Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Мацето не ме дразни. Само не разбирам частта с лака Crossing Arms
Тя се лакира в началото на рекламата, а после при обясненията размята наполовина лакирани нокти... та, идеята е - коя нормална мадама ще си зареже маникюра да ходи да пие някаква си там бира!

Но отиде да гаси, затова не й схващам логиката Crossing Arms

Според мен бабата е изпила бирата.

Ц. Държи димящи клони, букет ли, в ръка Thinking

# 46
  • София

чета и викам , що пък , кой дразня?  hahaha Joy

# 47
  • Разпиляна във въображението
чета и викам , що пък , кой дразня?  hahaha Joy

Hug Не ти, не ти.

# 48
Не е от реклама, ама пак да си кажа: На Олимпиадата са пратили някаква кака да коментира плувните спортове - е, няма по-противен изказ - заваля думите по някакъв древен мутренски маниер, звучи като да са я хванали в последния момент от Женския пазар и качили на самолета по спешност.  Confused 
Явно е от гилдията или нечие протеже, ама излагате се бе чичковци... толкоз ли нямаше едно по-читаво  от  целия Канал да изплува?  Mr. Green

# 49
Не е от реклама, ама пак да си кажа: На Олимпиадата са пратили някаква кака да коментира плувните спортове - е, няма по-противен изказ - заваля думите по някакъв древен мутренски маниер, звучи като да са я хванали в последния момент от Женския пазар и качили на самолета по спешност.  Confused 
Явно е от гилдията или нечие протеже, ама излагате се бе чичковци... толкоз ли нямаше едно по-читаво  от  целия Канал да изплува?  Mr. Green

Оо, да, Матакиева  Laughing Като човек страдайки от безсъние, всяка нощ гледам плуване и естествено коментирано от въпросната особа. Много дразни  Stop Преди няколко дни бяха викнали Нина Рангелова да коментира с нея, аз се залях от смях с тъпотиите, които се ръсеха  Laughing

# 50
  • София
Сега са пуснали и на някакъв сок с едно хлапе в хипермаркет - крещи като невидяло "мама каза" и се сетих за един нашенски филм, в който възрастният герой казваше "кажи на майка си..."

И още една от серията тъпи, но направо хорър - дето без пари рекламите не били интересни. Баси, вземаш заем, за да са ти интересни рекламите?

# 51
  • София
новата ми любима!

Уро нещо си е лекарството, за не знам си какво, една двойка пенсионери изслушват какви чудеса прави и като питат за цената накрая фармацевта казва "Ама моля ви!"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 52
новата ми любима!

Уро нещо си е лекарството, за не знам си какво, една двойка пенсионери изслушват какви чудеса прави и като питат за цената накрая фармацевта казва "Ама моля ви!"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Отдавна я въртят, поне аз си я спомням от доста време. От серията потресаващо тъпи ми е  Laughing

# 53
  • София
да да , от няколко седмици все забравям да пиша за нея   Mr. Green Mr. Green

# 54
Към номинираните за тъп диалог добавям и реклама на прах за пране, на Савекс мисля, че е. Някаква се е прибрала от екзотично пътуване и показва снимки, а други две я душат и питат парфюм ли е. Тя отговаря, че е прах за пране и те питат: "Оттам ли е", а тя отговаря: "Не, от магазина си го взех".  Rolling Eyes

# 55
  • София
иде ми да попитам "Кого, мъжа си ли?".

# 56
Към номинираните за тъп диалог добавям и реклама на прах за пране, на Савекс мисля, че е. Някаква се е прибрала от екзотично пътуване и показва снимки, а други две я душат и питат парфюм ли е. Тя отговаря, че е прах за пране и те питат: "Оттам ли е", а тя отговаря: "Не, от магазина си го взех".  Rolling Eyes

В началото те питат: Какво си ни донесла?
А тя: Елате да гледаме снимки...   
Та  - за нея омекотител от магазина, а на тях - снимкии...  Mr. Green

# 57
Ами, и за нея няма друго освен снимки. Mr. Green Омекотителят не е от екскурзията. С това "не, от магазина си го взех" иска да каже, че си го е купила в България, не е от екзотичната дестинация. По-добре е да отговори "не, оттук си го взех", че иначе ми звучи сякаш в чужбина нямат магазини, на улицата ги намират продуктите и трябва автоматично да ни стане ясно, че си е от България този прекрасен продукт. Само при нас има магазини. Тъп ми е диалогът.

# 58
  • София
То и предишните реклами от тази поредица не бяха особено умни Laughing

# 59
Много ми е противна една ретро реклама на някакви креНвирши Simple Smile На плажа - направо безумни диалози се водят...

Общи условия

Активация на акаунт