Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 767
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Аз виждам само преди ремонта  newsm78

# 316
сега смених линковете, може би предишните не се виждат без google акаунт

# 317
  • София
привет, ние това упражнение го направихме това лято - от детска в тийн стая, отне ни към три месеца всичко
Скрит текст:
преди ремонта

и след:

единствено това запазихме от стария й вид Simple Smile икейските картини

Страхотна стая! Браво!

# 318
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Виждат се  Peace Много красиво е станало. Peace

# 319
antea, и на мен много ми хареса стаята. Особено идеята на бюрото. Може да си я "открадна", ако ми остане място. Grinning

# 320
Прекрасна стая,съвсем в младежки стил,много ми харесва. Hug

# 321
О, да....сега ги виждам.
Суперско се е получило, запленена съм Heart Eyes

# 322
благодаря ви за оценката Simple Smile доста време прекарахме в следене и разглеждане на дизайни в pinterest и в houzz, докато ни се избистри какво точно искаме, но пък финално сме доволни, младежът също  Grinning

# 323
Определено на Стефани стил са по-качествени продуктите от тези на Виденов. Лично съм изпробвала и мога да гарантирам Simple Smile

# 324
  • Варна
antea, и аз да кажа - чудесно сте се справили! Браво. Peace

# 325
antea много, много ми хареса трансформацията.

# 326
antea, срахотна стая, хем дизайнерска, хем уютна и с характер, младежа сигурно е във възторг! Много ми хареса как сте разположили леглото. Simple Smile

2016, да за подреждането е по-добре да са две или три чекмеджета, но ми казаха, че ако е едно при нужда може да се използва за легло.  newsm78

doroti1, ние се спряхме на meblik заради качествотo им. Видях ги  при приятели в чужбина, след дълъг период на употреба от меко казано "луди" близнаци , не бяха мръднали. Синът ми тепърва ще става по-активен и не мисля всяка година да поправям или купувам нови. Цената им е малко по-висока, но имат седем години гаранция и като се тегли чертата, според мен си заслужава:
http://www.meblik.bg/777/
Засега черпя информация само от сайта им, откриването на магазина ще е на първи другия месец, на място ще разбера какви са цените, може и отстъпки да има. Simple Smile  

# 327
antea, браво, чудесна стая, направо си е като студентска бърлога.
Сами ли си направихте проекта или ползвахте интериорен дизайнер?

mamaivana няма нужда да чакаш откриването, магазина е отворен за посещения.

# 328
  • Sredets/Burgas
През почивните дни ходих в Меблик и честно казано съм малко разочарована...
Очаквах повече откъм качество...
Като ще давам 500лв. само за скринче с три чекмеджета, поне да бъде по-различно от останалото на пазара...
На практика само вратичките съм им гордостта...
Рамките на мебелите не блестят с нищо...
Гадеробчетата са малки, а цената е 1100лв.
Аз си харесах комодче, което ще вземем в началото на идния месец...
Ето това:
http://www.meblik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8% … /86-etazherka-90/
Цената беше между 500 и 600лв., забравих колко точно...
Иначе цените ги има в немския вариант на сайта, просто ги обръщате в левове,
даже в български пари идва една идея по-малко, като ги сравних с цените в магазина....

# 329
Сами ли си направихте проекта или ползвахте интериорен дизайнер?

сами Simple Smile в началото имахме намерение да ползваме услуги на дизайнер, защото не подценяваме и техните умения, но малко преди това си направихме терасата от обикновен балкон в много приятно място, пак сами, та както се казва - апетитът идва с яденето, и добре си уплътнихме домашното време вечер в спорове, идеи, предложения, събиране на колекции с pin-ове, планове, чертежи и графици за задачи ooooh!Laughing а и синът ни поиска стаята да е съвсем различна от предишната, което предопредели мястото на леглото в друг край на стаята и оттам вече стана по-лесно да си представим крайната обща картинка

Общи условия

Активация на акаунт