Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 805
  • 935
  •   1
Отговори
# 765
Истината или не не се определя от излъченото по телевизията, а по документи и факти в резултат на последващите разследвания. 11.9 има много такива - за шкафчето няма нищо.
BTW: Лично съм свидетел, как на датата на въпросното събитие затвориха цялото въздушно пространство на САЩ.

# 766
Mисли, мисли, Блуайс!

# 767
Твърдиш, че атентатите на американците били истина, а не конспирация, защото ти си ги гледал по телевизора.
И шкафа на Борисов с пачките евра го даваха по телевизията, и стотици хиляди хора го видяха.
 Това истина ли е, или конспирация?
Отговори на въпроса.
Не, твърдя, че в живото предаване е много трудно да се вкара анимация, а пък да се вкара в предаванията на всички медии и това да остане тайна е невъзможно.
За Борисов ще ти отговоря, ама всичко по реда си. Трябва първо да скицираш как ще изглежда ракета Томахоук на дупката, както ти поисках.

# 768
  • инфантилно и разглезено хлапе
Аха, ясно! Няма нужда да ми отговаряш. По твоята логика:

Значи атентатите на американците били истина, щото ги давали по телевизора,
а чекмеджето с пачките на Борисов било конспирация, щото го давали по телевизора.
Ха-ха-ха...  Smile

# 769
Друго нещо написах.

# 770
От една страна имаме версията, показана по телевизията от десетки различни екипи, и която се потвърждава от стотици хиляди очевидци, които са били наблизо и са видели събитията с очите си.
От друга страна имаме версииите (щото май всеки ден в темата излизат различни такива - крилати ракети, опашати дракони, бригади бомбаджии, монтиращи експлозиви посред нощ, и какво ли още не) на няколко апокрифни сайта, поддържани от хора, които не са били там, нямат преки впечатления, нямат никакви доказателства освен нескопосано надраскани скици на несъразмерно големи самолети наложени върху снимките на сградите, твърдящи че това, което беше видяно наживо от стотици хиляди,  е измама, и че не е имало самолети, а всъщност кулите са били взривени от специалните части, за да можел някой да вземе застраховка например...
Пак се връщаме на шопа, изправен пред жирафа:
“Те такова животно нема!”

# 771
  • инфантилно и разглезено хлапе

Чакаме Третият да отговори на въпроса
- пачките в чекмеджето на Борисов истина ли са, или са конспирация, щото и тях ги даваха по телевизора, и стотици хиляди хора ги видяхме съвсем ясно.

# 772
Първо чакаме да скицираш томахоука. След като го скицираш обещавам да ти отговоря. Както ти скицирах самолета, помниш ли? А и между другото се вижда къде е ударил вертикалния стабилизатор.

# 773
За феновете на конспирациите препоръчвам "Хюстън имаме проблем!.
Има го само по HBO.
Много ми хареса как обясниха теориите на конспирациите в обществото.

# 774

Чакаме Третият да отговори на въпроса
- пачките в чекмеджето на Борисов истина ли са, или са конспирация, щото и тях ги даваха по телевизора, и стотици хиляди хора ги видяхме съвсем ясно.

Wink
Стоманена логика!
Сравняваш ябълки с мотики.
Едното е показано по телевизията, и е видяно наживо от стотици хиляди хора, които са били наоколо, за другото няма един, който да е казал, че го е видял на живо.
Нескопосан опит да промениш темата...

# 775
Темата зацикля яко в про- и антихамериканските лични пристрастия. Скука.

# 776
Тц!
Става все по-забавно.

# 777
Ето тук на забавен кадър се вижда как излита двигателя след удара.
https://www.dailymotion.com/video/x2s4v01

# 778
За феновете на конспирациите препоръчвам "Хюстън имаме проблем!.
Има го само по HBO.
Много ми хареса как обясниха теориите на конспирациите в обществото.

По-голяма конспирация от сериалчетата най-разнообразни по талавизията, няма на този свят!
Trollface

# 779
  • София
Не знам доколко е вярно, но четох, че Бил Гейтс иска да финансираа проект за затъмняване на слънцето. Технологията ще има за цел да отразява повече слънчевата светлина, предизвиквайки глобален охлаждащ ефект.

Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx), разработван от учени на Харвард, ще разпръсне нетоксичен прах от калциев карбонат (CaCO3) в атмосферата - аерозол, отразяващ слънцето, който може да компенсира ефектите от глобалното затопляне.
Звучи ми като филм, но като нищо може да се окаже истина

Общи условия

Активация на акаунт