Вършец - отзиви, препоръки

• 39 323
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Този е през Петрохан и се отбива и до Берковица. Има директен от Враца - всеки делник в 10.30.

# 166
# 167
Много благодаря!

# 168
Здравейте, понеже искам малко да се откъсна от големия град и да се възстановя физически и психически и си търся място, на което да отида, живот и здраве за седмица или десетина дни.Първо исках някъде в Родопите, но не ми се пътува толкова, после се спрях на Сапарева баня, но там пък се оказа, че става прекалено пренаселено и сега пък се позаинтересувах от Вършец.
Въпросите са ми: има ли хранителни магазини, в близост до хотелите, дали има някъде Фитнес площадка на открито, може ли да се пие вода от чешмата в хотела и дали и там не става прекалено населено около уикендите, абе общо взето дали ще мога да си почина като хората там ?
Благодаря.

# 169
Здравейте, понеже искам малко да се откъсна от големия град и да се възстановя физически и психически и си търся място, на което да отида, живот и здраве за седмица или десетина дни.Първо исках някъде в Родопите, но не ми се пътува толкова, после се спрях на Сапарева баня, но там пък се оказа, че става прекалено пренаселено и сега пък се позаинтересувах от Вършец.
Въпросите са ми: има ли хранителни магазини, в близост до хотелите, дали има някъде Фитнес площадка на открито, може ли да се пие вода от чешмата в хотела и дали и там не става прекалено населено около уикендите, абе общо взето дали ще мога да си почина като хората там ?
Благодаря.
Като цяло курорта не е толкова популярен, пък и хотелите не са толкова много и затова е доста спокойно, поне когато ние сме ходили там. Ние харесваме хотел Съни Гардън, до главната( търговска)улица е, точно до парка, където има и фитнес( малко амортизиран)и все пак на тиха пряка. Има всякакви магазинчета на главната улица, включително и хранителен.

# 170
  • Somewhere far away
Да, има магазини. Фитнес площадка има импровизирана в парка.  За чешмите в хотела не бих препоръчала- аз вода от чешма не пия без значение къде се намирам. само в други държави съм пила хубава вода от чешмата. Прекалено посещавано не бих казала че е , да доста е модерно вече като дестинация и са доста пълни хотелите , но това е лятото.

# 171
Вършец е точно за истинска почивка и възстановяване. Чист въздух, минерална вода, спокойно е, голям парк. Не съм ходила през есента, сигурно е прекрасно. Водата в хотелите не мисля, че се пие. Хората наливат от чешмата в центъра. Има две фитнес площадки.

# 172
Много благодаря, доста подробни мнения ми дадохте.
Аз гледах спа хотел Медикус иначе, изглежда ми добре.

# 173
  • Сф
Много благодаря, доста подробни мнения ми дадохте.
Аз гледах спа хотел Медикус иначе, изглежда ми добре.
По- добре Съни Гардън или Ата в такъв случай.

# 174
Сега ще ги погледна и тях, благодаря.

# 175
  • София
Медикус е най-добрия хотел, Съни гардън не препоръчвам.
В Ата не съм била, за там не знам. Но Медикус ми е любим.

# 176
  • Somewhere far away
Как пък решихте че е най-добрия. Много субективно е това. Изобщо не го смятам за най-добрия. въпрос на гледна точка и на вкус. Добър е само басейна му.
Аз също предпочитам Съни гардън, ресторанта е по -добър и храната също, атмосферата ми  харесва много повече и има едно спокойствие което рядко се намира в другите хотели. 

# 177
Аз не мога да дам мнение, тъй като не съм ходил изобщо във Вършец, но като цяло най-много отзиви и то добри съм чел за Медикус, като разбира се, приемам и други мнения.

# 178
  • София
Ами субективно е мнението ми естествено, какво друго да е Simple Smile
В Съни на прозореца ни беше към улицата и сутрин ми беше шумно, отпред рано-рано отваряше едно кафене и ме будеше.
Медикус е на супер тихо място, на най-красивата пешеходна алея с дърветата.
Лично мнение, естествено!

# 179
  • Somewhere far away
Еми затваряйте ги тези прозорци де.
Разбира се, в кръга на шегата. А сериозно, но  за мен медикус е и излишно скъп за това което предлага, а иначе че е на хубаво място, да това не го отричам.
Ходила съм стотици пъти във Вършец, обиколила съм и къщи за гости и в крайна сметка с правилната нагласа и с правилната компания  нещата винаги са се получавали и са били супер. Човек трябва да има тази нагласа че там все пак е много малък град и няма много какво да се прави, освен разходка и ходене на басейн лятото, ако очакваш някакъв лукс и нещо уау и някакви забавления- ами не , няма да ти се получи почивката, за много хора това ще е скучно. Ако обичаш обаче пасивна почивка - мястото е точно като за теб.
 С правилните очаквания и с правилната нагласа ще ти е ок, но иначе най -вероятно в никой хотел няма да ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт