при Амалиев казват, че държанието на персонала била ужасно , но поне за сметка на това Амалиев е много добър.Също така какви принадлежности ми трябват за постъпване в болница

Това в София ли е? Колко е цената?
Носете си мокри и сухи кърпи и нощница.  bouquet

# 72
Ами не в Пловдив.Не се плаща нищо само с направление 7 само там някаква потребителска такса от 5 лв на ден

# 73
  • София
попитай в болницата какво ти трябва
Аз лично казах да ми донесат кисело мляко, защото не исках да ям супата, която ми предлагаха

# 74
  • Пловдив
При Амалиев оперативна или диагностична лапороскопия ще си правите?

Общи условия

Активация на акаунт