Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 243
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Момичета мина и моята лапароскопия.Вчера беше.Правих я в Стара Загора при доктор Бузалов  болница Тракия Център.Толкова ме беше страх преди това,но се оказа ,че не е толкова страшно.Операция е все пак.Има си болки,но се издържат.4 часа след като се събудих от операцията станах.Поразкарах се няколко пъти така .Операцията ми беше в 13 часа ,към 15 се събудих.И към 19 станах.След няколко чяса пуснах и газове и ми махнаха катетъра.В 22.30 вече пушех цигара.Персонала е много любезен и отзивчив.Ако имате въпроси насреща съм.Успех на всички Grinning

# 436
 Live_Love, аз съм пациентка на д-р Лачев в Свети Лазар. Темата е за ин витро процедурите там.
Момичето е hriska91, може и на лични да я разпиташ.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949119

stz2, браво, че така бързо се възстановяваш. Защо ти правиха лапаро и успешно ли се оказа?

# 437
Правиха  ми лапарото заради киста 4см.Със съмнение за ендометриоза.И се потвърди  2ра степен.Иначе тръбите са добре.И ще стартираме инвитро другия месец (надявам се) PraynigАко всичко е наред.

# 438
stz2, дано всичко да е наред и да започвате. Чакането най-много ме уморяваше.
Стискам ти палци мила, да видиш двете чертички!  Hug

# 439
Благодаря bouquetУспех и на вас момичета Peace

# 440
Здравейте,за съжаление и на мен ми предстои лапароскопия с цел премахване на упорита киста и диагностика на всичко останало... Въпросът ми е има ли момичета тук, които скора са правили тази операция в Майчин дом, за да ми дадат инфо как е протекло всичко-преди и след операцията. Аз ще се оперирам при д-р Светлозар Славов, по препоръка на лекуващият ми лекар-Дяволов.  Някоя от Вас дали има впечатления от този лекар?

# 441
Здравейте. Предстои ми лапароскопия в Плевен Света Марина. Може ли да споделите пресни отзиви от там и дали е нормално операцията да струва 1700 лв?

# 442
1700 са много пари, във връзка с какво ще ви правят лапароскопия?

# 443
Здравейте Simple Smile Аз си правих лапароскопия в "Света Марина" преди 3 месеца. Цената ще стигне 2000лв заради допълнителният ден престой там и да, за тази болница е нормална. Пожелавам късмет и добри резултати след това. Аз лично не съм доволна и не бих им се доверила пак, съветвам Ви предварително да заявите че искате запис от операцията.

# 444
  • In transit
Аз бих препоръчала държавната...ще ви струва 500-600 лв и ще сте по-добри ръце там. Операторите са много добри, не е лукс, но за 2-3 дни се преживява!

# 445
  • Варна
Здравейте. Предстои ми лапароскопия в Плевен Света Марина. Може ли да споделите пресни отзиви от там и дали е нормално операцията да струва 1700 лв?

И аз препоръчвам държавната им болница ! Дадоха ми избор за частната или държавната и ми беше обяснено, че общо взето само това, че Света Марина е нова и луксозна е разликата им.

Само да вмъкна, че когато оперираха мен, в моята стая имаше пациентка на проф. Горчев и тя ми разказа че Горчев препоръчал държавната болница, заради по-добрия робот ! В крайна сметка при нея беше се наложило в процеса на операцията да премине в коремна и се оплакваше, че ако знаела че има вероятност да е коремна операцията й щяла да бъде в Света Марина, заради добрите условия.
Иначе и на мен ми обявиха такива цени... , а в държавната с избор на екип платих 600 лева и бях супер доволна !   

# 446
Заради 4см киста на яйчника е операцията. В държавната преди години оперираха майка ми и персонала и условията не ми допаднаха. Пък за апаратурата все си мисля че в света марина уж трябва да е по-добра.

# 447
Здравейте Simple Smile Аз си правих лапароскопия в "Света Марина" преди 3 месеца. Цената ще стигне 2000лв заради допълнителният ден престой там и да, за тази болница е нормална. Пожелавам късмет и добри резултати след това. Аз лично не съм доволна и не бих им се доверила пак, съветвам Ви предварително да заявите че искате запис от операцията.
  Може ли да споделите от какво не сте доволна и защо е нужен записа. Аз така или иначе щях до го искам, но ми се иска да разбера вашите причини

# 448
Здравейте пак, има ли някой с направена лапароскопия в майчин дом?

# 449
  • In transit
Заради 4см киста на яйчника е операцията. В държавната преди години оперираха майка ми и персонала и условията не ми допаднаха. Пък за апаратурата все си мисля че в света марина уж трябва да е по-добра.

Зависи преди колко години е било. Сега лекарите, които работят там са млади и много добри, а техниката наистина е ПО-ДОБРА отколкото в частната. За условията мога да кажа, че е като във всяка друга държавна болница, даже във варненските е доста по-мизерно. Има много млади сестри и акушерки, които са супер мили и усмихнати. Аз докато бях там ( вече два пъти - за лапаро и за хистеро) имаше по една жена, която е била в частната и не е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт