С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 300

Снимат ли днес, не снимат ли?! Никой нищо не ти казва  

Днес пълно затъмнение.

Много им се дразня на продуцентите. Могат да пускат периодично по някоя информация.
Може така да им се вижда правилно тактически, да не се говори много преди началото, но за мен не е.
Защо трябва да циркулират само слухове.

Видях, че Онур С. е пускал снимки от предишния си сериал, макар и не много. Дано и при нас слага по нещичко.
Шебнем също е слагала снимки от ПК.

На режисьорите изобщо не се надявайте. Те нямат профили.
На Халит и Берг също.

Засега най разчитам на оператора.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 15:43 от varna_2

# 301
Веднъж да пуснат първите трейлъри , ще се отприщи работата....
Многото мина, според мен. Другата седмица най-късно трябва да излезе промото на Канал Д...Като ги видим в духа на онова време, предполагам, че с визията си ще загатват за какво иде реч... ще тръгнат и други информации. За мен това е началото. Знак от канала с кой ще си има работа, кои ще са муцуните на сезона/инш...  Praynigда го бъде сериалчето/.

# 302
В рекламния клип от новите сериали Канал Д предполагам ще включат само нашия и този на Джейда.

Останалото ще са старите сериали с добър рейтинг, които продължават- "Песента на живота", "Опасни улици" и "Пойраз Кариел".

Сигурна съм, че идеята на Канал Д е била Халит и Берг да бъдат лицата на канала през новия сезон. Да не забравяме, че през ноември се навършват 10 години от началото на "1001 нощ". Това също е влизало в сметките, според мен.

Сега не знам колко ще изведат на преден план Берг и Халит, като знаем колко ги обичат талибаните на Ердоган. Няма да се изненадам, ако тръгнат протести пред сградата на Канал Д.

........................

Всички номера на коли в Турция, които съдържат инициалите на Фетулах Гюлен ще бъдат анулирани.   ooooh! ooooh!Joy

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:16 от varna_2

# 303
Всичко зависи от това дали ще се хареса сериала. Понякога се залага прекалено много на даден проект,но не се получава. Ако ще и хиляда реклами да му направят. Много е относително.

# 304
Ето я Бергюша.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

......................

Разбира се, че не е ключова рекламата. Може би е важна само за интереса към първия епизод. Но след това нещата се решават от други фактори.

# 305
Браво на човека пуснал снимката! Варна,  Hug!
Още повече си е скъсила косата...

# 306

Още повече си е скъсила косата...

Не искаааам!

Дениз пусна снимката.

# 307
   Здравейте, дами!

Благодаря за инструкциите, които и аз, леворъката, успях да изпълня.

Излезе ми изписан град Адана. Оставих го, но за адрес писах ул. Ататюрк!!! За другите щения "писах" като натисках хаотично букви от клавиатурата, но се получи. Ми не разбрах какво искат в някои квадратчета.

Много се радвам, че работата по сериала е отпочнала. Нямаше ме 15-ина дни и само 3-4 страници се върнах да прочета от моите си теми.

От снимките, намирам погледа на Халит за много...странен, да кажа. Сякаш няма живец в него, милият. Но поне са си в своя стил на обличане. Както и други известни личности. И слава Богу, не се е наложила и в това да има промяна.

Докато пиша тук съм получила някакво известие в ел. пощата си от Пантен във връзка с гласуването ми. Дали пък не ми е признат вота!?

Варна, мога ли да те помоля за помощ?

Скрит текст:

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’den %20 indirim kazandınız!

от:

"noreply@pantenealtinkelebekodulleri.com" (noreply@pantenealtinkelebekodulleri.com)

дата: 22.08.2016 17:13
до:

krasi1950@abv.bg  

Altın Kelebek Ödülleri Sayın Katılımcı,

Pantene Altın Kelebek Ödülleri oylamasına katılarak Hepsiburada.com üzerinden yapacağınız Pantene Ürünleri alışverişleriniz için %20 indirim hakkı kazandınız.
İndirimden yararlanabilmek için  HB12LQEH26 kodunu kullanabilirsiniz.

Katılım için hemen tıklayınız  

“Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir, kullanımlar 10 Ekim’ e kadar geçerlidir."

Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 17:26 от ORS/KRISI

# 308

Варна, мога ли да те помоля за помощ?

Спечелила си 20 процента намаление на продукти на Пантен.  rotfImbo

Може да ги поръчаш от сайта Hepsiburada.com. Срок 10 октомври.

Ако те интересува, ще ти кажа кода, който да използваш.

# 309
.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 18:08 от nadejda2639

# 310
И аз имам писмо от Пантен Joy
да ми пратят продукти на ул. Карагюл 13, Измир- там съм регистрирана Joy

# 311
# 312
Орси, добре си се завърнала! Hug

Направо избихте рибата с Пантен! Joy Joy Joy Браво на вас!

Наде,  bouquet! Кой знае какви красиви колажи ще измайсториш като видиш тоалетите на Азизе и погледа на Джевдет. Вече нямам търпение! За вас не знам!

# 313
# 314
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното и преводите!!!
Аз докато се натуткам да ви кажа, че Pantene е спонсор на конкурса,
то вече си имаме печеливш. Орси  Peace честито!!!
И миналата година пак Pantene беше спонсор и имаше такава реклама на сайта им.
И аз попълвах.
Това обаче не влияе по никакъв начин кой ще спечели пеперуда.
Наградата се определя само от журито!!! и зрителите нямат никакъв дял.
Това е вид игра, някои да спечелят шампоанчета и други изделия на Pantene.
Рекламаааааааааа
И аз не намирам за правилна тази практика на продуцентите, която поражда само слухове.
Колкото до промото на Канал Д за новия сезон, та и във фотосесии преди това,
до сега не съм виждала визията на актьорите от ново дизи.
Дори обратното, актьорите пеят, танцуват, правят шоу
и са дори в противоположност на образите после.

Общи условия

Активация на акаунт