С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Това детенце е Лея Кършан. На 8 години е. Снима се в сериали и реклами.

Пожелала е  успех на нашия оператор.

Дали няма да е едно от децата на Джево и Азито.  newsm78

Последният сериал на Бурак /оператора, запомнете го, така ще го изписвам вече  Laughing/ е  "Кралица на нощта". Пускал е снимки с актьорите и от сета. Надявам се и при нас да е така.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 22:24 от varna_2

# 166

Добро утро и хубав ден на всички!  Hug

Започваме със стари снимки и клипчета, но се надявам денят да ни донесе новини.

Едно клипче, което сега се появява, но е снимано преди години.

Халит, Берг и Али на летището в Лондон.

https://www.instagram.com/p/BJMVR--ho3q/?taken-by=shahad.3sk&hl=en

И една снимка от същото място

# 167
Добро утро!  Hug

Варна ни зарадва с непозната снимка  bouquet, а дано да има и нови!

Това детенце Лея Кършан е голям сладур! Синеочка като Халит. Grinning

Интересно ми е как ще реагира Али като гледа мама и тати като родители на други деца.

Той ходи по сетовете и знае, че е кино, но все пак е дете. newsm78

Хубав ден, момичета!  Hug

# 168
Привет Hug

Да се надяваме днес да има снимки, новини... Хубав ден Hug

ВАРНА bouquet  отново ни зарадва- ново- старо- за нас са непознати моменти на любимото семейство Grinning

Много сладки момиченце, светлооко- точно такова ни трябва за сериала Heart Eyes

Попаднах на тази статия във ФБ- за Берг и Джансу пише нещо, но дали има новини, Варна ще ни каже Grinning

http://www.haberturk.com/yazarlar/mustafa-dogan/1282007-berguzar … et-cansuya-kismet

# 169

Много сладко момиченце, светлооко- точно такова ни трябва за сериала Heart Eyes

Просто ми мина през ум, че може да участва, но не е сигурно.

Видях, че е играла в сериала "Марал", а Бурак е бил оператор, така че може да се познават оттам и само да му е пожелала успех.

Възможно е да са търсили за нашия сериал деца, които досега никъде не са играли, което сякаш е по-добрия вариант. А и зависи колко значима е ролята им в сериала. Каан беше от ключово значение в ББГ и цяло щастие е, че бяха успели да намерят толкова подходящо дете.

Цитат
Попаднах на тази статия във ФБ- за Берг и Джансу пише нещо, но дали има новини, Варна ще ни каже

Превела съм я тази статия в предните страници на темата.

# 170
Да, чела съм превода, но не влязох в линка и затова ми се стори непозната статията , сори Grinning

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 11:34 от Lilims

# 171
Здравейте! Hug

Нека денят ви винаги започва с настроение,
усмивки и светли мисли! Hug Grinning

Усмихнат и много щастлив летен ден за всички вас, приятели! Heart Eyes Grinning

Варна Hug Благодаря!  И на всички  Hug за споделеното!

С много настроение ви поднасям кафето Heart Eyes Grinning Hug

Скрит текст:

# 172
Ето историята на клипчето от самолета, според рускините Wink

-Старое.
Как то одна поклонница увидела Халита и Бергюзар в самолете и начала снимать.После они попросили ее выключить телефон...Поклонница только сейчас загрузила это видео.

# 173
                      От летището - Назлъ  напуска Истанбул Hug

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 16:23 от HELEN60

# 174
Превеждам един днешен коментар на Дилара Пекел за новия сезон и пълната промяна на актьорите в "Кьосем".

Има и нас да ни дъвчат като почне нашия сериал. Дано да е успешен, че и тук важи правилото "победителите не ги съдят".
.............

След Берен, Нургюл ще подейства като мехлем за сериала "Кьосем"

Още преди време бях писала по повод Берен Саат. Една епоха приключи. Берен беше смазана под тежестта на ролята на Кьосем султан. Актьорското майсторство не й достигна за това предизвикателство. Тя влезе на пожар в сериала. И всички видяхме, че е твърде висока цената на това да се опиташ да извлечеш полза от популярността на даден актьор, само за да вдигнеш рейтинга.

Ако й дадем на Берен един любовен сериал като ЗП, с интриги, с някой здравеняк за партньор в главната роля, пак ще счупи рейтинг рекордите. Но "Кьосем" доказа, че няма достатъчно актьорско майсторство за  участие в исторически сериали. Вероятно отсега нататък никой не би й предложил  отново роля в подобен  тип сериали.

И да преминем към това, до което се стигна. Нургюл Й. стана новата Кьосем султан.

Изключително правилно решение. Никой не би изправил образа на Кьосем на крака по-успешно от Нургюл. Тя има излъчването на жена от други, отминали епохи. Излъчване, което липсва на Берен.

Другите акьтори също са подбрани след внимателен анализ. Този път не се действа на пожар. Участието на Хюля Авшар в предния сезон беше грешка. Тя само накара зрителите да се питат къде е Небахат Чехре. Екин Коч /султан Ахмед/  също беше неудачен избор.

Но работата по новите актьори този път беше по-прецизна. Към сериала ще се присъединят Metin Akdülger, Burak Yamantürk, Caner Cindoruk и Farah Zeynep Abdullah. Всички те са изключително успешни млади актьори. За ролята на Мурат IV е определен Metin Akdülger. Познаваме го като Оркун, проблемното гажде на Серенай Саръкая от "Кварталът на богатите". Той изглежда малко слаб за ролята на Мурат IV, но аз оценявам шансовете му за успех като 50:50. Моят фаворит за тази роля е Burak Yamantürk. Той би ни показал един легендарен образ на падишах.

Сигурна съм, че този сезон "Кьосем" ще бъде по-успешен, с по-солиден актьорски състав. Знаете, че вече ще го гледаме по Фокс ТВ. Промяната  винаги е нещо хубаво. Дано новият канал донесе късмет.

И завършва с добри думи за новия режисьор M. Çağatay Tosun.

http://www.gecce.com/yazarlar/gecce-analiz/berenden-sonra-nurgul … bi-gelecek-koseme

# 175
Хюля изпраща Назлъ на летището

# 176
Привет!

Журналистите и критиците - това им е работата да правят статии, критики и анализи. Нямам и идея какво се е случило с Берен като Кьосем, но за мен тя е много крехка и като физика, и като излъчване, и като тембър, ако щете и като походка. Може би за нейните фенове - ролята и е стояла добре. Аз харесвам Берен,
има естествена красота, някаква закачливост, мисля, че е много упорита/такова е излъчването и/, но съм съгласна донякъде с мнението в статията, че подхожда за друг тип роли.
Както и да е. Ще видим Нургюл как ще "изправи" Кьосем на крака, защото не знам доколко има визията на жена от отминали времена, но за мен ролите на съблазнителка и лека жена и подхождат идеално. Разбира се, съдя от изгледани нейни филми. Нека има успех и отговори на предизвикателството. Радвам се за всеки, който полага труд и му се получи добре. Колкото за дъвкането на нашите - ще ги спукат, ще ги гледат под лупа, ще ги сринат - само чакат. Затова им стискам палци и дано имат късмет - машината да тръгне скоростно и да има интерес от страна на публиката. Да, никой няма да умре, ако сериалът бъде свален от екран,както  обичаме да казваме  "историята познава и по-тежки случаи", въпросът е, че с тяхната професия, всеки несполучлив проект означава отхвърляне на актьора, обявяването му за недостатъчно добър да отговори на съответното предизвикателство. Но погледнато реално, всеки по-голям актьор си има своите върхове и падения и като цяло някакви една, две, три ключови роли. Друг е въпросът, че хора, които го харесват, биха го гледали във всякакви проекти. Но това не прави филма или сериала супер гледан и знаков за останалите.
Халит и Берг поеха голямо предизвикателство. Предстои да видим какво ще се случи. Хайде вече да идва нещо по-така, по-конкретно, по-отвътре на сериала.

Варна, благодаря ти за всяка информация! Hug Hug
Благодаря и на всички, които споделят минутки от деня в темичката! bouquet bouquet

Като гледам Хюля и Назлъ ме стяга гърлото. Ще чакаме снимки от кацането.

Прекрасна вечер на всички! Heart Eyes

# 177
Варна, благодаря за преводите!
Само излъчване не е достатъчно. И новите режисьор и актьори са обречени, ако сценарият не е читав. Но авторката не е писала и дума за него...

Скрит текст:
Освен за интригите. Но в "Кьосем" те бяха предостатъчно. Имаше драматични и трагични сцени, които Берен изигра чудесно. И Хюля А. също. В голямата си част сценарият беше слаб и вината за това не е в актьорите.

Забелязвам подобна тенденция и в критиките за други сериали - обвиненията за неуспеха се отправят незаслужено към актьорите и никога към сценарист/ите.

# 178

Според мен беше грешка изобщо да се прави "Кьосем".

Беше ясно от самото начало, че ще остане в сянката на ВВ.

Декорите същите, музиката същата, костюмите същите.

Гледала съм само половин час от първата серия, но не вярвам и сценарият да е предложил нещо кой знае колко различно. Дори и отвличането на Кьосем от Гърция напомняше на сцените с отвличането на Хюрем.

Не мисля, че някой е в състояние да изправи сериала на крака. Дано да греша.

А това че актьорите обират всички негативи, спор няма.

Аз затова се моля за добър рейтинг, че да могат нашите хора да си поемат дъх и да работят спокойно.
Иначе почват да се изказват знайни и незнайни експерти.  Crossing Arms

# 179
Хюля изпраща Назлъ на летището

Халит и Берг ги няма на изпращането- сигурно са на снимки... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт