По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 038
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
и аз искам да си взема витамини, миналата година пиех на допълхерц и ми беше добре, но сега ходя на лазерна епилация и ми казаха, че ако пия витамини стимулиращи косата ще се повлия зле на космите, които се опитвам да махна

# 661
  • sofiq
След постигнатия растеж последните месеци днес си отрязах косата с 10-12 см Mr. Green
Как можа ?!  Laughing Hug

Лесно режа аз и смело  Mr. Green,после храня и храня да расте по бързо да мога да отрежа още малко и да няма накъсани краища,но така и не стигам до тоя момент....луд кръговрат  Crazy

Като заговорихте за биотина,мисля да го пробвам пак,сега кожата ми е сравнително добре и е подходящ момент да опитам.Като знам само след седмица от него какви пъпки почват да ми излизат  Sick.

# 662
Тед, опитай известно време да храниш  Laughing повече дължините. Така няма да се накъсва толкова, няма да режеш толкова и ще дръпне на дължина.

# 663
Не мога да си представя да си отрежа доброволно 10 см. коса  Laughing Наистина май е добра идея да използваш и нещо за дължините  Laughing

# 664
Жана, дано сега всичко е наред Wink и аз не помня някога да съм рязала повече от "връхчета", вече според разбиранията на фризьора  Mr. Green ноо наистина много се радвам на решителни момичета Simple Smile

# 665
Как "храните" дължините ?

# 666
Аз лично мажа масла. Натурални и не чак толкова натурални. Последно си взех едно на Балеа и ми допада. Заглажда доста.
Тук четох, че ако се прави маска на дължините с бадемово или друго подобно, било хубаво да е на влажна коса, за да не се изсуши прекалено косъмът. И като се замисля, има логика...

# 667
Би ли показала това на Балеа ?

# 668
Да, разбира се. Писах от телефона и не можех да сложа линк. Това си взех сега - https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/bale … -10017475_B_P.jpg Лесно се разресва косата.
Преди използвах това - http://cdn.maedchen.de/bilder/balea-oil-repair-haaroel-1637156.jpg , заедно със същия балсам. Също не бяха никак лоши.

# 669
Благодаря ти , AraBesqUe  Hug

# 670
Аз си направих домашния еластизайзер и наистина е невероятен. Косата ми се накъдри от корена до върха, нещо, което отдавна не се е случвало  Grinning
Само се чудя, колко често може да се ползва?
Също съм много доволна и от Л2 на Лакме. Той видимо нищо не прави, освен лесно разресване, но във времето се усеща. Лятото го спрях за известно време и веднага се усети по косата.

# 671
Лисичке, моля  Simple Smile
Ел, какво е това, което си направила? Сигурно е нещо, което е известно на пишещите тук, ама аз съм скорошно появила се  Laughing

# 672
  • Варна
 Еластинайзер веднъж седмично на коса в прилично състояние. На такава нуждаеща се от ударна хидратация може и преди всяко миене/освен ако не миете всеки ден де/. Серумът  за дълга коса на Баея.....ползвах го преди време,но със със смесени чувства. Определено професионалните ми действат по-добре. Някак си силиконов го усещам/не,че другите не са де/.

# 673
  • Cyberspace
И аз имам на Балеа, не е лошо, а и така ми харесва как мирише  Heart Eyes Не знам кое точно е моето, със сигурност знам само, че не е това за дългата коса  Mr. Green Blush

# 674
  • sofiq
Не мога да си представя да си отрежа доброволно 10 см. коса  Laughing Наистина май е добра идея да използваш и нещо за дължините  Laughing

Че аз не съм спирала да ги храня редовно от около 2 години...ежеседмични домашни маски,маслени(кокосово масло,от кайсиеви семки,зехтин,ленено, и др. съм пробвала),с мед,авокадо,банан,жълтък и какво ли още не съм мазала,това само за дължините.
Отделно ползвам и готови маски при всяко къпане...няма да изброявам,но съм пробвала много,много в момента имам поне 6-7 различни,от които 2-3 отворени,другите чакат ред.

Ползвам и финиши,имам  около 5-6 в момента различни,с макадамия,арган,мастиково олио,бадемово.

Не е като дане се грижа и храня и дължините,не се боядисвам и не ползвам сешоар и преса.За съжаление просто генетично косъма е много тъничък и цъфти много,от което се получава накъсания вид на краищата на косата.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 22:43 от ted.

Общи условия

Активация на акаунт