Вършец - отзиви, препоръки

• 35 188
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
  • Beyond the stars
Заведение, което се сещам в близост, в единия край на парка  https://g.co/kgs/GTqj5fp

П.С. Не знам от къде е информацията в обобщението на темата, но вход в Медикус 10лв може да е бил когато са открили хотела. В момента, входът за басейна уикенд е 40лв., през седмицата - 25 лв.
Като цяло цена 10лв има единствено на общинския басейн в Спанчевци и тя е без шезлонг.

# 151
  • Враца
https://varshets.bg/12-news/12173-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B … %D1%86-2023%D0%B3

Това са цените на басейните от миналата година.
Повечето не са променени, но явно на Медикус 35 лева са им се видяли малко, та са решили да е 40 тази година...
Иначе градчето е чудесно и винаги много ни е приятно да отидем там.
Паркът е прекрасен и природата е вълшебна!
Само дано да приключат тоя прословут ремонт на центъра, че е като развален зъб с тия стоварени материали.

Има нужда от малко любов Вършец (от тези, които го управляват), за да има какво да се види, прави и да се популяризира поне в България. Не виждам с какво точно е по- лош от Велинград, който е станал като Люлин по презастроеност на места...

# 152
  • Beyond the stars
По-скоро като Манастирски ливади, че Люлин още е широчко по повечето микрорайони Bowtie
С Петрохан и по-лесния достъп до Велинград -  и от Пловдив и от София - си го обяснявам аз.
Като свършат и прословутия ремонт Ботевград-Мездра може да е една идея по-добре.

Цените са с по 5лв отгоре на всички, с изключение на общинския и Тинтява.
Ясно, че очевидно не са таргет външните посетители, но при липса на алтернатива и закрит общински басейн във Вършец.
Определено повече любов трябва, много потенциал има града според мен. Ще видим дали строящия се 5звезден хотел ще предложи настаняване, което да си заслужава.

# 153
  • Враца
А някой минавал ли е по пътя, който е от София за Вършец през Дефилето и Лъкатник? Как е там?

# 154
  • Beyond the stars
А някой минавал ли е по пътя, който е от София за Вършец през Дефилето и Лъкатник? Как е там?

Скоро не сме, ама пред опцията Петрохан с тирове, бих го предпочела.
Не беше лош пътя като цяло.

# 155
Има много завои и изкачвания, ако това не ви притеснява. Иначе пътят през дефилето е добър. На места си е доста стръмно, минавайки първо като пътник си мислех, че не бих шофирала. Обаче след това ми се наложи - не знам дали защото не съм хващала натоварено, но се караше спокойно. Единствено в пиковите часове от и към София пътуват доста хора с коли за работа.

# 156
Миналата година почивахме на Вършец и сме много доволни. Тишина и спокойствие, красиви паркове и причудливи улички - дано никога не стане като Велинград.
Пътувахме от Бургас и по двата пътя. През Лъкатник пътя е хубав и много живописен, с прекрасни гледки към Дефилето. По централния път и до Видин пътя също беше ненатоварен.
Градчето е като приказка със своите вили с имена - Нора, Щастие, Марица, Трендафила.
Отправна точка за много маршрути : Видин, Монтана, Враца, Леденик, Венец, Клисурски и Чипровски манастир.
С удоволствие ще се върнем пак !

# 157
  • Beyond the stars
Има много завои и изкачвания, ако това не ви притеснява. Иначе пътят през дефилето е добър. На места си е доста стръмно, минавайки първо като пътник си мислех, че не бих шофирала. Обаче след това ми се наложи - не знам дали защото не съм хващала натоварено, но се караше спокойно. Единствено в пиковите часове от и към София пътуват доста хора с коли за работа.

Завоите са ясни, но предвид, че пуснаха тировеете през Петрохан, мисля, че ще е по-добра опция през седмицата.

# 158
Да, по-добре е. То като цяло няма голяма разлика с Петрохан, само на места пътят е по-тесен.

Общи условия

Активация на акаунт