Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 621
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia

На мен пък ми е много "лоловско", не ме дразни, даже напротив!
Пък тази фраза и аз я използвам, и всички тук сигурно, съвсем без да сме с криминални помисли, нали?

# 571
  • София

Пък тази фраза и аз я използвам, и всички тук сигурно, съвсем без да сме с криминални помисли, нали?

Да, определено. Wink
Чак такава буквалистика, много ясно, че бабата няма намерение да си трепе внуците. 😁

# 572
Аз се радвам, че са дали реклама на Лолова, много любима актриса ми е. Рекламата не е много хубава, но и не е сред дразнещите ме.
Напоследък ме е обладало доброто, почтииии никоя реклама не ме дразни, дори и тази на тъпия боклучарник джъмбо, с изключение на говорящата торба, която казва, че били открили в Стара Загора.

# 573
На Джъмбо не е лоша, но ми е дълга.. но това повтаряне за новия магазин в Стара Загора дразни.

# 574
  • Разпиляна във въображението
Синът ми много се радва на рекламата Laughing

# 575
  • София
Сина ми много сладко танцува на рекламата на Долче густо с Will I Am, и мен ме кефи

# 576
Може, може. Wink
Тъй като цитираш мен, искам да поясня, че и мен не ме (чак) дразни. Другите се чудеха "Ще ви убия" ли било и ги подсетих за репликата.

# 577
  • DE
Много ми е сладка рекламата на някакъв кредит с бащата дето прави стая за дъщеря си.
И най-любим ми е момента когато майстора казва - И да е розов, нали?- за килима  Laughing Интонацията с която го казва е  Joy

# 578
Дааа, с еднорозите. Много е мило Simple Smile

# 579
И аз харесвам рекламата с бащата и розовата стая  Grinning
А новата реклама на Кредисимо с русата Златка чупи тъпомера  Stop

# 580
Рекламите с маслото; "А, взе ли детето/майка ми/плати ли тока?" Grinning Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha

# 581

[/quote]

Съгласна. Тъкмо щях да пиша, че е много зле. Не че предишните им реклами бяха на ниво.

# 582
  • София

Съгласна. Тъкмо щях да пиша, че е много зле. Не че предишните им реклами бяха на ниво.
[/quote]

Офф и аз видях тази тъпотия снощи... то нали уж се старае да излезне от образа на куха блондинка и се съгласява на такива реклами...

# 583
  • ВАРНА
 Има нова реклама за банка с маймуни.Как да не ползваш услугите и!?Много двусмислено послание,много. Crazy
А магарето от рекламата с кашлицата е магаричка-липсват някои аксесоари.

# 584
Дразнят ме всички реклами на кредитни/баМкови институции, които сега, около празниците, са станали още по-чести и агресивни, още малко и у нас ще влязат да ми натикат 300 лева без лихва, да имам да си "сбъдвам мечтите". Ужасни са ми като послание и подход.

Общи условия

Активация на акаунт