Звездни компромати - 295 част. Олимпийска

• 103 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ако си прекалил с дрогата може...

# 706
Не е заклан, бре! Задушен бил... каквото и да значи това, и както и да си го представяте... Любовните игри, дето ви минават през акъла, не се правят със свински опашки, ба си! Нещо шалове от коприна, гащички, белезници с пухчета, ама свински опашки...  newsm78 Много бежански фантазии ще да са това!

# 707
  • Бургас
Вчера чух по радиото,че е заклан.Явно са прибързали журналята пак.

# 708
Вчера чух по радиото,че е заклан.Явно са прибързали журналята пак.
Докато не излязат с официално изявление, по пресата и сайтовете може да прочетеш и че извънземно има пръст в тая работа. Пък дори тогава, пак няма да разберем цялата истина.

# 709
Любовните игри, дето ви минават през акъла, не се правят със свински опашки, ба си! Нещо шалове от коприна, гащички, белезници с пухчета, ама свински опашки...  newsm78
Е ти пък! От къде знаеш какво харесват хората?  Mr. Green Някои се душат по време на секс, други се бият с камшици, трети се връзват с въжета ... шалчетата са за романтици.  Laughing

# 710
Тук май ще се разбере истината, защото човекът е убит в дома си, който бил в някаква модерна кооперация - с камери навсякъде, асансьор с чип и т.н.

# 711
От цялата работа на мен ми е тъжно за дъщеря й на Мейзер, защото момичето ми изглежда много свястно и наред с акъла си. Анита пък изобщо не бих й дала тая зловеща роля на убиица, по това което съм гледала, жената е лековерна до инфантилност.

# 712
  • Бургас
Сливенският затвор я зове
http://m.flagman.bg/article/107628

# 713
  • bad@ss
Ако в крайна сметка се окаже, че има и прободна рана, съвсем вероятно е в паниката тя да го е наръгала, за да инсценира убийство и да поддържа версията, която е скалъпила в безумието си  Rolling Eyes

# 714
Повдигнали са официално обвинение за "убийство по непредпазливост, вследствие на умишлена средна телесна повреда" срещу Анита Мейзер. 2 до 8 години затвор по НК.

# 715
  • Бургас

Интересно ми е как се души 100 и кусур килограмов културист.  Да беше казала, че го е уплашила в тъмното. По-достоверно щеше да е.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 15:55 от miss july

# 716
Защо правите нови теми на 50стр? В подфорума няма такова правило.

# 717
  • Rock & Roll feeling ...
Ако има наличие на порезна рана и тя е нанесена след настъпване на смъртта,може да се установи.

# 718
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Намерих си най-красивият спортист на тази Олипиада - Pita Taufatofua - състезател по таекуондо от Тонга
Скрит текст:
Хммм Thinking
Много лъснал със знамето Crazy

# 719
Как средна телесна повреда като е умрял?
Интересно ми е как се души 100 и кусур килограмов културите.  Да беше казала, че го е уплашила в тъмното. По-достоверно щеше да е.

Обвинението е за убийство, не за средна телесна. Смърт може да настъпи и от лека телесна повреда. Например удряш шамар на някого, той залита, пада, удря си главата и умира. Ти не си целяла да го убиеш с шамара и в нормална ситуация от шамар не настъпва смърт. Така е и със средната телесна. Просто си има специален член в НК за този вид причиняване на смърт с по-малки наказания, отколкото ако умишлено си утрепал някого.

Вероятно наистина са се увлекли в садо-мазото. Игричките с асфиксия са опасни и доста хора са си отишли така.

Общи условия

Активация на акаунт