Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Много бързо се върна! Взе ли Бестифлекс стави?  ooooh! #2gunfire Joy Ужас  Sick

# 361
Дааа, ужасна е тази...

# 362
Новата реклама на Теси.За уредите които се включват през интернет.Тази червенокосата Диана ,като каже-Извинявай скъпи ..... Confused

# 363
  • София
Новата реклама на Теси.За уредите които се включват през интернет.Тази червенокосата Диана ,като каже-Извинявай скъпи ..... Confused
Тази реклама все я чувам:Решихме да отидем до Билата и все се чудя що им трябват включени уреди за там. Joy

# 364
А аз пък на рекламата на Виши Лифтактив, винаги чувам, че жената имала "пръчка" и винаги ми е много Змешно с тая пръчка.

# 365
  • София
на теси и аз така я чувам и всеки път се чудя какво всъщност рекламират - уреди или софтуер за дистанционно управление.

# 366
Тази реклама все я чувам:Решихме да отидем до Билата и все се чудя що им трябват включени уреди за там. Joy
И аз Билата чувам

# 367
  • Казанлък
Този дето изял всичките кюфтета и с пълна уста по ужасен начин казва''Нали има кайма във фризера!''. Моля ви, чуйте го как казва ''фризера''  ooooh! Sick

# 368
  • София
Този дето изял всичките кюфтета и с пълна уста по ужасен начин казва''Нали има кайма във фризера!''. Моля ви, чуйте го как казва ''фризера''  ooooh! Sick
Много ми е противен този как омете на децата кюфтетата и накрая с пълна уста казва"Бомба е!" ooooh!

# 369
  • София
Цялата реклама е пълен провал - и пълната уста на таткото, и ревливия глас на майката - все едно е свършила хубавата кайма и сега щат-нещат, трябва да вземат от тази и на майката й се рИве.

# 370
  • Варна
Рекламата на Теси- из аз чувам от съфорумката "Билата".
Рекламата на каймата- актрисата е добра по принцип с много приятен глас, но в рекламата не е нейният според мен. А съпругът- по-мазен и нелицеприятен не можаха ли да изберат? От косата му лой ще закапе...Явно да се говори с пълна уста е актуално- младежът от рекламата на пастет Компас и той. Отвратително говори с препълнена уста, още малко ще му падне от устата.

# 371
  • Варна
Този дето изял всичките кюфтета и с пълна уста по ужасен начин казва''Нали има кайма във фризера!''. Моля ви, чуйте го как казва ''фризера''  booooh: Sick

На мен ми става жал за децата. Иначе това с "фризера" предполагам е търсен говорен дефект.  Crazy

# 372
"Любимата ми" е на Лакалут пастите особенно докато вечеряме  #2gunfire Grinning

# 373
И аз попаднах на тази на Виши. Ясно е, че трябва да е бръчка, но така отчетливо се чува: "а това е Пръчката на Мари". hahaha

# 374
Аз я чувам "бръчка", но и така ми е достатъчно противна рекламата  Stop

И отново подновиха онази реклама с жената, която не знае какво се случва с нейната ва*гина. Мъжът ми като я чу и вика "тя ако не знае какво става с нейната ва*ина, аз ли знам?"  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт