По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 112
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Някой ползвал ли е други продукти на Давинес и от къде ги поръчвате?
Даа, шампоана против пърхот - няма равеен Peace Много съм доволна, след третото измиване вече нямах пърхот, но продължих да се мия около месец и след това спрях и продължих със своя си шампоан. Понякога се появяваше примерно след няколко месеца измиваш веднъж и изчезва...ефекта от този шампоан ме накара да опитам и гелчето Peace
ПП За шампоаните на Давинес трябва да знаете,че НЕ трябва да има пяна - не слагайте много до получаване на пяна- не се пени и за по-добър ефект го нанесете и почакайте 3-4мин с него  Peace

# 31
Малко спам от мен   Blush animal085
Поли, тази дължина до раменете и аз много я харесвам  Heart Eyes
Ето я моята любимка Сазан Хендрикс, която на тези снимки е с точно желаната и харесвана от мен прическа  Heart Eyes:
Скрит текст:

Ама си трябва много добър фризьор, не всеки може да те направи така добре  Peace Притеснявам се да не стана като зелка  Laughing, че тогава ще рева за по-бърз разстеж на косата.  Joy

Ястребче,  Hug

Много хубава прическа и много хубав стил на обличане.  Wink
Относно Kerastase fusio dose - Кой от видовете си ползвала, от къде ги купи и имаше ли ефект? И как по-точно се ползват - смесват се концентратът и бустера ли?  Embarassed

# 32
Вчера си купих рибено масло. Влияе ли то на растежа и подхранването на косъма?

# 33
 Simple SmileЖана, хубаво нещо си харесала и цвят и форма, пък и девойчето си го бива

# 34
Даа..много хубаво предложение, Жана! Точно фризьора ме притеснява, че и моята сега е на средата на гърба в изправено положение и леко неразбирателство с фризьора се понася, ама ако се наложи такова скъсяване  Mr. Green Whistling
А това име за пръв път го чувам Rolling Eyes
Най-много ми харесва последната снимка, но тази коса си е доста под раменете, за да достигне до там в къдраво положение Naughty

# 35
Мис26, ползвала съм оранжев концентрат със зелен бустер и зелен концентрат с оранжев бустер. За моята сухарка първата комбинация беше перфектна. Смесвах концентрата и бустера в шишенце с пулверизатор и нанасях на косата. Пробвала съм да запечатвам с маска, но без запечатка ефектът беше по-добър- хидратирана, жива, мека, същевременно жилава коса  Heart Eyes Купувала съм си ги на бройка от Рибата. Сега обаче са с нови опаковки /повече милилитри/, тях не съм ползвала.
Зари, да, уникална сладурка е мацката  Heart Eyes
Поли, нали говорим за такава дължина в къдраво положение ? То иначе ако е толкова дълга като е права, къдрава ще дойде над ушите  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 10:58 от Анонимен

# 36
  • Cyberspace
Лелеее, влюбих се в прическата, показана от Жана  Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Краищата ми много цъфтят  Cry ходих няколко пъти при фризьорката, подстригва ме и аз пак виждам някой друг цъфнал косъм. Знаете ли някъде в София да има фризьор, който "чисти" цъфтежите.
Нещо такова ->  https://www.youtube.com/watch?v=nDFxQUJH5Xg

# 38
Отзивите за полирането са 50/50 общо взето. Даже май преобладават негативните.

# 39
  • Пловдив
Краищата ми много цъфтят  Cry ходих няколко пъти при фризьорката, подстригва ме и аз пак виждам някой друг цъфнал косъм. Знаете ли някъде в София да има фризьор, който "чисти" цъфтежите.
Нещо такова ->  https://www.youtube.com/watch?v=nDFxQUJH5Xg

Според мен това няма да ти свърши никаква работа. Всеки косъм, който е цънал може да е в самия край, може и да е доста по-нагоре. Затова няма как като фризьорката ти да махне всички цъфнали косми. А този уред според мен маха разклонението (нещо като бръсненето), но след семица две според мен всички цъфнали косми ще са си в старото положение. А освен това, ако косъма се е разделил да кажем на един пръст от края на косата с тази машинка след две седмици може би ще е на около пръст и половина и така само ще се влоши състоянието на косата.

# 40
Ами как да се отърва от цъфналите краища? Не мога аз кичур по кичур да си ги режа вкъщи....

# 41
  • Пловдив
Аз лично се отървах, когато почнах да ползвам билкови бои. От тогава въобще не цъфти (аз имах навик да ги късам и сега на моменти пак търся, но няма). Пробвай с различни маски, ако искаш виж и в темата за къната, може да си правиш маски от другите растения, които са в боята, те не дават цвят. Или тази, която се води златисторус цвят в нея май няма къна, но не съм сигурна.

# 42
И аз забелязах,че боята за коса е от особено значение за състоянието на косата,а също и за растежа.
Аз от години боядисвам само корена.Ползвам боите на Алфапарф и ампулите за растеж.И вече косата ми нито се къса,нито цъфти и растежът се ускори.

# 43
Аз си накупих масла и се мажа упорито-резултатът е мека и лъскава коса.

# 44
Оо да,маслата задължително. Grinning
Без тях не оставам.

Общи условия

Активация на акаунт