Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 572
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Според мен дядото вдясно е изпил бирата. Другата възможност - същият я е плиснал да гаси огъня Whistling

# 31
Не знам дали някой вече не я е споменал, обаче онзи, дето седи на тоалетна чиния в спалнята до леглото!!! и гледа към плажа, направо ме разбива Grinning
Иначе обичам всички "анални" теми, особено по време на вечеря и обяд. И онези за "специалните дни" Grinning

# 32
  • София
За да скрият поне част от дебелите му крака. Whistling
Явно авторите още живеят с нагласата "Дебело бабино бебе-здраво бебе!".     Mr. Green

Детенцето как да е - "комшиите" това харесват, обаче песничката ме влудява  Sick Никоя друга реклама не ме кара да търся дистанционното както тази  Crossing Arms

# 33
От 2-3 дни яко ме дразни "мацката", дето уж изпила бирата....или не я е изпила, все тая.
То поне да беше наистина мацка, а тя някаква селяндурка.....     Laughing  , ни визия, ни маниери, ни нищо.И с тая финтифлюшка на главата, като я видя, все ми идва да й връча метлата....някаква асоциация с циганките-метачки ми е.     Laughing

# 34
От 2-3 дни яко ме дразни "мацката", дето уж изпила бирата....или не я е изпила, все тая.
То поне да беше наистина мацка, а тя някаква селяндурка.....     Laughing  , ни визия, ни маниери, ни нищо.И с тая финтифлюшка на главата, като я видя, все ми идва да й връча метлата....някаква асоциация с циганките-метачки ми е.     Laughing

Да, точно това си мисля и аз от както я въртят  Crossing Arms Поне като искат да ни представят "мацка" да бяха викнали наистина такава нали трябва да е достоверно все пак  Laughing Толкова е безлична, че нямаше и да я забележа  Rolling Eyes

# 35
Според мен дядото вдясно е изпил бирата. Другата възможност - същият я е плиснал да гаси огъня Whistling
И аз така мисля. Peace Laughing

# 36
Имаше една реклама за енергийна напитка, която за мен лично беше подобна на онзи тип реклами, които пускат по чуждестранните канали и те карат да се замислиш.Тази можеше и да те мотивира даже,направи ми впечатление. Simple Smile Simple Smile

# 37
Не съм виждала по-идиотска реклама от тази на ауто бг!

# 38
Според мен селската мацка на Ариана е съвсем търсен ефект, нали ги виждате и другите герои какви са ошмулени, уж че "хора от народа".
Иначе, актрисата участваше в Столичани-те, беше някаква студентка май там, нещо около попа имаше интрига.
На мен тази реклама ми харесва, поне не е ретро, пази боже, или еротична.
Ау-ау... сещате се Wink.

# 39
  • Разпиляна във въображението
Мацето не ме дразни. Само не разбирам частта с лака Crossing Arms

# 40
Уф, бе хора!!!! Вместо да не ги гледам тия пусти реклами, че са ми опротивяли, вие ме карате да следя сега в детайли всичко!!!! Смилете се над мен, не си спомням мацката и лака, сега ще трябва да гледаааааам!! Ама  #2gunfire любопитство.... Mr. Green

# 41
Уф, бе хора!!!! Вместо да не ги гледам тия пусти реклами, че са ми опротивяли, вие ме карате да следя сега в детайли всичко!!!! Смилете се над мен, не си спомням мацката и лака, сега ще трябва да гледаааааам!! Ама  #2gunfire любопитство.... Mr. Green

++++++ И аз и аззз!!! Laughing Laughing Laughing

# 42
  • Sofia
Мацето не ме дразни. Само не разбирам частта с лака Crossing Arms

Тя се лакира в началото на рекламата, а после при обясненията размята наполовина лакирани нокти... та, идеята е - коя нормална мадама ще си зареже маникюра да ходи да пие някаква си там бира!

# 43
  • София
Според мен бабата е изпила бирата.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт