Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 12

• 134 181
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • с трима мъже :)
Аз го гледах през уикенда, но не ме грабна нещо Sad

# 346
На Will са излезли всичките 10 серии по торентите.

Гледам Poldark, тече трети сезон - който го е пропуснал, може да го пробва. Красиви гледки, красиви хора и сякаш повече интрига се заплита с времето. Whistling

# 347
  • в сърцето на един мъж...
На Will са излезли всичките 10 серии по торентите.

Гледам Poldark, тече трети сезон - който го е пропуснал, може да го пробва. Красиви гледки, красиви хора и сякаш повече интрига се заплита с времето. Whistling

Е как са излезли, като в енциклопедията няма дати и има само една пилотна серия?

http://www.imdb.com/title/tt5734140/episodes?season=-1&ref_=tt_eps_sn_-1

# 348
Е как са излезли, като в енциклопедията няма дати и има само една пилотна серия?

http://www.imdb.com/title/tt5734140/episodes?season=-1&ref_=tt_eps_sn_-1

Нещо грешно си цъкнала, има ги сериите:

http://www.imdb.com/title/tt5734140/episodes?season=1&ref_=ttep_ep_sn_pv

Горе от менюто си избрала season - unknown. А трябва да избереш Сезон 1.

Иначе ето ги в Арена - линкът е скрийншот. Вчера са добавени до 10 серия включително.

# 349
Не виждам скрийншота, обаче в енциклопедията като дати са дадени дни от август Simple Smile Което е мистериозно пак - 9ти излиза на 28ми август, а за десети няма изобщо дата Simple Smile

# 350
Не виждам скрийншота, обаче в енциклопедията като дати са дадени дни от август Simple Smile Което е мистериозно пак - 9ти излиза на 28ми август, а за десети няма изобщо дата Simple Smile

ИМДБ се попълва и от юзъри, информацията не е на 100% вярна.  В Уикипедия ги има всички дати.

Как е изтекъл сериалът няма как да знам, но го има целият онлайн. Peace Не е фейк.

# 351
Ясно, просто ми стана интересно Simple Smile

# 352
Подкрепям! Hands Plus1 За мен трети сезон е най- интересен от всички. Заслужава си! Не знам дали ще има четвърти, дано! Blush

# 353
GeiPeace Разбрахме се. Simple Smile

Подкрепям! Hands Plus1 За мен трети сезон е най- интересен от всички. Заслужава си! Не знам дали ще има четвърти, дано! Blush

Обявен е 4ти сезон за 2018, може би ще има и още - книгите са общо 12. В момента сериалът е стигнал до 6та книга. Flutter Първите 7 книги обаче май са завършена история, следващите 5 книги са за децата на сегашните герои. Все се каня да ги прочета, че не се трае това напрежение и на час по лъжичка. Crossing Arms

# 354
  • Вестерос
Гея, има ги по торентите

# 355
  • София
Здравейте, момичета,

последните дни настроението ми е към американския юг. Изгледах за пореден път "Отнесени от вихъра" и "Скарлет". Гледала съм "Пържени зелени домати", "Малки жени", "Южнячки". И дотам. Та, молбата ми е - сещате ли се за други филми за американския юг?

# 356
  • София
"Севера и юга" с Патрик Суейзи, въпреки че сигурно си го гледала Simple Smile.

# 357
Здравейте, момичета,

последните дни настроението ми е към американския юг. Изгледах за пореден път "Отнесени от вихъра" и "Скарлет". Гледала съм "Пържени зелени домати", "Малки жени", "Южнячки". И дотам. Та, молбата ми е - сещате ли се за други филми за американския юг?

Steel Magnolias, To Kill a Mockingbird, Driving Miss Daisy, Sommersby, Big Fish.

Сещам се и доста други, но са в други жанрове - романтични, изцяло крими/юридически, класически ужаси (Примерно "Интервю с вампир"). За мен майстор на потта и маранята на Юга е Тенеси Уилямс, но са доста тежки филмите по пиесите му, може би само Cat on a Hot Tin Roof е от по-леките (страхотен филм с Елизабет Тейлър и Пол Нюман). Тъй че ако искаш по-широк списък - пиши. Simple Smile

# 358
  • Ямбол
Сещам се и доста други, но са в други жанрове
И аз така! Предимно за криминални и трилъри Simple Smile

Този беше ми харесал преди време. Mисля, че отговаря на условията:

Savannah

# 359
  • София
Здравейте, момичета,

Steel Magnolias, To Kill a Mockingbird, Driving Miss Daisy, Sommersby, Big Fish.

Сещам се и доста други, но са в други жанрове - романтични, изцяло крими/юридически, класически ужаси (Примерно "Интервю с вампир"). За мен майстор на потта и маранята на Юга е Тенеси Уилямс, но са доста тежки филмите по пиесите му, може би само Cat on a Hot Tin Roof е от по-леките (страхотен филм с Елизабет Тейлър и Пол Нюман). Тъй че ако искаш по-широк списък - пиши. Simple Smile

Изброените съм ги гледала с изключение на Big Fish  Sad

"Савана" обаче не съм. Ще го дръпна.

Общи условия

Активация на акаунт