Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 14

• 95 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Сега им даде идея - като нямаш пари, ядеш слама. Joy

Много са им тъпи и двете реклами (и онзи с телевизора), и с много неприятно послание.

# 541
  • на село
Абсолютно!
Изключително тъпи внушения - нямаш пари за някаква глупост, значи си неудачник.  Tired

# 542
  • София
Тъпи до безобразие...  ooooh!

# 543
  • София
Всеки път точно на тая реклама  чувам "ядеш слама" и все поглеждам да видя как яде слама и защо??? Докато едва тази сутрин дъщеря ми ми каза, че било "с мама". И въпреки това, пак ми се  счува "слама".. Rolling Eyes

Лелее от теб разбирам че не е слама  Joy

# 544
И като нямаш пари- приятелките седят на другата маса, но не говорят с теб.
На Теленор наистина е отвратителна.

# 545
  • Луната ни пази
Аз друго се чудя- къде са намерили мъже, които ще си сменят любимия отбор, само за да гледат мача на голям телевизор. Огромна тъпотия. Все едно фен на Левски да стане фен на ЦСКА, само защото приятелчето му, фен на ЦСКА, има 60инчово ТВ. АБСУРД!!!

# 546
Сега им даде идея - като нямаш пари, ядеш слама. Joy

Много са им тъпи и двете реклами (и онзи с телевизора), и с много неприятно послание.
Joy Joy Joy Joy

# 547
Рекламите на Теленор са отвратителни-непрекъснато показват някакъв сбирщайн от хора и ситуации, а по-противен глас и тембър от четящия рекламата просто няма.

# 548
  • София
На мен в началото ми бяха свежи, харесвах ги, защото се отличаваха от лигаво-бонбонените или откровено депресиращите, обаче нещо прекалиха с римейките. Последните са за някакви глупости като послания и продукти, видях я тази сХристоси е много неприятна.
Има една реклама, която в момента на гледането ме дразни и аха, да тръгна да търся темата да я напиша, и я зябравям.

# 549
И аз харесвах рекламите на Теленор, но с Христос се изложиха. И с Гришо не ми харесваше.

# 550
  • София
На мен с Гришо ми бяха любими. 😍

# 551
Рекламите на Теленор са отвратителни-непрекъснато показват някакъв сбирщайн от хора и ситуации, а по-противен глас и тембър от четящия рекламата просто няма.

Абсолютно!

# 552
  • София
А вие чували ли сте по радиото рекламата на Милица Гладнишка за храната за домашни любимци, която била толкова вкусна че и тя си била хапнала... припадам ритуално всеки път...

# 553
  • София
А вие чували ли сте по радиото рекламата на Милица Гладнишка за храната за домашни любимци, която била толкова вкусна че и тя си била хапнала... припадам ритуално всеки път...

Не съм я чувала, но има кучешки консерви, които миришат толкова вкусно, че...  Mr. Green

# 554

#Crazy Laughing Laughing Laughing
Аз я чух в колата и си викам, абе, сигурно не съм чула добре Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт