Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 403
  • 804
  •   1
Отговори
# 765
Имам 23 годишен опит.Мен ме болеше точно гърба и ме лекуваха за невралгия.След сума време се сетиха за жлъчка и след екограф се оказаха камъни.
Сега видях за резус фактора и бременност.Опасност съществува само, ако първото бебе е било с фактор плюс, дега бебето е с фактор минус, като твоя.Тогава е възможно антителата да атакуват новото бебе, като чуждо тяло.  Вид самозащита.Спокойно, всичко ще е наред.

# 766
Чувствам се точно като идиот, не знам как да опиша проблема - имам ужасно отвратително усещане в областта на клитора, не е парене, по-скоро като претъркано, но със сигурност не е .... какво е това чудо...

# 767
Чувствам се точно като идиот, не знам как да опиша проблема - имам ужасно отвратително усещане в областта на клитора, не е парене, по-скоро като претъркано, но със сигурност не е .... какво е това чудо...

Значи, ние сме хипохондрици, а не лекари. Ако ти пари в интимната област не се спичай, а върви на една милробиология и до две седмици ще те излекуват.

# 768

Тази вечер свари лайка и сложи малко содичка като я прецедиш. Измийй се хибаво и дано получиш облекчение.
Утре е редно да се консултираш с лекар.  Peace

# 769
  • София
Дорис, как е майка ти?

# 770
Усещам някаква сухота в гърлото от няколко седмици. Същата усещах лятото и ходих на преглед, завираха ми камера в гърлото, нищо не видяха тогава. Имам проблем със запушен нос нон-стоп и се хванах че спя с отворена уста няколко вечери. Обаче сухотата е от преди влошаването на носа. Чудя се от какво може да е е тази сухота. Все едно имам люспа в гърлото и искам да я преглътна и не става. Предния път беше пак така и като ми казаха, че нямам нищо в гърлото и ме отпусна. Тогава го отдадох на стрес, но нали преди 3 седмици бях изкашляла малко кръв и висях в Токуда за какви ли не прегледи, та сега съм филмирана, че само гърлото не си гледах тогава...
Отделно пак имам някакъв цирей на главата отзад. Лятото ми го цепиха. Майка ми сега ме налаза да се мажа с йодасепт и антибиотик и да се отуча са вися по болниците. Супер филм. Пак ме хвана шубето...помощ!

# 771

Благодаря, по-добре е. Пак имаме дребни тревоги, но е в движение и пълна с енергия. Спря да отслабва и я е яд, че качи вече 5 килограма от екстремно свалените 10.   Hug

Alina12, виж сухота може да имаш от това, че спиш с отворена уста, от сух въздух в стаята, от излизане от топло на студено, от бързо ходене и много нормални и безопасни неща.
Прави си гаргара с лайка и малко содичка. Може и с вода с морска сол. Спокойно!  Hug

# 772

Благодаря, по-добре е. Пак имаме дребни тревоги, но е в движение и пълна с енергия. Спря да отслабва и я е яд, че качи вече 5 килограма от екстремно свалените 10.   Hug

Alina12, виж сухота може да имаш от това, че спиш с отворена уста, от сух въздух в стаята, от излизане от топло на студено, от бързо ходене и много нормални и безопасни неща.
Прави си гаргара с лайка и малко содичка. Може и с вода с морска сол. Спокойно!  Hug

Дорис,

Ами поговорих си с майка и се мирнах. Тя каза, че има сухота в гърлото, приятелката на брат ми ми каза, че има същото. Отдава се и на стрес в комбинация с неблагоприятни климатици. Реших да се успокоя с това  Grinning Иначе това на главата отзад ще го мажа търпеливо с йодасепт и до 3-4 дни ако седи така- кръц, кръц. Според майка е възпален фуликул от одраскване с четката за коса. Има смисъл. Е, не се знае това ли е, но пък с антибиотичен крем и йод, поне да не расте.

# 773
Сухота в гърлото имам и аз .
момичета аз не сум добре психически сигурно , защото :
онзи ден както си седях на рабата спокойно и си пипах едната бенка ... обвзе ме шубе и викам край - махам ги - решено .
Обадих се на сестрата и се примолих за час още същия ден , казах и или сега или никога .
отидох вечерта на преглед и доктора каза че ако искам аз да ги махна може от козметична гледна точка , а не от здравословна .
процедурата мина за половин час три броя бенки ми махна ( които аз исках ) като две са на лицето .
СЕГА ОБАЧЕ ЧАКАМ ХИСТОЛОГИЯ СЛЕД 10 ДНИ И СЕ ТРЕСА ОТ СТРАХ даже ми стана лошо и повърнах ( веднага реших че може да е расейка)  Cry и завещах на мъжо да ми гледа децата .
и сега като пиша ми се плаче от страх .
Знаете ли за някой който си е махал бенки при лекар , казали са му че всичко е наред, но после да се е оказало друго . Дано всичко е добро , лекаря нямаше съмнения в това , но аз както винаги да ... Много ме е страх и мента глог и валериан не помагат ... като притуря страховете и с цицата и става страхова симфония .
Давайте съвети , че хич не ми се мре .
поздрави ! всичко добро !

# 774
Светлинар  Hug
Аз не, че не съм същата, но последно си казах така: Щом лекаря казва, че всичко е ок и не е това, което си мисля, значи е така! Защото все пак той е виждал и рак и не-рак, и в практиката си се е научил да ги разпознава преди хистологията.
Не тормози тялото и душата си, виж през прозореца как се буди земята Simple Smile  Hug

# 775
тези бенки ги нося от мома поне от 20-25 г може и повече и сега незнам какво ми щукна , а като срещна някой "Олеее махнала си бенките не те ли е страх " и ми се припикава , даже един простак колега има неблагоразумието да ми разкаже за треньора на баскетболния отбор как махнал бенка и  Crazy ,.
незнам , стискайте палци всичко да е наред
Знаете ли за някой който си е махал бенки при лекар , казали са му че всичко е наред, но после да се е оказало друго ?
Танцувам с валса на страха ... и няма отърваване , не взимам никакви лекарства АД .
дано оцелея жива и здрава , че имам деца

# 776
Момичета, резултат CRP 18.59 при реф. стойности 0-6 какво значи?

# 777
Значи инфекция, но лека
Аз също съм психясала от бенки, ползвам фотоепилатор, космите умряха, но взех да се чудя дали не ни лъжат и всъщност може да ми стане "нещо" . Мразя доктори и не ща да ходя на доктор

# 778
Аз имам една бенка, която се дразни от бельото.От години периодически се филмирам.Предишното джипи ме посъветва да я махна, заради самото местоположение.Ходих и на кожен в онкодидпансера.И той изрази същото мнение.Обаче, още си стои.Периодически почва да ме сърби около нея, все едно почва у лекинко да натрупва и нарасва.След време се протрива и сякаш намалява на обем.Последно ходих миналата година и пак ми казаха, че не е раковА.Да, ама бенка винаги може да се изроди.Наскоро четох за футболист на който са премахнали една, уж по естетически причини.Не са я изследвали.Сега има разсейка и се оказало че от бенката тръгнало всичко.Пак съм джаза.И на гинеколог още не съм ходила.

# 779
Наскоро четох за футболист на който са премахнали една, уж по естетически причиниНе са я изследвали[/b].Сега има разсейка и се оказало че от бенката тръгнало всичко.Пак съм джаза.

Как са му я премахнали ?
Защо не са я изследвали ?
След колко време разсейки ? Малеее ... Ужас! А сега как е ... пише ли ?

Общи условия

Активация на акаунт