Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 267
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Лапарото ми беше предимно заради хидросалпинкс.Изчистили са ми някои сраствания и ендометриозни огнища.

# 331
Благодаря ти  Hug

# 332
Здравейте, момичета.  След направена сонохистеросалпингография при доктор Лачев в болница Свети Лазер разбрах, че имам сраствания и тръбите ми са запушени.  Confused Сега ми предстои лапароскопия. Много се надявам всичко да мине добре. Споделете как се чувствате след процедурата, защото имам известни притеснения, макар че специалистите са много добри и имам пълно доверие.  Peace Но все пак си е интервенция.

# 333
Здравейте, момичета.  След направена сонохистеросалпингография при доктор Лачев в болница Свети Лазер разбрах, че имам сраствания и тръбите ми са запушени.  Confused Сега ми предстои лапароскопия. Много се надявам всичко да мине добре. Споделете как се чувствате след процедурата, защото имам известни притеснения, макар че специалистите са много добри и имам пълно доверие.  Peace Но все пак си е интервенция.

Здравейте, бихте ли обяснила какво е сонохистеросалпингография? Цветна снимка ли се има предвид? Желая Ви успех с лапароскопията!!!  Hug Hug

# 334

Здравейте, бихте ли обяснила какво е сонохистеросалпингография? Цветна снимка ли се има предвид? Желая Ви успех с лапароскопията!!!  Hug Hug

Alone, цветната снимка я наричат хистеросалпингография и се извършва с ренген. А сонохистеросалпингография е с ултразвук. Вкарва се разтвор и се вижда какво е положението на тръбите и тяхната проходимост.  Благодарение на него разбрах за запушването, което се е получило при мен.  Peace А при теб какъв е проблемът?

# 335
  • Велико Търново
Лапароскопия на 05.04.17
1. доц. д-р Св. Стойков
2. Велико Търново
3. МОБАЛ
4. ЗК, 500лв (избор на екип) + 11.60лв престой
5. Много съм доволна и се радвам, че го направих. Вече съм си у дома, не усещам никаква болка, само леки придръпвания (мисля, че е от конците).
6. Диагностична лапароскопия

Преди това умирах от страх и паника, но е било напразно. Благодаря на моя мъж, че изтърпя всичко.
Успех на всички и не се страхувайте!

# 336
Eй Катя, супер, че всичко е минало добре и без дискомфорт за теб.  Peace Понякога само се притесняваме напразно и си вредим така. Като прочетох написаното се поуспокоих за моята лапароскопия. Тя ще бъде другата седмица. Чудих се дали е удачно преди Великден, но стигнах до извода, че няма смисъл от отлагане.  Пожелайте ми успех!  Hug

# 337
  • София
Eй Катя, супер, че всичко е минало добре и без дискомфорт за теб.  Peace Понякога само се притесняваме напразно и си вредим така. Като прочетох написаното се поуспокоих за моята лапароскопия. Тя ще бъде другата седмица. Чудих се дали е удачно преди Великден, но стигнах до извода, че няма смисъл от отлагане.  Пожелайте ми успех!  Hug
Успех!  Hug

# 338
Искам да попитам тук има ли дами, които са били с болки от сраствания и, които са правили лапароскопия за премахване на срастванията? След процедурата проблема с болките реши ли се или си остана?  bouquet

# 339
При мен болките значително намаляха след лапарото.Преди това имах много силни опъвания където са ми били срастванията.

# 340
Здравейте момичета, преди два дни претърпях лапароскопска операция заради хидросалпингс. Прекъснаха ми тръбите, за да може да се премине към ин витро. Въпросът ми е, нормално ли е да има зацапване от кръв след операцията. И на някой друг случвало ли се е. Благодаря.

# 341
Писах ти и на лично.  Нормално е да има зацапване. При мен беше минимално, дори само след ВЦ имаше следи по  хартията. Два дни след лапарото.  После съвсем чисти дни , до Ц  . А той ми дойде на датата, нормално.
Мен все още ми боли? Да се притеснявам ли? 08.03 беше операцията.

# 342
Здравейте, момичета. Благодаря на всички за подкрепата!  Hug Лапароскопията ми мина. Като цяло притесненията ми бяха излишни. Изпитвам лек дискомфорт, но общо взето се чувствам много добре! Доктор Лачев е много внимателен специалист. Колкото до състоянието ми - запушени тръби. Благодарение на лапарото едната тръба е отпушена, за другата няма начин да се оправи. Засега ин витрото остава на заден план. Първо с с мъжа ми ще опитваме забременяване по естествения начин. Дано се получи!  Praynig На всички момичета, на които им предстои лапаро - успех и не се притеснявайте толкова. Ако сте в правилни ръце, всичко минава леко.  Hug

# 343
Не е тук мястото да питам,но не знам в коя друга тема  Confused
Пих противозачатъчни след лапароскопията.Често пускам ПКК и се оказа,че обема на тромбоцитите е на горната граница.Казаха,че е заради противозачатъчните,но продължих да ги пия,заради страха от кисти.Преди 3 седмици хванахме някакъв вирус и се наложи да пия АБ.Заедно с него обаче пих и Аулин,защото ме заболя зъб и нямаше как с вирус да отида на зъболекар.Седмица преди това ме заболя вената на едната ръка.След като започнах и АБ и Аулин,вена на другата ръка ме заболя и ръката ми се поду-не много,но се поду и болеше.Веднага спрях противозачатъчните и се оправи.Ден преди да се разболеем бях на преглед при АГ,трябваше да отида следващата седмица,но болна нямаше как,сега пък не мога да запазя час Confused На всичко отгоре трябваше да ми дойде между 5 и 7-ми,а цикъл още нямам.Ще звъня на АГ утре,но не мисля,че ще може да ми намери час.Четох листовките на всички противозачатъчни и на всички пише при тромбози и т.н. не трябва да се приемат.Тогава какво да пия?Много ме е страх от нова операция,ама предпочитам вече да ми махнат яйчника,вместо да се мъча и да се чудя какво да правя.С противозачатъчните поне цикъла ми беше редове и оскъден,а преди тях и операцията беше по 16-17 дни.Бях спокойна с тях.  Confused

# 344
Здравейте,предстои ми лапароскопия в четвъртък ще разбера на коя дата ще е. Казаха ми,че ще струва 500лв в окръжна болница в Пловдив. Лапароскопията ще е заради поликистозни яйчници.

Общи условия

Активация на акаунт