Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 841
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
На мен също много ми харесва този компромис, защото майката свободно може да си целуне и двете деца за лека нощ, да ги завие, да премери температура.....Разберете проблема на високите легла не е само в смяната на чаршафите Peace По-назад видях едно ъглово бюро, от двете страни с високи шкафове- е страшно подтискащо ми се вижда да се забиеш така в ъгъла.... Peace

# 181
  • В градината...
Ъгловото щкафче е ... бррр... хем като затвор, хем няма грам естествена светлина.

# 182
Сесил, а това е някакъв компромис

Скрит текст:
Страхотно е Simple Smile Дори ще си запаметя снимката при евентуален ремонт.Няма да е тази година ремонта...Но за в бъдеще ще го имам и аз в предвид  Heart Eyes

# 183
Ъгловото щкафче е ... бррр... хем като затвор, хем няма грам естествена светлина.

И Фън шуй не ги обича ъглите....лоша енергия се събирала там Mr. Green

# 184
  • София
Може ли да ви помоля за коментари над първият вариант на визуализация на детската стая.
Едната близначка искаше синьо, другата лилаво, малката бяло като цветове.
Единствено вратата и дограмата са кафяви и не знам как ще се връзват с останалото, ще помоля да смени цвета и да видим, както и пода е по-тъмен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 185
  • срещу двата комина :)))
чудесно се е получило, само не знам двете легла колко ще са удобни без табли  newsm78 на мен лично щеше постоянно да ми бяга възглавницата  Laughing

# 186
Това май е програма, не е в готов вид ? newsm78

на мен ми харесва меката табла зад двете легла...удобно и красиво..

# 187
  • срещу двата комина :)))
Това май е програма, не е в готов вид ? newsm78

на мен ми харесва меката табла зад двете легла...удобно и красиво..

да, разбрах , че е визуализация, но нали тя е за да се видят как ще изглеждат реално нещата  Peace

# 188
  • София
  Да определено ще помоля да се добави табла на едното легло, защото там е едната близначка, която много обича да чете.
  Харесва ми с празнното пространство над  леглата, но ми се струва, че може да се наложи да се добавят рафтчета или нещо друго там.
  Гардероба до падащото легло също мисля да помоля да е малко по-широк, в момента е почти изцяло до вратата единият.
  Това което забелязах е че не са по три от всяко нещо гардеробите и ще ми е малко трудно с разпрределението може би. Може да поискам промени и в тази насока.

# 189
Срещу бюрото има ли врата към тераса? Бюрото, ако има възможност, да се остави по-дълго, за да не се бутат двете хубавици? Thinking

Аз не бих слагала рафтове над леглата, винаги ме е страх, че ще падне нещо на главата ми...не обичам да ми е захлупено Crazy Нека има въздух в стаята...

Добра идея с огледалата Peace

# 190
Aila, стаята е светнала. На мен ми харесва  Peace
Нещо от подробностите - дръжките на чекмеджетата под леглата да не са много издадени, за да не ги закачат.
И ръбът на падащото легло - да внимават:)
А какво смятат момичетата за проекта?

# 191
Да, може и вкопани дръжки там...

# 192
Страхотно е станало. Единственото което на мен не ми харесва е самото синьо чекмедже на леглото.

# 193
Хайде и аз да си кажа мнението. Подкрепям предложението за табли на леглата. Харесва ми как се получава, но някак си не ми допадат нюансите на синьото и лилавото. И синьото чекмедже не ми допада. За мен не си отиват. Огледалото е страхотна идея. Помисли дали може гардероба да е само за близначките, а за другата щерка да има гардероб до леглото й. Предлагам ти дръжки, като моите. Нещо подобно, но моите са квадратни и с прави ъгли.
 https://rosi.bg/drajka-zoi-2582.html

# 194
Квадратните етажерки на стената до бюрото трудно се закачат за стената и не издържат големи тежести - пространството на тази стена мисля, че може по-добре да се оползотвори.
А сгъваемото легло не може ли да се проектира по някакъв друг начин? Лилавата хоризонтална дъска е абсолютна главоразбивачка при лягане и ставане, пречи на детето да се облегне като седи, а и ограничава самото пространство при сядане на леглото. Не знам какви механизми за вдигане сте предвидили, но ако е възможно, сложете някакви панти на хоризонталната дъска, така, че да пада надолу /в смисъл да се прилепя към стената/, когато не е сгънато леглото.

Общи условия

Активация на акаунт