Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 682
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Дразни ме рекламата на бойлера на Tesy,с онзи треньор.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 21:25 от Viktoriyaa

# 421
  • София
Изприщвам се като споменат думата "експерт".

# 422
  • Варна
Рекламите на Метро са ми ужасно изкуствени.. Толкова ли не могат една свясна реклама да направят.. 😯✌

# 423
  • София
И със Зуека има някаква на обезболяващо мазило - толкова приповдигнат тон, та чак дразни.

# 424
  • Разпиляна във въображението
Харесвам рекламата на Айфон7 за съобщенията

# 425
  • Варна
Рекламите на Метро са ми ужасно изкуствени.. Толкова ли не могат една свясна реклама да направят.. 😯✌
Метро като цяло ме дразнят с маркетинговата си политика. Как не си намериха таргет група?! В началото беше едва ли не привилегия да имаш карта и да пазаруваш при тях. После всеки някакси имаше достъп, а не само фирми и търговци. Ноооо се появиха големите вериги хипермаркети и хоп смениха клиентите. Насочиха се към тези на дребно. Сега- хоп пак към "предприемачите".  Stop

# 426
  • Варна
Новата реклама на Джъмбо за коледните неща.. Ужаснааа...
И тази реклама  на риалити за пепеляшки... Имаш крава пиеш мляко мууууу... 😯😡😕

# 427
  • София
Рекламата за соковете на флорина ми е отвратителна. ooooh!

# 428
  • Разпиляна във въображението
Харесвам една реклама, май на Филипс, са самобръсначка. Мацето изпуска телефона - той се порязва.... Харесва ми, защото май за първи път чак толкова млад мъж рекламира подобен продукт. Или не съм забелязвала преди Thinking Като че все по-зрели мъже се използват.

# 429
Кока Кола според мен тази година хич ги няма с реклама... Особено новата им сега...  Crossing Arms

# 430
  • София
започна се с коледните реклами! ужас!

# 431
Харесва ми рекламата на Капи.

# 432
На Флорина със смеещият се зад кадър мъж изобщо не я разбирам, тъпа ми е.
На Кока-Кола коледните обикновено ми допадат, но тазгодишната песен нещо много дървен текст и не ми харесва.

А пък за слушащите радио, имам една супер дразнеща реклама на инициативата на БГ радио "У дома за Коледа". Уж майка се обажда на сина си в чужбина и го пита дали ще си дойдат за празниците, ама гласът й е толкова дразнещо мрънкащ и траурен, много тягостна реклама. Асоциирам я с онази на Лидл за майката дето децата не идваха на рожденния й ден. Голяма драма.

# 433
На рекламата на Флорина Стефания Колева ли е? Shocked

# 434
  • София
Джъмбо са се постарали да раздвижат рекламите, обаче си личи, че стоките са си кичозни. Познай кога ще си купя червена снежинка или подложка са латиница! Идеята на агенцията е добра, обаче стоките са си кич.

Общи условия

Активация на акаунт