Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 425
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
Твърде вероятно е да ти се гади от АД. Преминава с натрупването в организма. Можеш да попиташ психиатъра си дали не можеш да пиеш дименхидринат, докато отмине.

# 736
Абе мамка му притеснявам се,че съм бременна,възможно ли е? Два месеца ми подрани така стабилно с 5 дена,а пък имаче съм редовна на 28 някъде.Правих секс май бях в овулация,ама то от тези промени може ли човек да определи?!Та въпроса е..може ли от вкарана с пръст сперма (по  невнимание) след половия акт  свършаване върху мен (акта си беше с презерватив,освен накрая) да е станала белата? Супер много се притеснвам,извинявам се предварителни,но нистина искам съвет.О бикновени съм цял месец а обилни течения,сега нищо.Малко парене и едва свга малко бяло течение.да се притеснявам ли,моля ви дайте мнения

# 737
  • в кукувиче гнездо
Абе мамка му притеснявам се,че съм бременна,възможно ли е? Два месеца ми подрани така стабилно с 5 дена,а пък имаче съм редовна на 28 някъде.Правих секс май бях в овулация,ама то от тези промени може ли човек да определи?!Та въпроса е..може ли от вкарана с пръст сперма (по  невнимание) след половия акт  свършаване върху мен (акта си беше с презерватив,освен накрая) да е станала белата? Супер много се притеснвам,извинявам се предварителни,но нистина искам съвет.О бикновени съм цял месец а обилни течения,сега нищо.Малко парене и едва свга малко бяло течение.да се притеснявам ли,моля ви дайте мнения
ААааа не си за тая тема, има една за безумни въпроси свързани с бременността. Да знаеш, че там ще цъфнеш.. Joy

# 738
  • Варна
Цъфна,цъфна  Laughing

# 739
Пфу, предстои ми цитонамазка.  Sick Вече съм в джаза и ... знаете как е театрото с прощалните думи и заветни слова е в главата ми... Сълзиците напират на очите ми от самосъжаление как ще си ида млада и зелена, а бе не съм зелена ама съм закръгленка  Mr. Green Пффффф много се мразя как при такива изследвания съм ужасно изплашена.

# 740
Хаха, Дорис и аз съм в джаза.Миналата година имах отклонение, две към три А.Чак след лечение даде втора група.Отделно и миомата не съм следила цяла година.А след лечението на пневмонията, от антибиотиците и инжекциите ли, ама цикъла съвсем ми играе номера.И гъбички бях хванала та се самолекувах.

# 741
Тази тема ме изкефи на макс...точно като за мен е Laughing Приятелките ми постоянно ми се подиграват, че всеки ден съм болна от нещо различно Joy Сега съм бременна след една неуспешна бременност миналата година ииии смятайте какво е положението  Crazy

# 742
Тази тема ме изкефи на макс...точно като за мен е Laughing Приятелките ми постоянно ми се подиграват, че всеки ден съм болна от нещо различно Joy Сега съм бременна след една неуспешна бременност миналата година ииии смятайте какво е положението  Crazy

Разкажи ни повече за себе си  Hug

# 743
Ами какво трябва да кажа за себе си незнам..нова съм в този сайт, но ми е много полезен, а след като попаднах и на тази тема направо разбрах, че съм създадена за нея...Сега притесненията са ми относно бременноста, дали всичко върви нармално, дали ще се получи този път, всеки ден нещо ме боли или спира да ме боли абее ужас направо Crazy ... А по принцип и в живота преди бременноста все нещо ми има, я сърцето, я въздуха ми спира, я бучка имам, я пъпка или обрив, всеки ден чета за нещо в интернет и си предписвам нова болест...общо взето не ми е скучно Rolling Eyes Laughing

# 744
Сладурана Winkпоста ти ме развесели.Малко свеж полъх, че така сме се спекли!Не виждаме от шубе забавната страна на филма.

# 745
Сладурана Winkпоста ти ме развесели.Малко свеж полъх, че така сме се спекли!Не виждаме от шубе забавната страна на филма.
Ние всички тук май в един филм играем  Party Joy

# 746
Вие да не ме забравихте Laughing
Преди година си биех едни инжекции за имунната система, подкожно, в рамото.
Сега на мястото имам бучка, болезнена, колкото грахово зърно.
Шубе ме е, ама все отлагам ходенето на лекар. Sad

# 747
 Няма смисъл да хидиш на лекар.Аз имам от амикацин бучки, които стоят от години.Много си чопля ушите с клечки, зверски и от няколко дни ме боли зад лявото ухо, надолу към врата и ми се струва, че имам увеличен лимфен възел

# 748
Вие да не ме забравихте Laughing
Преди година си биех едни инжекции за имунната система, подкожно, в рамото.
Сега на мястото имам бучка, болезнена, колкото грахово зърно.
Шубе ме е, ама все отлагам ходенето на лекар. Sad
Аз също имам бучка на десния бут след инжекции с кортизон. Обясниха ми, че няма шанс да се разнесе. Трябвало е веднага след инжекциите да се действа. Сега вече тъканта се е променила, но това не е повод за паника. Поне това!  Mr. Green
 Последното при мен е, че едно кафяво петно, което имам в косата (няколко сантиметра нагоре между ухото и слепоочието) се уголемява. Ходих за него на дерматолог през юни и ме увериха, че е "нищо сериозно", обаче ми се струва, че нараства.   Rolling Eyes

# 749
Момичета аз днес имам нов проблем...както споменах вече съм бременна и сега се оказа, че съм Rh- (т.е отрицателна група) след аборта ми миналата година не ми е бита ваксина и сега това ми се води като втора бременност..образували се някакви анти тела който можели да увредят плода някой знае ли нещо незнам къде да попитам... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт