28 СОУ

• 2 202
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,на всички маминки!
Бих искала да ми даде информация за 28 -мо СОУ "Алеко Константинов",тъй като ще преместя синът си там от друго училище наесен. Тази учебна година той ще бъде 6-ти клас.Моля за информация за обучението и дисциплината в училището.
Благодаря предварително!javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0)

# 1
  • София
Здравейте! Дъщеря ми беше от 1-4 клас в 28-мо СОУ, беше ни близо, а и ни препоръчаха добър учител. Не знам откъде и какви са причините за преместването на детето Ви, но 28-мо не е добър избор. Дисциплината и подготовката не са на никак добро ниво още от начален курс, много цигани има в класовете, пропускателен режим - нулев - всеки може да влезе в училището, особено при малките, непрекъснато за нещо са им намалени часовете, столът е много неугледен и храната не е много добра, в барчето и книжарницата до него се продават всякакви боклуци (а по принцип, е забранено) ...

# 2
Благодаря за информацията! smile3525 newsm51.Но,моля ви, маминки напишете още информация за училището,защото 15–ти септември наближава!!!

# 3
Здравейте! Повдигам темата. Знаете ли кои госпожи ще поемат първи клас? Препоръка? Актуални мнения за училището? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт