Звездни компромати - 295 част. Олимпийска

• 103 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Някъде четох статия, че близки на убития са казали, че те дори нямали вече интимни отношения с Анита.
Не знам каква е тази средна телесна повреда довела до смърт и лъжливи показания.
Няма как подобно нещо да се оправдае с паника - или казваш истината и си признаваш какво се е случило, или прикриваш убийство.

# 721
  • Бургас
Как средна телесна повреда като е умрял?
Интересно ми е как се души 100 и кусур килограмов културите.  Да беше казала, че го е уплашила в тъмното. По-достоверно щеше да е.

Обвинението е за убийство, не за средна телесна. Смърт може да настъпи и от лека телесна повреда. Например удряш шамар на някого, той залита, пада, удря си главата и умира. Ти не си целяла да го убиеш с шамара и в нормална ситуация от шамар не настъпва смърт. Така е и със средната телесна. Просто си има специален член в НК за този вид причиняване на смърт с по-малки наказания, отколкото ако умишлено си утрепал някого.

Вероятно наистина са се увлекли в садо-мазото. Игричките с асфиксия са опасни и доста хора са си отишли така.
Просто съм чела по диагонал  Grinning

# 722
  • Пловдив
Вчера разбрах,че има версия за Снежанка,в която главна роля участва Кристен Стюърт...хич не ми е за тая роля...
Скрит текст:

# 723
Вероятно наистина са се увлекли в садо-мазото. Игричките с асфиксия са опасни и доста хора са си отишли така.
Как 50 кг жена успява да удуши 100 кг буца мускули? newsm78 Близките му не са много съгласни с обясненията ѝ, приятелите му поназнайват това-онова за интимния му живот и той май няма много общо със законната му съпруга. Тепърва ще научаваме интересни факти. Жалко за човека...

# 724
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера разбрах,че има версия за Снежанка,в която главна роля участва Кристен Стюърт...хич не ми е за тая роля...
Скрит текст:
Снежанка е мъжкарана в тази версия, много и лепне даже. Само да не изглеждаше както винаги на транквиланти Whistling Laughing

# 725
  • София
Имало е въоръжен обир в Рио. Раян Локти е бил сред обраните. Всички са добре, не знам кои са били другите спортисти. Като цяло организаторите имат голям проблем с престъпността в Рио.

С част от съотборниците си е бил.

http://rio2016.sportal.bg/n/lohte-progovori-za-grabezha.997.html

# 726
  • Пловдив
Скрит текст:
Снежанка е мъжкарана в тази версия, много и лепне даже. Само да не изглеждаше както винаги на транквиланти Whistling Laughing
По ми харесваше този версия с тази актриса... Wink

Сега видях,че има филм и с Дж.Робъртс  Crazy

# 727
 Joy Joy Joy

Ох, ще ме разсипете днес.
  Това с мъжа на Анита е много странно. Интересно какво ще излезе накрая.

# 728
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 16:17 от Адри́

Общи условия

Активация на акаунт