Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
за днес БР 11 - страхотна тренировка. Натовари ме добре, и корем, и бедра, и ръце.

# 646
  • 1st floor

Непокорна, ако не беше ти, до сега да съм зарязала последните две тренировки Laughing

Hug Ще ги избутаме някак!

За днес отчитам БШ 7 за последен път! bowuu bowuu bowuu

Nennа, изкушаваш ме да продължа с Джил, ноооо...първо ще се пробвам с Шон и Мах 30. Ако видя, че не става (ох, как мразя кардио и колко слабичка ставам с него, пък!  Mr. Green) , ще се връщам в редиците на Джилката. По едно време бях решила да подкарам зимата всичките й тренировки и май ги изтеглих от руския сайт. Сега натрупах бая мускули с БР и БШ, но ми се ще да ги видя и без сланинки тук-там... Laughing По принцип не ми е спешно отслабването, може и така да си стоя зимата, та затова съм малко раздвоена трябва ли ми кардио точно в момента. Лятото е най-подходящо, но на 30 градуса не мога да си причиня Шон.  Crazy  Stop

# 647
Здравейте, групичка  Hug

От два дни яко се боря с една тиква, печена без захар, ама няма по-вкусно нещо ви казвам  Grinning

Днес ще си подбера отново една 10-минутна тренировка за долна част.

Яденето ми е отново в норми, бре, какво ми стана, доста време го задържах това качествено хранене, ама как пък не ми се налита на боклуци, направо си се чудя  Grinning

Спортна и спорна седмица, момичета!

# 648
MAX OUT Cardio без модификации bowuu. Начало на последната седмица, ако броя правилно... Така ли е Агент?
Непо, къде са тия сланинки ooooh! направо не знам....  Ако съм на твое място, бих си правила тренировки за кеф. Но Шон не е чак пък невъзможен, на мен дори ми действа по-добре психически и физически от Джилиян. Не мога да обясня защо тъй, но е факт, че много по-малко се напрягам.
Дива, браво за храната. И аз обожавам печена тиква Heart Eyes

# 649
  • Пазарджик
Здравейте!
Отчета: вчера-БШ-кардио1, днес БШ1. Този път съм по неорганизирана с програма на Джил и почивам по два дни, та ще си я повлача, но каквото сабя покаже.

Храната си е с доста залитания....

# 650
Здравствуйте,
ето ме и мен след кратка почивка от писане, но не и от трениране.
Завърших си БР с чест и почести, даже затвърдих матр'яла. Вчера метнах едно кардио 3 да ми сгрее кокалците на този студ и да отчета и аз малко кардио, че нещо го бях занемарила.

Сега ще видя какво ще ме вдъхнови. Непо ме вдъхновява с нейното упорство с БШ и може да му се пробвам пак като естествено продължение на БР. До където стигна...

# 651
Сдобих се със степер. Как да гоползвам най-рационално?
Времетраене, честота, преди или след ядене?

# 652
И аз да се довлека накрая.
2 дни почивах. После, вчера е*ати тренировката, ни гърба, ни трицепса, ни кардиото като хората ooooh! Е то при четирима инструктори на къде да гледаш по-напред Crazy

Днес силовите за корем и вместо кардиото аеробика в зала. Мисля си за тае-бо довечера, но трябва да се напляскам с тази идея   Whistling

Приятни тренировки Hug

# 653
Сдобих се със степер. Как да гоползвам най-рационално?
Времетраене, честота, преди или след ядене?
сутрин на гладно,онтервално,20-30 мин -колкото издържиш
И аз да се довлека накрая.
2 дни почивах. После, вчера е*ати тренировката, ни гърба, ни трицепса, ни кардиото като хората ooooh! Е то при четирима инструктори на къде да гледаш по-напред Crazy

Днес силовите за корем и вместо кардиото аеробика в зала. Мисля си за тае-бо довечера, но трябва да се напляскам с тази идея   Whistling

Приятни тренировки Hug
с нетърпение чакам мненията ти,цял ден ми е добро настроението  Heart Eyes  Crazy
днес пак баир кардио и вчера също по средно 40 мин-терена е наклон и стълби-перфектан,вечерта и малко Джаки за горна част почнах,ама се подпуках с вино и шоколад и последните 10мин ги пропуснах Joy

# 654
Сутрина на гладно  Tired
Мога на обед на гладно  Blush

# 655
Аз съм в застой - правим ремонт и всичко е едно през друго.  Confused Нямам място за трениране, ама буквално.
Пък и сме забутали някъде кантара и не мога да видя колко кг. съм.
Но пък интересно всеки ми казва, че изглеждам отслабнала и аз се засилих да хапвам повечко и забранени неща, че съвсем да не изчезна.  Crazy

# 656
  • 1st floor

Сега ще видя какво ще ме вдъхнови. Непо ме вдъхновява с нейното упорство с БШ и може да му се пробвам пак като естествено продължение на БР. До където стигна...
Пробвай я! Не ти обещавам, че ще ти хареса  Mr. Green, но аз мисля, че тя наистина работи! Даже и с модификации, когато се налага!

Днес съм цял ден у нас, отложи ми се излизане с приятелка и умирам от тъпотия. Изядох един кроасан, един снакс, един кит-кат и шепа дребни бивквитки, пълни с шоколад. Наляга ме жестока депресия. Гледам си планинските снимки от лятото и си мисля колко е далече следващото... Cry Иначе прекарах повечето време на дивана с книжка, даже по едно време съм заспала...Какво ще правя цяла зима, не знам.  Tired  Преди час се наритах да стана и да приготвя нещо за вечеря, а чаааак сега ми дойде музата за БШ8 (за последен път) и отивам, докато не е отминала.

И да питам къде са Вив и Свети? Надявам се, че всичко е наред при тях! Тяна също липсва! Hug

# 657
MAX OUT Cardio без модификации bowuu. Начало на последната седмица, ако броя правилно... Така ли е Агент?
Точно! Браво за немодифицираната тренировка  Hug Hug Hug 7 седмици издаянихме, а Wink

Отчет 10 Октомври'16
60/66 - MAX30 - Max Out Cardio + Resistance Stretching w/ Dara Torres
Отчет 11 Октомври'16
61/66 - MAX30 - Max Out Power

# 658
  • Бургас
И да питам къде са Вив и Свети? Надявам се, че всичко е наред при тях! Тяна също липсва! Hug
Както Бобченка, Мис Дриими, Джъст дриим, Рейни... Дилянка пак изчезна  Rolling Eyes

# 659
Както Бобченка, Мис Дриими, Джъст дриим, Рейни... Дилянка пак изчезна  Rolling Eyes
Е, те може да са сменили темата /от домашни на професионални, фитнес и т.н. тренировки/.  Crazy Grinning
И все пак темата не остава в затишие. Да се радваме, че има нови попълнения, това е важно....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт