Искам да кажа ... (85)

• 71 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • SHOOT ME 10 $
 Уауу, ама,че посрещане! Мили дами ще отговоря на всичко,ваш съм ,но нека да е по късно по разбираеми ппичини.
Нови врати е хубаво да се отварят,но и старите е хубаво да остават поне леко открехнати

# 511
  • Euskal Herria
Тъкмо се появи нов петел в кокошарника... упс, ново лице в клюкарника  Joy  Ама вие какъвто въпросник приготвихте... ще избяга, бре.
Таакааа, за да няма обвинения в дискриминация и толериране от отделни лица, предлагам всеки новопоявил се в темата да отговаря на тоя въпросник. Ще изберем комисия, която да провежда интервюто и да отсъжда справедливо "да" или "не". Ми така де - как да знаем иначе къде се класираме за перални, курорти, плетки и германски баби.  Joy

Пфуу, старост-нерадост - забравих за фенерчетата, терасата, розето и най-важното - никаквец или никаквица си има/няма кандидатът.

# 512
аз не мога да участвам в комисията поради крехката си душевност, непозволяваща силни вълнения, каквито хипотетично би предизвикал всеки нов мъж на хоризонта, пък бил той и виртуален, в отсъствието на моя никаквец!! Съжалявам! Аз ще чета и тайно ще подсмърчам на светлината на кичозните си евтини фенери!

# 513
Г-н midkoo, след като преминете първата част, която се състои от въпросите на дамата с кич фенерчетата и розето ще продължим с втората част, а именно:

всяка списваща потребителка в тази тема ще ви изпрати на лични снимка на своята тераса. От Вас се желае да съставите подробен психопортрет и психоанализа въз основа на избрания от потребителката интериор.
Моля, обърнете специално внимание за наличието на

- свещи
 - фенерчета
 - къси шикозни перденца
 - лампички
 - чаша/бутилка/каса/бъчва вино
 - вижда ли се ясно простира и ако да - какъв цвят са щипките ( моля да се докладва незабавно на модератор, в случай че установите, че въпросната потребителка НЕ подбира цвета на щипките според цвета на прането!)

# 514
А, и от мен един  въпрос!

- Като си претакате зеуето наводнявате ли комшиите?

Ако отговорът е не, веднага да започнете!

Лигли  Joy

Честит празник на всички празнуващи! И моята баба днес празнува, да ми е жива и здрава!

Ужасен, ужасен ден имам, а е едва понеделник! Още преди да отида до работа ми се обадиха, че планът е отишъл подяволите. Не съм си представяла, че ще го кажа, обаче искам август да свръши...

# 515
Ей, заядохте човека и моето питане за надежден метод за премахваме/заличаване на целулит си остана в пространството! Сигурно вие, като достойни Бг-Мами нямате, а?

# 516
Имаме, ама сме се отказали да се борим с него  Mr. Green Аз се боря де, ама с режим и спорт. За масаж бях проверявала, но ми казаха, че ще боли и се отказах...

# 517
Ей, заядохте човека и моето питане за надежден метод за премахваме/заличаване на целулит си остана в пространството! Сигурно вие, като достойни Бг-Мами нямате, а?

Щото нищо 100% работещо няма. За мен най-доброто е Велашейп /поне 15 процедури/, спорт, много вода, без въглехидрати и така. Има ефект някакъв.
Нищо забавно...

А да, и боли при масажите  Twisted Evil

# 518
  • SHOOT ME 10 $
Стигаа. Едно(а) по едно,мооля.
На първия въпросник.
1-Да
2- Не и вхотели, за Албена нямам мнение
3- една пералня имаме, сина ми си е друго домакинство
4-имам котка ,знаете я от котешката тема-Мишел Обама ,черна , пия бира Стела, старопрамен...по 1л на ден най-много
5- Пазарувам от Айко, Кауфланд,Лидл-  от Метро-не  Икея още няма в Бургас
Оххх, споко,няма да избягам!

# 519
Боже, горкия човечец  hahaha  Joy  Joy  Joy

пп: Само да кажа, че коментара ми е преди отговорите. Ми така де, да не се тълкува погрешно.

# 520
Целулит махнах с прием на много вода, чай, спорт и правилна храна.

Умишлено избягвам да отговарям на подобни въпроси, защото в отговор винаги искам да попитам "Защо вместо да пръскате пари за глупости не се размърдате и не придобиете навика да спортувате и да се храните правилно?"

# 521
  • Euskal Herria
Хайде, вече журЕто да се събира и да решава. Останалите тръпнем в очакване на вашето становище  Joy.

midkoo, дано носиш на майтап. Момичетата са добронамерени, стига и отсрещната страна да е такава.

Мариат, зарежи сега целулита. Естествено, че нямаме. Ни целулит, ни мустак, за килограми да не говорим. Тук сме по-по-най - от мис нагоре. Ми така, де - на ССФ всиичко е идеално! Joy
Шегувам се. Чакам да покажеш тортата, дето щеше да правиш за РД.

# 522
Яна, не се подхилквай ами бягай да си снимаш терасата, че човека няма само теб да чака!  Laughing

# 523

Умишлено избягвам да отговарям на подобни въпроси, защото в отговор винаги искам да попитам "Защо вместо да пръскате пари за глупости не се размърдате и не придобиете навика да спортувате и да се храните правилно?"
Антигона, защото си пряма веднага ти казвам- пих противозачатъчни в борбата си с една киста. Резултат кистата я няма (но може и да е плаваща,  Thinking както се изрази лекарката), но си качих 5-6 кила. Днес изпих последното хапче и трябва да се отърва сега от "екстрите". В края на месеца съм и на сватба, за това питам конкретно за масажи, защото с упражнения няма как да стане "от днес за утре". Това накратко.

# 524

Антигона, защото си пряма веднага ти казвам- пих противозачатъчни в борбата си с една киста. Резултат кистата я няма (но може и да е плаваща,  Thinking както се изрази лекарката), но си качих 5-6 кила. Днес изпих последното хапче и трябва да се отърва сега от "екстрите". В края на месеца съм и на сватба, за това питам конкретно за масажи, защото с упражнения няма как да стане "от днес за утре". Това накратко.
Мариат, масажите с вендузи много ги хвалят Peace Тях можеш и сама да си правиш, има и клипчета.

Общи условия

Активация на акаунт