Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 85

• 86 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • 1st floor
И да питам къде са Вив и Свети? Надявам се, че всичко е наред при тях! Тяна също липсва! Hug
Както Бобченка, Мис Дриими, Джъст дриим, Рейни... Дилянка пак изчезна  Rolling Eyes
И Мери да не се ослушва! Mr. Green

С жестока мускулна треска на гърба съм. От опити за супермен с три кг. Crazy Остана ми едно кардио от БШ, но май ще го правя вечерта. Дроб съм в момента.

# 661
  • Пловдив
Здравейте!
Отчитам вчера Чизъл Кардио, за днес още няма тренировка, но ще бъде Тотал боди хамър /надявам се/. Имам още 6 тренировки до края на програмата, та докато се чудех как да ги нагодя, те сами ще се нагодят да ги влача две седмици  Joy. Тва психиката е голяма работа, ей ... Щот нали да не почвам от средата на седмицата нещо друго  ooooh! . После смятам да правя календара по допълнителните два месеца, ама тъй като цял месец само Хамър или цял месец само Чизъл не ми е по вкуса, ще ги редувам, или ден Хамър, ден Чизъл, или /по-добрия вариант/ седмица Хамър, седмица Чизъл. Доволна съм от програмата и ме е страх да почна нещо друго, искам да си продължавам по този начин. Никога не съм се чувствала толкова стегната, не знам как да го обясня, а и за повече кардио може би ще е момента пролетта. Храненето иначе не ми е много ок все още, но някак си влиза плавно в релси, а и то ако взема ,че си сваля трите прословути кила сланини, после няма да има за какво да се боря  Grinning .
За липсващите - Вив си тренира по други схеми в момента и май за това не пише, Дилси[/b] и тя, Мис Дрийми изчезна още откак стана професионалист, Джъст Дрийм подозирам, че с близнаци бебета никак не й е до бг мама, Рейни е за големи шамари, Бобче за още по-големи  Grinning Grinning Grinning Grinning С две думи, забравиха ни!
Непо , браво за МТ-то! Много ти се кефя  Grinning
Аманда , браво и за теб! Ще чакам вече да споделиш конкретни отзиви - мерки, теглилки, самочувствие , въобще всичкооо  Grinning
Изчезвам, весел ден!

# 662
Здравейте

Любче веднага те предизвиквам на 1 спаринг  Flutter  Laughing
Чета ви, мили момичета, когато имам време, и много ви се възхищавам на постоянството  Hug Видях страхотни тела в по-старите теми - браво за постигнатите резултати! Вие сте доказателство, че дори и в домашни условия, с елементарно оборудване, много мотивация и постоянство може да се постигне цел и прекрасно тяло   Heart Eyes

Та аз къде се губя... работя по много, този месец още повече. Спя по много, храня се по много  Laughing Бях зарязала редовното трениране за известно време - голяма грешка. Тялото ме болеше, не можех да спя както трябва, бях си напълнила главата с глупости. От скоро започнах да пия магнезий (благодаря за препоръките) и усещам как съм много по-енергична, тренирам редовно (2-4 пъти седмично във фитнес, останалите дни йога/пилатес или нещо кратко у дома). Имам за сваляне 3кг. мазнини. За сега се храня горе-долу добре, тук-там имам залитания с едни шоколадови хлебчета (много вървят с капучино, да му се незнае  Stop), но се търпи.
Не се отчитам в темата защото основно тренирам по различни програми във фитнес залата - чувствам се много добре. Радвам се, че въпреки почивката, която си дадох силата ми не е намаляла и си тренирам със същите кг. както преди - за в бъдеще се надявам и да ги вдигна.
Много ми липсват домашните тренировки, от време на време си пускам Джилиан да ме овика малко, че не става иначе. Но като цяло гледам да тренирам без подскоци в къщи, че стените са много тънки и се чува, пък не искам съседите да ме мразят  Blush
Макар, че тази програма Чизъл и Хамър ми звучи доооооста примамващо... и ако случайно успея да си намеря някаква по- дебела подложка за под може и да я направя. Не знаех, че е само месец, Любче.
Хайде повличам крак и другите липсващи дами да пишат къде са и какво правят    Wink
Спортен ден  bouquet

# 663
Ей, Маги, разписа се.  Hug

Непо, отчитам БШ1 и традиционно малко Линда за десерт. Laughing Не че не сме го казвали това, но ще направя две заклЮчения за БШ. Безумно темпо, аз докато си вдигна дупето от едно упражнение, тя вече се е метнала на следващото, ей това не ми харесва. Като трудност бива засега, усещам че съм доста по във форма от предишния път. Явно БР си е стабилна основа... засега.

Иначе и аз се подтискам с рязкото настъпване на есента. Стъмва се изведнъж много рано, сменях гардероба с дебели дрехи, пускам парно, просто отвратителна работа. Колко би било хубаво да е лято. Tired

# 664
  • Има много детски смях.
Здравейте. Мисля, че някъде мернах календар за Чизъл_енд_Хамър, но сега не го намирам. Може ли някоя добра душа да го сподели?
Благодаря.

# 665
Наистина времето е много потискащо ... Outta Joint
вчера БР 12 - страхотна тренировка, за днес - Кардио 3 . Ще ги  изкарам две седмици и край с БР.
Не мога да повярвам , че успях , но съм много доволна. За БШ - само като слушам и не искам да го видя.
С храненето съм добре сега - хапвам доволно, но без глупости и чакам да ми намалее апетита, нали така се случва като приемаш мазнини.

Маги, радвам се че така си си наредила нещата. Звучиш много добре.  Hug

# 666
Мога и да съм досадна, но до сега само ви четох и все пак какво е БШ, БР?

# 667
Вчера MAX OUT POWER, днес MAX OUT SWEAT.
Любче, според мен кантарът ми не работи, така че намаление в килограми не мога да отчета точно. Но има три-четири сантиметра намаление в талията и два сантиметра в ханша. Казвам три-четири сантиметра, защото варира и не съм сигурна. За самочувствие - ами радвам се, ама сякаш не това ми е водещо в тази посока.  Ако и поумнея от тренировките ще е добре....Хубаво е да виждаш, че размерите  на дрехите намаляват, не може да се отрече Simple Smile Развесели ме как после няма за какво да се бориш, ако свалиш килограмите Laughing
Дана, много ти се радвам как харесваш Джилиян, че си намерила треньор, който силно те мотивира.
 RainDanceMaggie, аз също се захванах с пиене на магнезий, дано да усетя същото.
Есента и мен леко ме депресира, но тази сякаш я приех по-отрано. Сега се уча по малко и да я харесвам.

# 668
БШ=Бодишред
БР=Боди РеволЮшън
И двечките на Джилиан.

Аманда, така е с моите симпатии към Джилиан. Simple Smile Браво за разликите, чета ти менЮтата в балансираната тема и ти се радвам.

# 669
БШ=Бодишред
БР=Боди РеволЮшън
И двечките на Джилиан.

Аманда, така е с моите симпатии към Джилиан. Simple Smile Браво за разликите, чета ти менЮтата в балансираната тема и ти се радвам.

Много благодаря!

# 670
Ехеее да не повярваш! Влизам да си дам отчета със задна дата и какво да видя Маги се появила! Heart Eyes Hug Теди ти сега да не зачезнеш пак, тъкмо се посъбрахме  Hug
(Маги на 7.05. DM ще свирят при вас видях и така изревах, че П пристигна да ми се подиграва  Joy ) Ха дано съм някъде наблизо тогава ...  Wink

Отчитам:
10.10 BeFiT GO: 40 Min Total Body Fat Burn Workout- Circuit 2
11.10 Les Mills PUMP_D4_01 Pump Revolution, 50мин.

Мери мисля е добре, скоро я "видях" виртуално около едно брауни  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 19:32 от ~Би~

# 671
Отчитам последно за седмицата Chisel Balance. За съжаление, не тренирах последните дни на 100% ( в понеделник имах РД и оттогава не съм спряла да муцам). Остана ми Chisel cardio, за да приключа програмата, но я оставям за другата седмица.
Непо, аз също качих доста кг. Гледам си снимки от лятото и се надявам да не се отпусна много зимата. Качила съм 3кг от август. Дано с повече воля ги смъкна.
Агент, Чизъл е яка мацка. Препоръчвам я. Започни с нея, но наистина доскучават само нейните тренировки, както Любче спомена. Може да си избереш някоя друга от Хамърските и да вкарваш за разнообразие. Неговите също са хубави, но са една идея по-силови, отколкото Чизълските.
Дези, 5 дена само ще сме. Дано успеем да вземем максимално от емоцията, която дава това невероятно кътче от Земята.

# 672
Ноу Фрейм  Hug

Аманда, аз нали все не съм в час и чета, че пишеш къде са тези сланини (всички нас, гвардията трениращи  hahaha)

Ми спазих си обещанието вчера, някакво ново на Били Бланкс видях и си го направих самичка тайно у нас Laughing
Днес рамене, гърди и бицепс, а и интервален крос. Ще метна един пилатес довечера newsm78 Какво се чеша по главата, взех си такова ... билетче от залата.

Килата нямат никакво значение. Сега съм 63, а юни миналата година бях 52. Да ама днес се наврях в едни, както ги казваха в "Сексът и градът" - кльощавите дънки, дето не се бях напъхвала от 10 години.

Хубава вечер Hug

# 673
  • Пловдив
ехехее, Амандаа , браво, евала!! Супер супер резултат!  bouquet
Ума , аз в момента тренирам по Бейсик календара, ето този е http://www.fitnessrocks.org/wp-content/uploads/2015/12/master-ha … kout-calendar.jpg , отделно има месец само Хамър и месец само Чизъл, не знам как да го кача, ама ако не го отваряш, ще се пробвам bouquet .
Рейни, не е само месец, два месеца е основния календар, после има добавка един месец само Хамър и един месец само Чизъл. Аз лично правя основния календар, в който се редуват ден хамър, ден чизъл, и има общо на двамата някои тренировки. Много съм доволна, а специално Хамърските тренировки са ми много готини, винаги имам после МТ, та не бих ги пропуснала, а и ми минават много , много бързо  newsm78, отделно има такова разнообразие, че не мога да запомня нито една тренировка  Joy. Мен не ме е страх от обем, де  Laughing. Но обем не се е и получил, хем уж съм предразположена, е, като изключим гърба  #Crazy, ама вече не му обръщам внимание, ако не го флексна, не се забелязва  hahaha
Оффф, децата ме викат.
Джери, браво !
Беси, приятно изкарване!
Би  Hug

# 674

Аманда, аз нали все не съм в час и чета, че пишеш къде са тези сланини (всички нас, гвардията трениращи  hahaha)

Джери, аз сега нещо не съм в час какво рече ти... Дали съм се обърнала към вас със сланини ли Laughing ooooh! Ужас, не бих си го и помислила за никого от темата Laughing, сланини само по мен Embarassed.
Просто питах Непо къде ги вижда, то и с лупа, предполагам, не се откриват.
Браво на теб за кльощавите дънки.
Дана, аз сега правя АИП и съвсем изчистено го карам.
Беси, според мен и с три килограма отгоре си си супер. И да си изкараш страхотно Hug

Общи условия

Активация на акаунт