Искам да кажа ... (85)

• 71 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Не бих осиновявала постоянно, имам лимит, аз искам да мога да им дам адекватна грижа - храна, обезпаразитяване, ветеринар, внимание. Всичко друго ми е извън принципите, не мисля, че правя добро (включително и на себе си)  Peace
Имах предвид, че само така си набавяме котки, когато останем без. Не, че вкъщи имаме стадо диви котки.
В момента останахме без котки, но няма да взимаме, защото минава време докато се научат къде се ходи до тоалетна и съответно си вършат работата в райграса, където лази бебето.

# 301
Мър, разбирам те. Не го написах в предишния пост, но и аз намерих кученце, което не прибрах, а на другия ден изчезна. Още го мисля, макар че беше преди 100 години.

# 302
Добре, че скоро няма да се прибирам в Плевен  hahaha
Хах, след един наш купон заведението изгоря. Още се майтапим, че сигурно сме били прекалено разгорещени.  Joy

Е до там не сме стигали още  hahaha
Ресторанта си го оставихме цял и непокътнат. Може би им свърши бялото вино, ама пак ще си заредят  Mr. Green
Понеже останахме последни целия персонал се изреди да ни се порадва и да ни изпрати.
Ама в дискотеката вече беше страшно. Каките дето танцуват почти голи на едни подиуми са ни най-сърдити. Ми така де, това беше идеалното място за нашите танци, те къде се пречкат  Laughing
Слава богу сряда вечер няма много хора по дискотеките  Whistling

Антигона, стискам палци. Интервюто звучи интересно. Аз съм сигурна, че си справила повече от добре  Peace

Имам четири малки котенца. Някой, ако иска, да свирка  Flutter

# 303
Породисти ли са  Wink

# 304
Улични превъзходни  Flutter
Майката е домашна, живее на двора, бащата е неизвестен - подозирам, че е от квартала, но не мога да го докажа  Laughing
Ама пък четирите са различни - едно по сивичко като плюшена играчка меко.
Две като тигърчета (близнаците им викат децата)
И едното е по беличко.

# 305
  • Бургас
Ванини, не знам къде ще се, но ако навън ще е завет и дори и да завали не би било проблем бих избрала този вариант.

# 306
Аз със сигурност не искам  Mr. Green

# 307
  • София
Изчетох ви, изпуснах драмата със Сандо, мъкаа.
Антигона, успех, дано си Избраната  Grinning.

# 308
Благодаря ви  Hug

Елит, вашите ще ходят ли до Паметника за звездния дъжд? Ние не, мъжът ми не се чувства добре и ще пропуснем, дори не съм звъняла да питам дали ще го отлагат или ще успее да се види нещо.
Много ме е яд, 5 пъти по-ярък ще е от последните 20 години, а ще го пропуснем. Уфф...

# 309
  • Страната на чудесата
 Правя покупки за есента за децата, резервации за Септемврийските празници, на ръба на банкрута съм. Много добра скорост развивам в онлайн харченето  Joy

# 310
Аз на моето накупих и мирясах, само тетрадки останаха, но той си ги избира по корици и затова не взех, а онзи ден като пазарувах в Метро и вече ги бяха заредили. Чантата му ще е от миналата година, въобще не й личи, че е ползвана. Той по принцип е внимателен към вещите си.

# 311
Лина, навън не е на завед. За това се притеснявам. Утре ще го мисля, като видя времето. Дано не е като сега.
Мариат, с отделни кръстници са децата. Виктор ще го кръсти нашият кум, а Алина жената от наше приятелско семейство.
Поръчах им и отделни торти.

# 312
  • Euskal Herria
Момичета, да ми препоръчате  видеооператор? За Пловдив става въпрос. Отдавна не ми се е налагало да търся и не знам сега какви са цените, кои са добри...

# 313
Александър Маринов - за мен - най-добрият. После - Димитър Димитров.

# 314
Момичета, да ми препоръчате  видеооператор? За Пловдив става въпрос. Отдавна не ми се е налагало да търся и не знам сега какви са цените, кои са добри...

Този, много е добър, лесно се работи с него, препоръчвам. Не знам за какво е, но не взима много малко и все пак е въпрос на договорка предполагам, ако е за нещо по-голямо си заслужава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт