Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 829
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Айля,вкопаните дръжки -изчегърква се малко от дървото и в това джобче издълбано се слага дръжкатя. Няма дупка реално,от която да влиза прах. Вдлъбнати са в самата плоскост. Утре ще кача снимки...че съм от тела...

# 211
Според вас глухото шкафвче под бюрото отвътре ли се отваря и как е достъпа до него?

Понеже и аз имам подобна идея с две легла едно след друго и бюро под прозореца - планирам да направя леглата с повдигащ механизъм на подматрачната рамка. Така хем ще могат да се вадят нещата от шкафчетата, хем ще има достъп отгоре, ако се налага.

# 212
  • Русе
Ето го нашия глух шкаф. Не става за постоянно ползване определено, трябва да се врат отдолу. Още повече, че и мястото е малко, а те са две.

# 213
  • Sofia
Момичета Моля дайте линк към тапети за стая на момиче. ..почти тинейджър.

В предишната тема имаше но сега не мога да го намеря ☺

# 214
  • Русе
Аз съм на вълна килими и пердета Simple Smile

# 215
Страхотно изглежда, Айла! Скиците въобще не обещаваха подобна гледка.
Дръжките в проекта също са много хубави.  Нагоре имаше показани вкопани дръжки. Точно този вид го пробвах в един магазин. Лично аз никак не ги харесах.
За глухият шкаф, ако е това под работния плот - някаква чупеща се вратичка примерно?
Скрит текст:
Имам въпрос за проектното осветително тяло. Ако няма да е с халогенни - искам да попитам откъде да се сдобия с такова нещо? Имам да сменям едни, на които здраво робуваме.

# 216
Извинявам се, че нахълтвам така, но и ние сме на тема детска стая и от известно време ви следя и набелязвам идеи.

Та, включвам се по повод целта на сгъваемото легло, понеже ми стана смешно колко са изобретателни.
 Aila, да не си мисли девойката, че ще може да сгъне леглото направо с чаршафите;) Даже напротив, ще трябва да го оправя задължително и преди сгъването и след разгъването.

# 217
Aila може още едно от малките чекмеджета да е синьо и да разместите, за да решите как е най-добре! Може би средните две или двете в дясно  Rolling Eyes
Вместо табли, не може ли тапицирана възглавница тип бонбон между двете? Ще се направи като тапицираната табла, може и да е по-твърда, аз така го виждам  Party
Проекта ми харесва, изглежда просторна и светла стаята. Комбинацията синьо и лилаво с бяло ми допада, мисля, че с Осмо ще се справиш  Wink!

# 218
  • София
Страхотно изглежда, Айла! Скиците въобще не обещаваха подобна гледка.
И аз съм доволна, именно това знаех, че ми липсва и реших в крайна сметка да наема интериорен дизайнер. Малко на ниво скици не бях очарована, защото в крайна сметка аз с ваша помощ измислих крайният вариант, но сега идейният проект определено е нещо с което нямаше да се справя сама. Дано с желанието ми отново да е чам и омасено не разваля цялостният ефект.

Имам въпрос за проектното осветително тяло. Ако няма да е с халогенни - искам да попитам откъде да се сдобия с такова нещо? Имам да сменям едни, на които здраво робуваме.
За съжаление е с халогенни - Nino
Та, включвам се по повод целта на сгъваемото легло, понеже ми стана смешно колко са изобретателни.
 Aila, да не си мисли девойката, че ще може да сгъне леглото направо с чаршафите;) Даже напротив, ще трябва да го оправя задължително и преди сгъването и след разгъването.
[/url]
Не съм много сигурна дали наистина ще е задължително, имаше на едно място точно подобна реклама на една фирма за падащи легла, че повече никога няма нужда да се оправят завивките. Има нещо като колани, които могат допълнително да се купят за да не се свлича спалното бельо, като в случая не е нужно някакво сериозно опъване и нагласяне на завивките.

mama irina мерси за коментара и предложението, ще видя първо как ще е с табли и после ще го мисля. За синьото чекмедже, честно казано мен не ме дразни толкова.

Пратих забележките и исканията за корекции, надявам се скоро да получа новият вариант.
За момента съм помолила да смени цвета на вратата, дограмата и пода.
Да постави табли на леглата.
Да представи изглед със сгънато легло, както и да добави едни чекмеджета под него.
Да направи по-широка, ако е възможна секцията до падащото легло и да са скосени ръбовете на етажерките.
Да добови шкаф колона до нишата.
И да сложи по-голям килим или мокет, тъй като стаите са северни и зимата постилам нещо обикновено на пода.
И последно по желание на децата, макар че засега нямам намерение да изпълнявам искането им телевизор на секцията до падащото легло или над самото легло на стената.

# 219
Айла, чудесна детска стая bouquet
Ще си позволя да те посъветвам да направиш етажерки, а не шкаф колона, на мястото, което посочваш в предния си пост. Така хем става по-отворено, хем децата ще си нареждат там сувенилите.

# 220
моля кажете ми колко струва да се даде на интериорен дизайнер да направи проект за детска стая?  всъщност искам да ми направят 2-3 варианта, за да мога да си представя  нещата, но повече не искам...всмисъл да избира с мен и т.н. приемам на лични и координати на такъв за софия, благодаря Peace

# 221
  • София

percepolis много ще ми станат откритите рафтове, точно там до идеята ми за колона шкаф има открити рафтове в нишата.

# 222
моля кажете ми колко струва да се даде на интериорен дизайнер да направи проект за детска стая?  всъщност искам да ми направят 2-3 варианта, за да мога да си представя  нещата, но повече не искам...всмисъл да избира с мен и т.н. приемам на лични и координати на такъв за софия, благодаря Peace
+1 и на мен ми е интересно колко струва тази услуга

# 223
  • Варна
Аз си харесах няколко дизайнера от дибла и на имейл поисках оферта, като описах какви са ми изискванията и колко е голяма стаята. При нас цената на дизайна няма и 5% от стойността на целия ремонт на детската стая.

# 224
  • София
Извинете ме, че нахълтвам така в темата, но само тя ми се видя подходяща да си задам питането. Имам огромен проблем с намирането на подходящо обзавеждане за юношеска стая. Трябва ми легло, широко 120 см (по възможност с повдигащ механизъм), гардероб, бюро, което да е отделно и секция примерно. Зяпам в нета и абсолютно нищо подходящо не намирам. Да ми препоръчате някои мебелни фирми? Много ще съм ви благодарна!
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема.  Crazy
Мога да покажа детската едва след като намеря мебели.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт