PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Като гледам всички негативи са за Том, че му и добавиха още: горката Тейлър така да не е искала публичност, а той видиш ли колко настоявал, та чак да се разделят трябва.
Тъпа акция от начало до край, жалко, че не успя ПР-ът на Том да овладее щетите, ами и още направи. Ако си е мислел, че е съвместна, трябваше рано да се ориентира в ситуацията, че всеки е за себе си.

CoffeeCat, мерси, че цитира Бум, че бях пропуснала, че заминава и наистина се чудех.

# 316
  • addicted
Е как - само и само да не набедят някоя от следващите ѝ песни, че е за смотания Лимон  Mr. Green
Сега все едно ще се отнасят за Том  Wink
И три месеца са достатъчни за това? Връзка, която погледната отстрани може да се нарече само мимолетно увлечение..
Това което искам да кажа е, че точно защото се очакваше той да е човека, на когото ще 'посвети' следващите си песни, мислех, че ще дадат на връзката повече време..за да има намек за достоверност.  Thinking

# 317
Е как - само и само да не набедят някоя от следващите ѝ песни, че е за смотания Лимон  Mr. Green
Сега все едно ще се отнасят за Том  Wink
И три месеца са достатъчни за това? Връзка, която погледната отстрани може да се нарече само мимолетно увлечение..
Това което искам да кажа е, че точно защото се очакваше той да е човека, на когото ще 'посвети' следващите си песни, мислех, че ще дадат на връзката повече време..за да има намек за достоверност.  Thinking
Е, как, ето тя е тъжна, че заради неговия напор да са публични, тя трябва да се откаже от любовта си  hahaha
Има хляб за няколко песни поне  Joy както знаем върлите й фенове не блестят с особено желание да знаят истината Simple Smile

# 318
  • addicted
 Mr. Green Права си всъщност.

Аз съм разочарована като цяло. Тъжно ми е за Том защото го харесвам.
А и имаше хляб в тази връзка, можеше да видим интересни неща Simple Smile

# 319
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъпото е, че Том наистина ще го отнесе.Изпусна Бонд, стана по-известен като фейк-гаджето на ТС, отколкото като актьор и всъщност уж той напирал за публичност...ПР(гаджето) му не струва.

# 320
Дали са намерили вече нов клоун за представлението на Тейлър  или търсенето предстои?

# 321
Дали са намерили вече нов клоун за представлението на Тейлър  или търсенето предстои?
Ако наистина смята да излезе малко от светлината на прожекторите, може и да не търсят още Simple Smile

Но то май при Тейлър въпросът е може ли да живее без тях Simple Smile ще видим.

# 322
  • Berlin
Детски му работи ( за ТТ).

# 323
Ето я, доволна и щастлива.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3776960/The-smile-s … Emmys-invite.html

А това изречение е направо закопаващо за Том. Горкият, ама каквото сам си направиш. Най-късно сега е добре да прекрати професионалните си отношения с Люк. Simple Smile
She began to question his motives and ultimately called off the relationship

П.П. Скролнете до туитовете. На някои съм се смяла с глас  Joy

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 12:56 от Ули

# 324
  • Разпиляна във въображението
Тя не беше ли "ходила" месец с Хари, а колко песни и видеа му се посветиха newsm78

# 325
Тя не беше ли "ходила" месец с Хари, а колко песни и видеа му се посветиха newsm78
Точно това исках да напиша и аз.
За тримесечна връзка поне 2 албума може да му припише.

# 326
Честно казано очаквах повече да издържи "връзката" им.Въобще не ми харесва как от ПР лагера на Том реагират на ситуацията.Тейлър е щастлива и доволна, а Том още малко ще се разреве и как споделял мъката с приятели.

От лагера на Тейлър това ли успяха да измислят, че тя не искала толкова публичност?.В тъмблр има не малко хора, които се смеят на това, но сигурно ще има много повече хора, които ще повярват на всичко, което им поднесат.

# 327
Снимката на Том е ужасно подбрана. Този Люк с всеки ден показва колко е некадърен. Не знам дали е заслепен заради личните им отношение или толкова си може, ама Том горкият стана за посмешище.

Аз идвам всъщност заради една новина, която вероятно не е никак нова, но аз сега попадам на нея. Елизабет Гилбърт, авторката на "Яж, моли се и обичай" е написала, че е вече е партньорка с най-добрата си приятелка, с която се познавали от 15 години. А очите й отворила болестта на приятелката й, която за съжаление е болна от рак.
Дали е gay for you или просто сега намира смелост да се аут-не?
https://twitter.com/GilbertLiz/status/773556958985068549/photo/1 … f_src=twsrc%5Etfw

# 328
Честно казано, Тай обира също доста негативи, поне в СМ.

# 329
Негативите са за нея, все пак той въобще не  е звезда от нейния ранг, дори и звезда не е - няма какво да губи, затова се метна така смело в историята, тя обаче сгреши ....
Това е най-лошата ПР история, може би оная на Джако и дъщерята на Елвис се доближава ...

Дали е gay for you или просто сега намира смелост да се аут-не?
https://twitter.com/GilbertLiz/status/773556958985068549/photo/1 … f_src=twsrc%5Etfw

Двойка са си отдавна, сега се аутват ...

Общи условия

Активация на акаунт