Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 585
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Gotham City
Някой може ли да я намери и сподели тази на Айко

# 631
Не е телевизионна, но в киното пуснаха една реклама с българското знаме, страшно добре са я направили.

# 632
Ау, тази с двечките от рекламата на Инфлуцид е....ужасна.Едната с флегматичен глас нарежда как и било студено и изморено и иска някой да я стопли и носи.Другата много категорично заявява, че такъв мъж няма, все едно познава всички мъже.... Whistling

# 633
Аз още миналия сезон се оплаках от нея. Страшно тъпа реклама. И за новия зимен сезон не можаха да измислят нещо по-тъпо явно, та пак нея въртят. Mr. Green

# 634
Някой може ли да я намери и сподели тази на Айко
Вчера я гледах, никак не е забавна, а пошла и гадна.Рекламите на Айко стават все по-инфантилни.
Не мога да кача през телефона, съжалявам.

# 635
Спестете ни я поне в темата. Praynig

# 636
Айко една хубава реклама нямат. Новата със свекървата и младия любовник е  Sick .

Ужасно дразнещи са възкликващите и ахкащи човечета по TLC. И ги дават по два пъти.

# 637
  • Gotham City
Айко една хубава реклама нямат. Новата със свекървата и младия любовник е  Sick .

Ужасно дразнещи са възкликващите и ахкащи човечета по TLC. И ги дават по два пъти.

Да и нямат връзка с това, че предстои реклама.

# 638
  • Sofia
Гледах една брутална реклама на бонбони Скитълс Shocked и ми е чудно дали я пускат в гледано време или е цензурирана за след 23ч. Thinking
Двама младоженци се чифтосват и в сюблимния момент той я облива с....бонбони Sick

# 639
  • където ми е най-добре
Гледах една брутална реклама на бонбони Скитълс Shocked и ми е чудно дали я пускат в гледано време или е цензурирана за след 23ч. Thinking
Двама младоженци се чифтосват и в сюблимния момент той я облива с....бонбони Sick
Сигурно екипа, който прави рекламите на Айко е помагал  Laughing
p.s. гледах я в youtube  #Crazy

# 640
  • София
Сигурно екипа, който прави рекламите на Айко е помагал  Laughing
p.s. гледах я в youtube  #Crazy

Линк може ли, стана ми интересно.

# 641
  • където ми е най-добре
предполагам е тази - няма много като нея  Joy
Скрит текст:

# 642
  • София
Леле майко,това не може да е истинска реклама. Някакъв бъзик трябва да е.

# 643
  • София
Леле майко,това не може да е истинска реклама. Някакъв бъзик трябва да е.

И аз това си помислих, нещо са ги изгаврили явно.  Laughing

# 644
  • DE
Това се излъчва по ТВ  Shocked  #Crazy ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт