По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 109
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Аз си накупих масла и се мажа упорито-резултатът е мека и лъскава коса.

толкова интензивно нанасях три месеца, че косата ми вече ги "връща", което е страхотно - вече мога да се измия като нормален човек /ш-н, б-м, финиш/ и косата да изглежда добре

чака ме боядисване, да видим какво ще си причиня с него  Grinning

# 46
  • Варна
Дам...и моята перушина си иска маслата. В последните месеци се сдобих със сума професионални продукти-викам си и аз да съм в крак с модата  Joy ииии в резултат на това русата перушина взе да стачкува. Бях заприличала на метла,защото спрях маслените маски. Викам си тия професионалните нали уж са по-добри-няма да спя омазана  Laughing. Е да ама не. Нищичко не действа така добре на косата ми както преспиването с домашен еластинайзер. Та...практикувам следното,понеже си мия два пъти седмично косата петък вечер се омазвам. Сутринта мия с балансиран шампоан,слагам протеинова маска и всичко е 6. През седмицата мия с мароканите хидратиращите . Мисля,че най-накрая постигнах някакъв баланс.

Понякога съжалявам,че въобще влязох в темата за професионалните продукти  Laughing. Тук ми излизаше по-евтино. Laughing Laughing Laughing

# 47
Скрит текст:
Здравейте.
А някой от вас използвал ли е конския шампоан (шампоан за коне) Дермокан?Вече на 2-3 места ми го хвалят..правел косата мека,лъскава и растяла много бързо,малко трудно се запянвал,но все пак е за коне..Купува се от ветеринарните аптеки и струва около 15 лв 500мл.Мисля тези дни да си го купя,ако някой го е използвал нека каже мнение..

Аз го ползвах ,незнам колко време,но от 500мл. ми останаха един-два пръста на дъното.Аз не видях ефект,освен че наистина трудно се разпенва и особено трудно отмива маслените маски.Друг ефект не видях....нито прави косата по мека,нито се отрази на растежа....никакъв ефект след почти цялата опаковка.Само да вметна,че не съм разчитала само на него....правя ежеседмично различни домашни маски в повечето случаи отделна за корените и отделна за дължините,ползвам и купени готови маски,както и финиши.

А как точно го използва...в смисъл на места пише,че трябва да се разреди 1към5..че не трябва да се използва по често от 1-2 пъти седмично

Не съм го разреждала....той е много рядък,направо тече между пръстите на ръката като го отсипя от шишето,разпенва се супер трудно и е необходимо голямо количество да се измие добре косата.Мия косата си през 2-3 дни,така че се пада да съм го ползвала 2 пъти седмично.

Аз два пъти съм си измила косата с него. Забележките са ми, че не се пени добре и мирише ужасно. Обаче после косата ми е супер, все едно с професионален за 50лв. съм я измила. Притеснява ме обаче това, че все пак е създаден за много по плътния косъм на коня, докато човешката коса е много по тънка. Козметичните продукти които ползваме, проникват чрез кожата до известна степен и ми е малко страшничко да ползвам продукт създаден за 1тон тежащо същество, докато ние сме 50-  60кила.
Ще ми е интересно да чуя и други мнения и отзиви за този шампоан.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 08:09 от bubanka

# 48
Скрит текст:
Здравейте.
А някой от вас използвал ли е конския шампоан (шампоан за коне) Дермокан?Вече на 2-3 места ми го хвалят..правел косата мека,лъскава и растяла много бързо,малко трудно се запянвал,но все пак е за коне..Купува се от ветеринарните аптеки и струва около 15 лв 500мл.Мисля тези дни да си го купя,ако някой го е използвал нека каже мнение..

Аз го ползвах ,незнам колко време,но от 500мл. ми останаха един-два пръста на дъното.Аз не видях ефект,освен че наистина трудно се разпенва и особено трудно отмива маслените маски.Друг ефект не видях....нито прави косата по мека,нито се отрази на растежа....никакъв ефект след почти цялата опаковка.Само да вметна,че не съм разчитала само на него....правя ежеседмично различни домашни маски в повечето случаи отделна за корените и отделна за дължините,ползвам и купени готови маски,както и финиши.

А как точно го използва...в смисъл на места пише,че трябва да се разреди 1към5..че не трябва да се използва по често от 1-2 пъти седмично

Не съм го разреждала....той е много рядък,направо тече между пръстите на ръката като го отсипя от шишето,разпенва се супер трудно и е необходимо голямо количество да се измие добре косата.Мия косата си през 2-3 дни,така че се пада да съм го ползвала 2 пъти седмично.

Аз два пъти съм си измила косата с него. Забележките са ми, че не се пени добре и мирише ужасно. Обаче после косата ми е супер, все едно с професионален за 50лв. съм я измила. Притеснява ме обаче това, че все пак е създаден за много по плътния косъм на коня, докато човешката коса е много по тънка. Козметичните продукти които ползваме, проникват чрез кожата до известна степен и ми е малко страшничко да ползвам продукт създаден за 1тон тежащо същество, докато ние сме 50-  60кила.
Ще ми е интересно да чуя и други мнения и отзиви за този шампоан.

Заплиташе ми много косата и наистина мирише ужасно.Дадох му шанс,но така и не го изхабих...

# 49
  • sofiq
yasmina - конете имат не само плътън а и по тънък косъм,килограмите им също са доста различни в зависимост от породата....тон и малко отгоре са само най едрите породи....малките са наполовина,теглото според мен няма особено значение за създаването на конски шампоан а косъма .Ползването на конски шампоан и конски витамини (тривитаминол)има много противници....аз лично съм ползвала и двете и мога да кажа че от витамините съм доволна.За себе си съм преценила,че не ме притеснява да ползвам тези продукти,но всеки сам си преценява....информация има много Peace.

# 50
ted. Как е косата ти от гела?

# 51
От гела на Давинес и аз съм много доволна. За 2-3 използвания ми спря косопада почти изцяло.
Снощи мазах кокосово масло, нямах нито един косъм по ръцете  Laughing
За разтеж още не мога да кажа, но ще наблюдавам.

# 52
Конския шампоан е просто по- силно измивен Laughing А и основната функция на кожата е предпазна, така че спокойно.

# 53
  • sofiq
ted. Как е косата ти от гела?

Малко време мина от както го ползвам - около 20-тина дни през 2-3 дни,не съм броила колко нанасяния,учудващо но май ще се окаже ,че има ефект-косата ми е дръпнала малко на дължина,около 1 см.,но за този период от време за мойта коса си е доста.От шампоана съм доволна,измива добре,нужно е малко количество ,косата ми се омазнява по бавно .

Конския шампоан е просто по- силно измивен Laughing А и основната функция на кожата е предпазна, така че спокойно.

Мойте впечатления са точно обратното-доста слабо измивен е и трябва голямо количество да се измие добре косата.Ако се налага да се омие маслената маска пък ми трябва още по голямо количество и то за две измивания и пак не е добре измита.Това са впечатленията от този който ползвах -Дермокан,може другите марки да са различни. Peace

# 54
Скептична съм към ползването на подобни продукти.

По тази логика да взема да ползвам шампоана на кучето и за тях има различни видове

# 55
  • sofiq
Просто не мога да не споделя това ,Рапунцелки  Mr. Green

# 56
Отвратително. Никога не бих си пуснала такава коса.

# 57
Всичките плачат за поне 30 см подстригване  Laughing, оскубани са като метли  Sick

# 58
  • софия
Момичета накой правил ли е хума с оцет и вода вместо шампоан.Как е косата Ви след това ,при мен суха и на клечки.

# 59
Някъде из останалите теми за коса прочетох,че когато се прави маска с масла задължително трябва да се сложи изсушаваща съставка като алкохол,лимонов сок или оцет,защото иначе скалпът се запушва от маслата,косъмът не може да диша и така се докарвал косопад,особено в случаите,в които главата се опакова в найлонова шапка и престоява цяла нощ.Спазвате ли такава закономерност и мислите ли,че би могло да е вярно? Относно растежа на мен лично ми влияят добре бадемово масло,рициново,хининова вода,стимулантът на Икаров и отвара от коприва.Редовно,с масаж на скалпа.От скоро и ползвам шампоан със стрити таблетки мумио,прочетох срахотни отзиви във форума.

Общи условия

Активация на акаунт