Искам да кажа ... (85)

• 72 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
И аз се зачудих, че са били роднини. Лято и първият мъж. newsm78

# 76
  • Бургас
Аз пък разбрах,че е роднина на мъжа и. А,може и по-късно да са станали роднини по някаква линия  newsm78

# 77
Да, и аз така си изтълкувах, че в последствие са станали роднини. Но при дълга първа връзка сегашния й мъж дали е бил наясно с миналото им положение.  newsm78

# 78
  • София
И аз се зачудих, че са били роднини. Лято и първият мъж. newsm78
А аз това се зачудих за втория.
Първият явно е роднина на мъжа.

# 79
  • Euskal Herria
Ееех, явно Лято ще трябва да разяснява, заинтригува доста народ.

А  Силвия - умее да разказва развлекателно, помня историите, които е писала. Така че и аз моля да разкаже за Бон Джоуви.

# 80
  • До морето
Благодаря момичета, махнах ги вече, че малко ме е страх  Rolling Eyes

Искам и аз да чета за Бон Джоуви.

Къде е историята на Лято, явно я е изтрила  newsm78

# 81
Забравих да кажа: Пеперудке, прекрасна си. Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 22:46 от Лятo

# 82
Лято, благодаря че задоволи любопитството ми. Много любов имаше в разказа ти. Без никакви кавги, дразки и тем подобни. Браво! Така се прави!

# 83
  • Пловдив
Що да се прави така?

# 84
В повечето случаи една връзка се прекъсва със скандали, намразване за цял живот и ръсене на лъжи по другата страна. А при Лято не е било така. Аз очаквах точно такива неща и бях приятно изненадана. За съжаление не мога да говоря от личен опит- с едно гадже и после още едно, което ми е и съпруг. Но съм слушала бая разкази за прекъснати връзки.

# 85
  • Пловдив
За мен няма универсални истини в отношенията между хората. Лично за себе си предпочитам някои връзки да приключват със скандали и намразване за цял живот (използвам твои думи). Други могат да си приключат тихо и да запазим привидно добър тон.

# 86
Лиляна, трябва ми помощ- къде се намира Print Screen бутона на лаптоп. При нашия лап някои от клавишите не са надписани.

# 87
# 88
Лиляна, трябва ми помощ- къде се намира Print Screen бутона на лаптоп. При нашия лап някои от клавишите не са надписани.

Може да пише PrtSc на него, при мен е 6тия бутон отдясно наляво, най-горе на клавиатурата

# 89
  • Ямбол
Ще те разочаровам, но не е в моята компетентност. При лаптопите на децата си е горе вдясно на F12 и си е обозначен Prt sc, идея нямам при други лаптопи как може да е замаскиран. Може би ако намериш снимка на клавиатурната подредба, да опитам да го отгатна.

Общи условия

Активация на акаунт