Искам да кажа ... (85)

• 71 495
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Някой да работи в туристическа агенция?
Сандо Mr. Green

В грешка си Wink Той е консултант по перални Crazy
Изпуснала си последната му сага с ПЕТ звезден хотел! Беше интересна тема с вечерното вино на терасата.

# 211
Някой да работи в туристическа агенция?
Сандо Mr. Green

В грешка си Wink Той е консултант по перални Crazy
Изпуснала си последната му сага с ПЕТ звезден хотел! Беше интересна тема с вечерното вино на терасата.

Четох Wink ама не вярвам да си е сменил основното амплоа  Laughing Щом ми предложи портативна пералня значи го влече  Joy

# 212
  • Пловдив
Най-малкия иска да сменим името на котарака на Тимон, от Тимон и Пумба. Сега му говори "Тимон, Тимон" и му дава салам. А аз знам, че котарака яде с кеф салам и после повръща. Положението е хакуна матата!

ХАКУНА МАТАТА!

А въпросния най-малък вчера ме е сравнил със земята, такава уста.......

# 213
Янтра, радвай се, че името не е някое Покемонско!
Я кажи за малкия! И при мен положението е такова доста често. Всеки път ги предупреждавам че когато аз говоря с някой те да си мълчат. Удрям на камък. После ми искат обяснение, защо съм излъгала човека, че не съм му вдигнала телефона докато се епилирам примерно, а съм му казала, че съм се къпала. И нали се сещам, че е грозно да се лъже! Embarassed и че те така не правят!

# 214
 Laughing Laughing Laughing Забавлявам се с вас! Добро утро!!!

Вчера все пак си направих фото-то, момичето каза, че няма проблем. Само да мажа с висок фактор и да не се пека, ама аз така или иначе нямам намерение да се пека. Беше ми неудобно да сменя часа, в деня на посещението. Дано не е проблем. Да си кажа, че салонът беше в Лозенец, до хотел.. някакъв си, който сега е Маринела, та реших от там да си походя пеша.. и уж малко, малко ама се прибрах, до Нишава и България пеша! Беше много приятно вечерта, хубаво време, хора, та неусетно мина ама сега имам мускулна треска.

Това с котарака Тимон е много сладко  Grinning Grinning Grinning
Сандо сигурно е взел каишката, жена си, детето, дакела и бира и се е разположил блажено на някой плаж без бабички  hahaha

# 215
  • Пловдив
Положението е срамно.... По принцип във входа няма деца, 24 апартамента, и са моите, едно момиченце на възрастта на моя средния и от 6 месеца има бебе. Толкоз. И децата ми ги харесват всички баби и дядовци (да им се чудиш защо). Вчера по ракиено време на вратата се звъни, идва една възрастна съседка, носи кекс "за децата", крайно необичайно, по никое годишно време, не е празник, ма се пак каня я, правя кафе, водя разговор, държа се любезно. После провеждам разследване и установявам, че най-малкия е водил разговор с бабките на пейките пред блока, ама пред на всичките три входа разузнаването и наблюдението и е казал, цитирам "Аз обичам кекс и много ми се яде, ама мами не ми е правила отдавна." Горкия недохранен, не ял кекс!

# 216
ООО, жив да го ожали човек! Душичка! Ама той за да го каже това, явно е провокиран бил от въпросите на бабите.

# 217
  • Пловдив
Не, той сам ходи и плещи каквото му дойде на ум.

# 218
  • Ямбол
Ох, Янтра, винаги е забавно при вас.

# 219
  • Пловдив
А котарака не си признава никакво име за свое, на пис-пис не идва, реагира само на дрънкането на кутията с храна. Така че усилията със салама са напразни.

# 220
Ето го селският ни котарак след порядъчно наяждане. :
https://www.instagram.com/p/BI0M1A9gXdOI3dSZFe7yB9mxK63k3I1hCL71l80/

# 221
Сесил, за какво ти е човек от туристическа агенция? Аз вчера се избъзиках, но може и ние да помогнем, ама ти така и не каза.
Да покажа ли аз обратното на Въглен?

Не гледайте интериора-уви, пореден ремонт!

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 09:41 от mariat

# 222
  • Пловдив
Показвате котенца Simple Smile Котараченца Simple Smile

Ей ви КОТ - https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13886847_123895758 … 5&oe=581D6EBA

# 223
Янтра, моя е ню-ню в сравнение с Пумба!

# 224
Янтра, ей това е котарак. Simple Smile
Много искам такъв пухкав.

Общи условия

Активация на акаунт