Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Току що гледах рекламата на Хоум макс,ама какви са тези ужаси,отвратително.

# 376
  • Пловдив
Едни от най-хубавите реклами са на Хайнекен - даже понякога като видя реклама за пръв път и тя ми хареса изобщо не се чудя на кого е ... на Хайнекен. Много са добри и мащабни.
Иначе реклами за вагини, зъби, диария, кренвирши и всякакви други са ми направо отвратителни, да не говорим за негър на кон, ужас направо.

# 377
  • Варна
Прави ми впечатление, че вече рекламните блокове на поне 60% са запълнени с реклами на лекарства. Не знам как стои в другите ЕС държави въпроса с достъпа до лекарства, но това у нас е прекалено! Най са ми неприятни рекламите не лекарства за/с деца. "Панадолче, Нурофенче" ей така за щяло и не щяло във всякаква възраст. Това е меко казано опасно.
P.S. Хомеопатията също трябва да бъде предписана от специалист класически хомеопат, тя също може да има нежелани последствия.

# 378
Ти пък! В една от рекламите, майката почерпи с близалки за възпалено гърло, всички деца на рождения ден на детето ѝ. Колко му е в следващата реклама и по едно нурофенче да им раздаде, вместо десерт. Rolling Eyes

# 379
Новата реклама на Теси.За уредите които се включват през интернет.Тази червенокосата Диана ,като каже-Извинявай скъпи ..... Confused
Тази реклама все я чувам:Решихме да отидем до Билата и все се чудя що им трябват включени уреди за там. Joy
И аз Билата чувам
А да не говорим за това викане "Даааа, даааааа" от децата - толкова е изкуствено и изглежда всякаш нещо са се разсеяли и по едно време се сещат, че ей тука нещо трябваше да кажат.

# 380
Ти пък! В една от рекламите, майката почерпи с близалки за възпалено гърло, всички деца на рождения ден на детето ѝ. Колко му е в следващата реклама и по едно нурофенче да им раздаде, вместо десерт. Rolling Eyes
Страшно малоумна идея е тая реклама.  Peace

# 381
Точно влизах, за да изкажа възмущението си от тази реклама. Как може така да се рекламират лекарства?!

# 382
Харесва ми много рекламата на една кола (не помня марката) със стихии - шофьорът завърта копче и докато колата преминава бурята и вълните не я засягат.
Харесва ми и на Рено (май не е нова) и търся песента, ако може да помогнете - пее се Walk with me now или нещо подобно.  Edit:  намерих песента, само припевът ми харесва Kongos- Come with me now

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 20:32 от Късметче7

# 383
  • Разпиляна във въображението
Една нова реклама на кола - един който се вози като шеф, ама не е шеф. Всеки път като започне песента и имам чувството, че пускат видео на ИДИЛ. Един напев, който много ми напомня на техния. Sick

Харесвам новата на Теленор, която завършва и с най-бърза скорост...

# 384
Много ми е тъпа рекламата на някакъв кредит, където дават някакъв нещастен самотен човечец и песента "Не можеш да отидеш на парти, но домът ти покрива всички стандарти"... егати мотивацията Laughing Оставаш без пукната стотинка, ама имаш кредит Laughing

# 385
  • София
Много ми е тъпа рекламата на някакъв кредит, където дават някакъв нещастен самотен човечец и песента "Не можеш да отидеш на парти, но домът ти покрива всички стандарти"... егати мотивацията Laughing Оставаш без пукната стотинка, ама имаш кредит Laughing

По-абсолютно същия начин приемах и аз рекламата,докато един ден не ми излезе  в някакъв сайт текст към същата реклама : " Нямаш време за парти, но какво от това,щом домът ти бие всички стандарти". Време нямали хората,не пари.  Laughing

# 386
  • Варна
Много ми харесва новата реклама на Памперс с изчезналия пиш.  Laughing Мелодията е позитивна и някак ме кара като я чуя, да погледна към сладките бебечета. Не ползвам марката и не съм фен, но рекламата ми харесва.  baby_neutral

# 387
  • ГО
Дразни ме рекламата с някакъв мустакат чичко, който щрака с пръсти, ама не просто щрака, ами се гърчи, едно гадно. Мисля, че е пак за някакви кредити, ама не схващам логиката с щракащия.

# 388
Не запомних името на лекарството, но миналата година го рекламираха с един мъж, който го боли зъб. То бяха едни стенания, вой направо, чак мен ме заболяваше зъб. Сега пък е една жена, която буквално се гърчи от главоболие - "ох, боли, много боли, не издържам вече" и т.н. Трябва да си мазохист за да я изгледаш тази реклама. Sick

# 389
Аз я чувам "бръчка", но и така ми е достатъчно противна рекламата  Stop

И отново подновиха онази реклама с жената, която не знае какво се случва с нейната ва*гина. Мъжът ми като я чу и вика "тя ако не знае какво става с нейната ва*ина, аз ли знам?"  hahaha Joy

Eто, ти си сложила * защото ти е неудобно дори да го напишеш, аз също изпитвам неудобство да изговарям тази дума и адски се дразня, когато чуя рекламата докато сме в къщи (обикновено на масата, естествено)-аз, двете ми дъщери и мъжът ми. Гледам как момичетата се изчервяват и се чудят накъде да погледнат, защото не са никак малки вече:)

Общи условия

Активация на акаунт