Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 267
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте след 3 дни съм на лапароскопия. Хванах някакъв грип или по точно силно зачервено гърло. Пия антибиотик  за 3 дни за да се оправя напълно. Въпроса ми е приемът на антибиотика два дни преди операцията дали ще е проблем според вас. И без това съм доста притеснена за самата операция.

# 346
  • Русе, у дома
Въпроса ми е приемът на антибиотика два дни преди операцията дали ще е проблем според вас. И без това съм доста притеснена за самата операция.
Не би трябвало да е проблем, но лекар-интернист в болницата най-добре ще прецени ситуацията. Те и без това ще предпишат АБ заради интервенцията, първо инжекционен, после на хапчета.

# 347
  • In transit
Аз бях с вирус и диария няколко дни преди операцията. Док каза, че няма проблеми, но нямах температура и не съм пула антибиотик.

# 348
Благодаря за отговорите. Ще преценяваме на място ситуацията.

# 349
Здравейте, моята лапароскопия мина. Моля ви споделете пихтели антибиотик след операцията и какъв. Не ми предписаха нищо на мен, но съм имала и инфекция и си мисля че ще е добре да си взема някакв да пия.

# 350
  • София
На мен ми изписаха зинат, но самоизписването не е ок. Попитсй ги дали да пиеш и защо според тях няма нужда.
Аз нямах възпаление, но превантивно ми вливаха, после продължих в къщи.
Ако на теб са ти вливали достатъчно, може да не са ти го продължили повече.

# 351
На мен ми изписаха зинат, но самоизписването не е ок. Попитсй ги дали да пиеш и защо според тях няма нужда.
Аз нямах възпаление, но превантивно ми вливаха, после продължих в къщи.
Ако на теб са ти вливали достатъчно, може да не са ти го продължили повече.
н
На мен не са ми вливали изобщо и затова ми е така притеснено, но ще попитам въпреки че зная какво ще ми кажат.

# 352
Аз имах проблем с уринирането и ми изписаха антибиотик, за да се оправи проблема. Никакъв друг, няма нужда.

# 353
Аз имах проблем с уринирането и ми изписаха антибиотик, за да се оправи проблема. Никакъв друг, няма нужда.
Значи казваш че ако нямаш някаъв пролем не ти изписват антибиотик. Дано да е така. Успокои ме малко. Благодаря.

# 354
Така е при мен, и обезболяващо дават само ако искаш т.е. не безразборно. Аз исках само първия ден. Бъди спокойна.

# 355
Здравейте! Имали някоя да си е правила лапароскопия във Вма? ако може да споделите мнение.
 Да попитам и колко време беше престоя в болницата за лапароскопия запремахване на киста?

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 17:06 от dilyankataa

# 356
Да дам и своя принос в темата:
1. д-р Иван Димитров
2. гр.София
3. в Софиямед
4. Избор на екип 900 лв., мед.консумативи - 400 лв, преопер.изследвания - 40 лв. и 3 дни потр.такса*5,80 лв.
5. Доволна съм от услугите на целия персонал. Бяха доста натоварени, но се погрижиха добре за нас.
6. Отстранени 2 бр. миомни възли.
Лапароскопската миомектомия беше на 24.04., от вчера съм си у дома. Чувствам се добре вече, но не мисля, че толкова леко ми протече първия ден след операцията, както някои пишете. Важното е, че бързо се забравя и най-вече дано сме си разрешили проблемите. Бъдете живи и здрави.  bouquet

# 357
Здравейте момичета.Казвам се Петя на 29 .От Стара Загора.Ходим при др. Стефанов, с мъжки фактор сме.Този месец ми откри киста 4/6 см.Изписа ми противозачатъчни и каза да отида след цикъл да видим дали се е махнала.Потърсих второ мнение(даже трето)Ходих при др.Стоянов и др. Бузалов.Те са на мнение че съм за операция на 100% тъй като туморния ми маркер е завишен -са 125-169.Съмняват се за ендометриоза.Моля ви който е правил лапароскопия в Стара Загора да сподели при кой лекар и как е минало.Притеснено ми е заради този повишен маркер.Незнам къде да се оперирам в Стара Загора или да се насоча другаде newsm78.Моля за съвет.аБлагодаря

# 358
Моята операция ще е на 10.05
Надявам се след това да забременея  Praynig

# 359
Момичета искам да попитам след лапароскопията трябва ли да има движение или не много. Тъй като съм имала сраствания и инфекция се чудя дали движението след операцията ще предотврати нови сраствания или точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт