Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Харесва ми рекламата на iPhone 7. Заради тази песен:

https://www.youtube.com/watch?v=5Sko_A6dU_U

# 406
Дженифър Анистън е реклама на Емирейтс

Скрит текст:

# 407
Много тъпа реклама мернах, един човек се закашля докато шофираше и катастрофира, забивайки автомобила си в аптека. Върху колата му започнаха де се сипят сиропи за кашлица. Няма такова друго безумие!

# 408
Много тъпа реклама мернах, един човек се закашля докато шофираше и катастрофира, забивайки автомобила си в аптека. Върху колата му започнаха де се сипят сиропи за кашлица. Няма такова друго безумие!
ooooh! На тази не съм попадала все още. Обаче забелязах, че Ауто.бг най-после имат по-нормална   реклама.

# 409
Дженифър Анистън е реклама на Емирейтс

Скрит текст:

Много яко,самолета е върха,накрая и таткото доволен и майката хахах

# 410
  • София
Много ми хареса рекламата с Анистън. Всичките им самолети ли са такива на тази авиокомпания?

# 411
Обаче забелязах, че Ауто.бг най-после имат по-нормална   реклама.
Нима за сменили пъшкащата?  Crazy Ура  hahaha

Аглея
Скрит текст:
много ми харесва аватара и подписа ти  Hug

# 412
  • Варна
Пфф на шоколад Милка вече започва да ме дразни... Като я дават по 2-3 пъти  един след друг за 5 минути... И шоколада им не е от  най хубавите...

# 413
Пфф на шоколад Милка вече започва да ме дразни... Като я дават по 2-3 пъти  един след друг за 5 минути... И шоколада им не е от  най хубавите...
ММММММммммм...... Мммммм ....Ммммммм  Laughing И мен взе да ме побърква.
Както и тази реклама където една майка прави кукла която прилича на нея ...Рекламата е хубава , ама тази като запее.Пък и не мисля , че е подходяща за прах за пране  Crossing Arms

# 414
  • Варна
Оо да  така си е рекламката е хубава като идея.. Но пеенето е кофти и всеки път се питам за какво бешее таз реклама а то за прах... Тъпо.. 😐✌

# 415
На Cappy ми харесва рекламата. С жената, която решава да се омъжи отново в домашна обстановка.
Забавна е, създава добро настроение.

# 416
  • София
На Cappy ми харесва рекламата. С жената, която решава да се омъжи отново в домашна обстановка.
Забавна е, създава добро настроение.

На мен  не ми харесват много техните реклами, въпреки че се опитват да са оригинални.Не мога да обясня защо.  Grinning

# 417
  • Варна
Рекламата на iPhone песента  е супер ✌

# 418
Харесвам рекламите на 7 days croissant. Баскетболистите от реален отбор ли са, кой е отбора?

# 419
  • София
Аз мисля, че са събрани от най-добрите европейски отбори.

Общи условия

Активация на акаунт