Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Е, че то в кучешките консерви сигурно има повече месо отколкото е кренвиршите, например Joy

# 556
Мен тая за Христос не ме дразни или не съм я догледала/дослушала, имам вуйчо с това име и ми напомня за него, втори Христос не познавам.

# 557
И на мен са ми противни рекламите на теленор,а Христос Аргиров от Пловдив... ooooh!
Харесват ми дечицата свирещи фалшиво ''Тихо се сипе първият сняг'' и после лакомо хапващи ''линдор''.

# 558
  • Разпиляна във въображението
Рекламата за ръчния детски часовник-телефон на Мтел.

# 559
Харесвам коледните реклами на Якобс и на Лидл. Създават добро настроение.

# 560
  • София
Много е гадна рекламата на Метро с Дядо Коледа и джуджетата, тъпо... 

# 561
Абсолютно!
Изключително тъпи внушения - нямаш пари за някаква глупост, значи си неудачник.  Tired

И накрая излиза, че банката ти е най-добрия приятел.  Laughing “Приятел“ които накрая ще те остави на улицата така излиза накрая май Rolling Eyes

# 562
Рекламата на Швепс ми харесва. "Момчетата играят с фойерверки, мъжете си играят с огъня".
И предишните им реклами,за които се сещам, бяха добри.

# 563
Коледната реклама на Джъмбо е чудесна!) Като се замисля всички техни реклами харесвам, от секси каките до плезещата се торбичка))

# 564
Не знам защо, но хич не ми харесва рекламата с Татяна Лолова "баба знае най-добре"  #Crazy

# 565
  • София
мен ме дразни с баба знае, защото ми напомня за кАжи, баба, тенкю. Тенкюто е емблематична и след нея всичките баби бледнеят.

# 566
  • София
Само на мен ли ми се причува, че в рекламата на Хипо Лолова казва "ще ви убия"!? Ако е така, СЕМ май трябва да се самосезират

# 567
  • Sofia
така казва Peace #2gunfire

# 568
  • София
и аз това чувам, ама знам ли, може да съм оглушала вече!
Сетих се кое ме дразни всеки път - на джъмбо, че откривали нов в Стара Загора. Толкова неприятен глас или лош монтаж не съм си представяла, че мога да чуя в реклама.

# 569
Само на мен ли ми се причува, че в рекламата на Хипо Лолова казва "ще ви убия"!? Ако е така, СЕМ май трябва да се самосезират
"Убих ви!"... Crazy

На МТел "Нова "Прима" - нов късмет", където акцентът - глупачка-блондинка, още малко ще се прекърши от тъпота и неориентираност.

Общи условия

Активация на акаунт