С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Само като чета и настръхнах...

Името " Сграбчени от бурята"  също много ми харесва Peace

Песента е много чувствена- дано Халит да я пее в сериала, а може и дует с Азито Heart Eyes

Варна bouquet  благодаря за преводите Hug

# 226

И още една снимка от сета

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 17:42 от varna_2

# 227
Варна  Hugблагодаря за информацията, за снимките, за прекрасната песен! Two Hearts  

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 16:43 от HELEN60

# 228

Това "Сграбчени от бурята" ми прилича на "Отнесени от вихъра".  rotfImbo

И там е любов по време на война.

Давам им идея за афиш.  Joy

# 229
На пръв прочит ми хареса "Сграбчени от бурята"- звучи поетично Heart Eyes
но за "Отнесени от вихъра" не сетих, дано да е за добро и достигнем славата на отнесените Joy

# 230
Сграбчени и отнесени...Ще ги завърти вихрушката, ясно е....Интересен детайл около името на сериала.
Варна, благодаря, че споделяш всичко с нас! Hug
Никога времето да започването на един сериал не ми се е струвало толкова дълго. Може би заради онази мъчителна пауза около 15 юли, когато всичко висеше на косъм....Или заради вълнението от участието на двамата заедно плюс неизвестността около сценария...Струва ми се безкрайно чакане.

# 231

Никога времето да започването на един сериал не ми се е струвало толкова дълго. Може би заради онази мъчителна пауза около 15 юли, когато всичко висеше на косъм....Или заради вълнението от участието на двамата заедно плюс неизвестността около сценария...Струва ми се безкрайно чакане.

Така е, защото на практика нямаме официална информация за нищо. Единственото официално съобщение беше това за участието на Берг и Халит и краткото резюме, което пуснаха. Другото сигурно е, че снимките са започнали. Всичко останало може да се окаже недостоверно.

От една страна е хубаво, че не излиза много инфо, че да не им писне на хората, но ние пък искаме да знаем всичко.  Grinning Grinning

Рекламните клипове трябва да ги пуснат най-късно в първите дни на септември, защото след това имат 9 дена почивка за Байрама и всички ще са по курортите, никой няма да гледа телевизия. Надявам, че до края на месеца ще са готови.

# 232
Цитат

Голямото чакане + преврат ooooh!
След преврата бях загубила надежда за сериала... но както казва Шекспир" Всичко е добре, когато свършва добре" Heart Eyes с тази разлика, че ние не свършваме , а стартираме Grinning

Гледахте ли худ.гимнастика- страхотна Невяна Владинова!

Лека нощ Hug

# 233
Добро и усмихнато съботно утро! Hug

Днес ви желая щастливи срещи, радостни случки и много усмивки!
Нека денят ви е слънчев - с много любов и настроение! Heart Eyes Hug

И сутрешното кафе - с обич! Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 11:12 от HELEN60

# 234

Хубав ден на всички!  Hug

От нашия фронт новини няма.

Да погледнем какво се случва по другите.  Grinning

Ай Япъм пуска първия си сериал за новия сезон.

Bana sevmeye anlat ще се излъчва от следващия петък.

# 235
Привет Hug хубав ден  bowuu Heart Eyes

# 236
Преди време имаше информация, че Халит е получил предложение от режисьора Джевдет Мерджан да играе в сериала "Шампион".

Халит отказа ролята, но екипът не се е отказал да реализира проекта.

Сценарият на сериала е взаимстван от едноименния филм от 1979 с Jon Voight и Faye Dunaway.

Бил Флин е бивш шампион по бокс. След края на знаменитата си кариера води мизерен живот, който се върти около тренирането на коне и пиенето. Единственият светъл лъч в живота му е неговият син Ти Джей. Въпреки че Бил има родителските права върху детето, откакто съпругата му Ани ги напуска преди 7 години, нейното внезапно завръщане означава нова борба за бившия боец. Решен да задържи сина си, Бил се връща на ринга и се опитва да си възвърне предишната слава.

За ролята на Ани е определена актрисата Озге Озпиринчи. Все още се търси актьор за ролята на боксьора. Но най-важно от всичко е да намерят талантливо и чаровно детенце. Защото филмът е много тежък, а сцените баща-син са трогателни.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 14:51 от varna_2

# 237

Привет! bouquet

Попаднах на тези реклами на известни личности. Сред тях е и Халит. Laughing

http://www.acunn.com/magazin/unlulerin-sohret-olmadan-once-rol-a … eri-1025553-haber

# 238

Привет! bouquet

Попаднах на тези реклами на известни личности. Сред тях е и Халит. Laughing

http://www.acunn.com/magazin/unlulerin-sohret-olmadan-once-rol-aldigi-reklam-filmleri-1025553-haber

Joy

Подбрали са реклами на актьори преди да станат толкова известни, колкото са сега.

Говорителят обръща внимание на смешните мимики на Халит и казва, че сега вече няма и помен от тях, защото играе само сериозни и солидни роли.

В кадри и снимки от младежките му години си личи по-ярко колко много прилича на него Али.

# 239
Привет!

И какво излиза - на Берг предложението беше свързано с темата за майчинството, на Халит - въпросния сериал за боксьора също е изисквал трогателни сцени между баща и син...Те избраха друг проект, с историческа тематика /ще видим до каква степен е историческа/, в която да участват заедно...
Сигурно и днес са на снимки, мисля, че трябва да имат поне два-три заснети епизода, преди сериалът да стартира. Като се има предвид, че първият епизод е ключов и според мен отнема най-много време, за да се изчисти всичко до детайл. С него трябва да се очертае рамката, да се усети накъде ще духа вятърът, да се появят главните герои и актьорите с поддържащи роли....Мисля, че е от изключително значение как ще започнат, как ще стоят, ефекти, музика, всичко, за да се чака следващия епизод с интерес. Празниците им продължават повечко дни през септември, това също означава, че темповете трябва да са солидни, за да тръгнат навреме през октомври.

Коя е предполагаемата дата според вас?

Общи условия

Активация на акаунт