Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 274
  • 728
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте!Моята лапароскопия е за 02.05.17г.,д-р Б.Бойчев,Тутракан.

# 316
Здравейте момичета, предлагам инжекция РЕСЕЛИГО инплант 3.6 мг. * 1 (RESELIGO implant 3.6 mg. * 1), за повече информация който проявява интерес пишете на лични!

# 317
Здравейте!Моята лапароскопия е за 02.05.17г.,д-р Б.Бойчев,Тутракан.
късмет

# 318
Зизу,благодаря,на теб също! Hug

# 319
Какво ще кажете за добър оператор във Варна? Видях веднъж за д-р Александров и веднъж за д-р Славчев. Благодаря ви!

# 320
  • In transit
Какво ще кажете за добър оператор във Варна? Видях веднъж за д-р Александров и веднъж за д-р Славчев. Благодаря ви!
малко по-нагоре бяхме писали с Miss_V, че от Варна ходим в Плевен в онкогинекологията, ако искаш да останеш с яйчници след това и да знаеш, че си оперирана както трябва. На мен и АГ и една приятелка, която работи в ЗК ми бяха казали категорично да не се оперирам във Варна.  Peace

# 321
Ужас! Аз ходя при доц. Ковачев и мислих при него да правя лапаро.... Направо ме шашна

# 322
  • Варна
Ужас! Аз ходя при доц. Ковачев и мислих при него да правя лапаро.... Направо ме шашна

Доц. Ковачев ?! Мале аз си мислих , че знам всички лекари във Варна, ама този доцент ми е пълен Х !
Не се занимавай във Варна точно с лапарото. Писах ти в другата тема за лекарка , който препоръчвам и тя ще те насочи какво да правиш, ако се стигне въобще до лапароскопия.

# 323
  • In transit

Доц. Ковачев ?! Мале аз си мислих , че знам всички лекари във Варна, ама този доцент ми е пълен Х !

да и аз се учудих, че този не го знам, а не е като да не съм минала през доста варненски "светила".  Grinning

# 324
Ковачев работи заедно с Александров, в  АГ.

# 325
Извинявам се,но аз правих лапаро при д-р Александров в Аг-Варна.Отидох при него в едно меко казано отчайващо положение,защото преди него други лекари си бяха оставили ръцете върху мен.Той беше човекът,който ме "сглоби" въпреки,че бях малко рискована за извършване на лапаро заради предишни коремни операции и сраствания.Операцията ми при него мина много леко.
Имам запис,по който докторът ми обясняваше какво е било положението и какво са направили.Ако ми се наложи отново да правя операция,пак ще е при него и не бих отишла на другия край при положение,че във Варна си имаме един от най-добрите специалисти.С Ковачев и Кисьов работят в екип и за мен това са прекрасни хора,които страшно много ми помогнаха.

# 326
  • Варна

*Steffie*, радвам се , че си доволна от Др. Александров. Аз поразпитах за него , когато ми предстоеше тази дандания около мен и това , което прочетох беше, че трябва да ида и да чакам, когато ме приеме и още някакви неща, които хич не ми допаднаха за мен и моята личност . Но всички по форумите насочваха към него за Варна, заради това, че е репродуктивен лекар и няма да отреже нищо излишно. За мое щастие и в Плевен бяха достатъчно адекватни и споделиха предварително, че ще се опитат да съхранят всичко здраво като тъкан , така и стана.
Насочих се към Плевен , не само по мое желание, но и бях съветвана от 4-ма гинеколози тук във Варна, че най-добрия робот се намира в Плевен и , че специалистите - оператори там правят това ежедневно по няколко пъти.
Радвам се, че се включи и даде алтернатива и на жените, които нямат възможност да пътуват до Плевен или до който и да е било друг град.

# 327
Момичета, колко време след операцията забременяхте ?

# 328
Аз шест месеца след това,но от второ инвитро.Ако са ти добре тръбите и нямаш други проблеми можеш да забременееш нормално още на следващия цикъл след лапарото.Възстановяването е много бързо.

# 329
Честно казано малко ме е страх , да започнем веднага след първия Ц (тъкмо свърши ,но не искам да губя Ову) .В четвъртък съм на преглед , и съм толкова притеснена  ooooh! да не ми сложи ограничение или по-лошо...Да назначи  инжекции  ooooh!
Стефи, сигурно си писала някъде , но не съм видяла , за това ще попитам ...твоето лапаро беше за..?
Моето за киста и ЕМ възел ...

Общи условия

Активация на акаунт