PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 845
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Кажете негативите за нея моля Simple Smile освен подигравките, че ме обичала светлината на прожекторите. Феновете й как реагират?
Какво е СМ?  Embarassed

# 331
Кажете негативите за нея моля Simple Smile освен подигравките, че ме обичала светлината на прожекторите. Феновете й как реагират?
Какво е СМ?  Embarassed
Социалните мрежи/медии.
Тайчето я взеха на подбив още от "Famous" скандала. Според мен й е време да скрие за известно време, но чета все по-упорити слухове, че ще излиза пилотен сингъл скоро...

# 332
  • Разпиляна във въображението
Сигурно съм стара, знам ли, но до тази тема, Тайлър изобщо не ми беше толкова известна. Имам чувството, че тя си е много известна в САЩ. Том поне тук-там по Марвел Simple Smile

# 333
Малко от теории на конспирациите, но Лиъм туитна заглавието на една песен на Дрейк - Караоке и наблюдателните Зиъм фенове си припомниха как, когато е скъсал със София пак е имало туит с текст на Дрейк.
Междувременно:

# 334
  • срещу двата комина :)))
намерих го в туитър  hahaha

# 335
TOM Hiddleston insists that it was him who ended it with Taylor Swift, and not her.

A source close to the hunky actor has revealed that he “grew tired of her”.
They added: “Tom drifted from her and it had nothing to do with her being put off by the publicity.

“It’s more to do with the fact he’s a commitment-phobe who gets bored very easily.”

The source also said that the actor’s friends jokingly refer to the “three month rule,” the point at which he grows tired with girlfriends: “Even his sisters affectionately chide him on his lack of relationship staying power.
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/1746133/tom-hiddleston-ins … -other-way-round/

Един ден по-късно статия и за Тейлър.
Taylor Swift is single and ready to mingle.
The singer, 26, is fresh from announcing her split from Tom Hiddleston (RIP, Hiddleswift) but is ready to get back in the game.
A source told The Sun: ‘Taylor is in her mid-twenties and enjoys dating men. So what? She’ll carry on until one of them turns out to be the real deal. She’s not pressing any panic button yet.’
Tay Tay’s boyfriends are apparently just a ‘sideshow’ to her real passion in life – her career.
http://metro.co.uk/2016/09/08/taylor-swift-is-ready-to-date-agai … 7234/?ito=twitter

И аз не смятам, че ще има особени негативи за нея.Може малко да я подиграват в интернет, но всяко чудо е за три дни и няма да има спад в продажбите.Чудя се дали още отначало договорът е бил за 3 месеца или по-късно нещо се е променило.
Иска ми се да си почина малко от тях.Аз не следях и толкова сериозно и пак се изморих.Иска ми се да обърна внимание и на други двойки, а и сезонът на наградите идва.

Интересен паралел

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 00:37 от Ice Dalia

# 336
  • Berlin
NIKE изкарали клип покрай първенството на САЩ, в който Серина била обявена за най-великата спортистка или нещо такова, не го намирам в момента. Ама тя май отпадна на полуфинал днес, за мое съжаление.

# 337
Сигурно съм стара, знам ли, но до тази тема, Тайлър изобщо не ми беше толкова известна. Имам чувството, че тя си е много известна в САЩ. Том поне тук-там по Марвел Simple Smile

Много е известна, сега е нейният пик, / тук се следи най-активно, защото Бумър има някакви инсайдъри покрай нея/
известна е по целият свят- има 4 големи  световни турнета за последните 5-6 години, трябваше да пусне нов албум следващият месец, но май няма да стане,
 все пак това с Том си беше фиаско от самото начало ....

# 338
И все пак с онзи диджей изкара толкова време, а с Том, който изглеждаше много по-подходящ за нея - 3 месеца.

# 339
Леле, горкият Том, и по-зле можело, тази статия не знам кой ПР тийм я е поръчал, май по-скоро нейният  ooooh!

Miriel, бяхме обсъждали с Бум веднъж, че Тейлър си е била известна в САЩ, но покрай историята с Кание (големият лош, черен мъж и милото бяло момиче) придоби още по-голяма известност и то и в световен мащаб и оттогава си я подхранва.
Аз лично тогава я чух за първи път.

# 340
На мен с Калвин ми изглеждаше доста по-добре, отколкото с Том, даже, ако не знаех, че е фейк нямаше и да предположа- близки по външност, възраст, занимание, някак си си отиват,
а Том изглежда доста по-възрастен от нея, нито е звезда (като нея), нито е хубав( като нея), личи си , че нямат допирни точки, като тя го превъзхожда отвсякъде и не би си спряла погледа на него ....

# 341
нито е хубав( като нея)
За това можем да поспорим Peace

# 342
Да, горката Тейлър...нещо почва да ме дразни яко. За оня сопол Харис нямаше такива гадни статийки, въпреки че ги заслужава, а сега "неизвестният" Том краде от славата й  ooooh!

# 343
  • Разпиляна във въображението
Онзи Люк много неадекватен. То и на снимките ми прилича по-скоро на някакво приятелче, отколкото на сериозен ПР.

# 344
Вчера хванах малко от някакво предаване след X Factor Uk по ITV, направиха си яка гаргара с Тайчето и Том, ето го видеото, първите 2 минути.

Общи условия

Активация на акаунт