Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Новата реклама на Николетка е потресающа   Mr. Green Как пък така не се намери един добър човечец да и обясни как се изговаря парфюм на френски  Thinking

++++

# 616
  • София
Имаше нещо около Рефан-Ванко 1-реклама&маркетинг-Николета, в смисъл, че Ванката 1 се грижеше/консултираше рекламата на марката, пък с Николета са гъсти, та по тая линия.
Но Евтерпа са непобедими в тъпанарските реклами на парфЬОм. Mr. Green

обаче се помнят, примерно онази с мацката, дето щяла да е по парфюм.

# 617
Не съм я гледала рекламата с Николета, но често попадам на Lancome и Estee Lauder, харесват ми.
И на Алкател много ми допада, за разлика от на Джъмбо с децата, следващи торбички и стигащи до елха. Хубава е като замисъл, но има нещо в нея, което ме дразни, не мога да определя какво точно.

# 618
На Lancome е хубава. Не ми харесват рекламите с краварката в левия ъгъл.

# 619
  • София
сега се сетих какво ме дразни в ужким сладката реклама на милка - малоумно е цялата фамибия да се претне да се прави на джуджета, само защото на едно дете му е развинтена фантазията.

# 620
За пръв път одеве гледах рекламата на Кредисимо с пръста-отвратителна! Sick Освен ако всичките им клиенти не са малоумни кифли...

# 621
За пръв път одеве гледах рекламата на Кредисимо с пръста-отвратителна! Sick Освен ако всичките им клиенти не са малоумни кифли...
Те такива в България успяват, кифли с пръсти в устата!  Stop

# 622
  • София
обаче мацката го докарва на убедителност. Типажът е спазен отвсякъде. Обаче се дублира с първата им с $аз, да пея?$.

# 623
  • До морето
Учудващо, но ми харесва рекламата за Джони Не, нищо че дори не знам какво рекламират. Просто ме кефи и двамата колко реалистично се опитват да се затапят

# 624
  • Разпиляна във въображението
И аз харесвам Бонус и Кеш, ако не се бъркам.

# 625
... за разлика от на Джъмбо с децата, следващи торбички и стигащи до елха. Хубава е като замисъл, но има нещо в нея, което ме дразни, не мога да определя какво точно.

Песента е много неприятна / лично за мен / понеже е на английски и ми напомна за всички деца на мои приятели и съученици, които живеят в Англия и не знаят български /това ме натъжава/. Все едно не е направена за България.

А любимата ми в момента е за розовата стая с пухкаФ килим и пердета на еднорози, НЕ на лебеди.  Heart Eyes
Жалко, че е за кредити или за банка... не се сещам точно newsm78

# 626
  • Пловдив
Снощи гледахме някаква реклама, мисля, че на Айко, но не съм сигурна. Майка с младеж гони дъщеря си (или снаха си) от спалнята, че ще и трябва. Разпъват диван с обяснението колко са добри мебелите, а от спалнята се чуват някакви звуци, които накараха дъщеря ми (11 г.) да се възмути какви неприлични неща дават по телевизията.

# 627
  • Разпиляна във въображението
Снощи гледахме някаква реклама, мисля, че на Айко, но не съм сигурна. Майка с младеж гони дъщеря си (или снаха си) от спалнята, че ще и трябва. Разпъват диван с обяснението колко са добри мебелите, а от спалнята се чуват някакви звуци, които накараха дъщеря ми (11 г.) да се възмути какви неприлични неща дават по телевизията.

Дъщеря ми веднага си запушва ушите. Аз пък винаги се чудя къде ще легне мъжът, диванът не изглежда достатъчно голям.

И аз винаги гледам тази с еднорозите. Много сладка.

Не понасям рекламата за някакви застраховки с клоуни...

# 628
Тъкмо идвам да се възмутя от тази със спалнята. Свекървата гони сина и снахата от спалнята им, за да може да прави секс с някакъв мъж. Първо е супер тъпо, че в тази къща имат само едно легло и второ - става ми гнусно като я гледам. Голяма шафрантия е майката, че разкарва сина си от собственото му легло и после пъшка, та чак комшиите ще я чуят. Sick А "младите" си разгънаха дивана, сякаш от години са свикнали с това поведение на майката и напускането на спалнята. Публичен дом ли е тази къща? ooooh!

# 629
Е, на Айко (почти) всичките реклами са ми гнусни и винаги имат сексуален намек, "твърдек" направо.

Да се оплача  Mr. Green от рекламата на някакво хомепатично за настинка, дето жената изниква зад дивана с гумени ръкавици и леген, но и веднага вади флакона с препарата. Ма няма такава идиотщина просто.
Мисля, че на същото (или подобно) е две жени си говорят и едната обяснява на другата, че свестни мъже да се погрижат за нея няма, ами най-добре да гълта от хапчето. Мъка голяма.

Общи условия

Активация на акаунт