Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
На други пък посланието е, че си олигофрен и неудачник, ако не си изтеглил заем. И приятелите ти бягат от теб като дявол от тамян. Как може да се справяш без заем?

# 586
  • София
На дск за колата и ремонта са ми забавни. Това с $защото така$ е добро попадение.

# 587
На дск за колата и ремонта са ми забавни. Това с $защото така$ е добро попадение.
И на мен тези са ми много забавни.  Grinning

А рекламата на банката с маймуните не е ли от миналата година? Ние с малката гледаме маймуните, даже не помня за какво е рекламата.  Peace

# 588
Ааа, с тези маймуни ли, които са се топнали в някаква вода? И аз не помня какво се рекламира, но мелодията към рeкламата ми харесва Simple Smile

# 589

Банка ДСК, я !  Joy

# 590
  • зад кестените
На други пък посланието е, че си олигофрен и неудачник, ако не си изтеглил заем. И приятелите ти бягат от теб като дявол от тамян. Как може да се справяш без заем?

И научаваш ,,от къде изгрява слънцето" Mr. Green

# 591
  • София
Кредисимо са се активизирали. Гледахте ли рекламата с Александра Богданска, как с един пръст може да направиш много неща. Супер тъпа реклама  Tired

# 592
  • София
Потресена съм от рекламите на кредисимо, как може да рекламираш проституция или кредит ?!  Sick

# 593
  • До морето
Таткото с еднарозите направо ме разтапя. Много приятна реклама.

Синът ми е влюбен в рекламата на Джъмбо и повтаря по 3000 пъти "Нов Джъмбо! Стара Загора! Заповядайте!" със съответната интонация, разбира се!

# 594
Рекламите на Теленор са отвратителни-непрекъснато показват някакъв сбирщайн от хора и ситуации, а по-противен глас и тембър от четящия рекламата просто няма.

Да. Няма по неприятни реклами за мен в ефира от техните.

# 595
  • Sofia
Харесва ми песничката в коледната на Джъмбо!
А момченцето е все едно Мазов като малък (един от героите в Откраднат живот). Laughing

# 596
Влюбена съм в новата реклама на Ауди, песента просто ми е влязла под кожата  Heart Eyes

# 597
момчета, как да издиря песента (текста) от рекламата на Джъмбо - става въпрос за тази, в която момиченце пее бавна песен на английски, а иначе на клипа са две деца пред нещо като домино от наредени светещи рекламни торбички на Джъмбо, оффф обяднение и чудо  Laughing  но дори не знам къде да търся, ако някой може да помага... bouquet

# 598
# 599
  • София
На мен ми е досадно дълга. Следващия път ще засека колко секунди е, но мисля, че е повече от 30 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт