PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Джиджито егати кариерата направи за няма 2 години Laughing

# 691
Силата на телевизията, с бонус социалните медии... И тя, и Кени

-------------------------------------------------

Въпросът, който в момента живо вълнува фенчетата е дали Селена (и Тайчето) ще се появят на наградите. Селена би трябвало днес да излезе от клиниката в Тенеси.
Ние ще знаем предварително, защото следим птичката на Тайчето  Whistling

По-късно, ако съм на кеф, ще обърна внимание на новото развитие при Фасчето и щиглеца.

Черил май е скъсала със Саймън, но там всичко е предпоследно та не мисля засега да се радвам
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/2185761/cheryl-cuts-ties-w … tions-liam-payne/

Междувременно отбелязвам, че Лорън от 5 Хармъни вече е почти OUT след като изтече снимка от частно парти на която се целува с девойката за която ви разказах преди месец-два - Луси Вивес  Flutter
Скрит текст:

Клипът на Вероника'с по време на снимките на който Руби се е събрала със старото си гадже вокалистката Jessica Origliasso

# 692

Дирекшъните официално ли са разделени, нещо не съм чела напоследък за тях.
Официално са в почивка за 1 г. и се занимават със собствени проекти. Ако са в процес на промяна на мениджмънта, това става в този период и би трябвало да се завърнат. Засега поотделно само Хари се откъсна от Сони и Саймън и премина към Азофф. Игра във филм и има договор за 80 млн. долара за 3 албума. Найъл и Лиъм също подписаха с други лейбъли, като Найъл остава с Модест като мениджмънт. Той пусна едно доста успешно парче, Лиъм засега само дразни с някакви откъслеци, но нищо официално. Луи е със Саймън и заедно работят с една момичешка банда.
Неофициално - за мен лично този кораб отплава. Най-вероятно ще има кратък реюниън, колкото да оберат още малко дивиденти и дотам.
Цитат на: Mrs. Swift-Kloss ® link=topic=936780.msg34076671#msg34076671
date=1479472880

Междувременно отбелязвам, че Лорън от 5 Хармъни вече е почти OUT след като изтече снимка от частно парти на която се целува с девойката за която ви разказах преди месец-два - Луси Вивес  Flutter
Скрит текст:

Аутнали са я, Бум. Анонимно е изтекла снимката, но Перец Хилтън я е публикувал. Гадна работа.

# 693
Цитат на: Mrs. Swift-Kloss ® link=topic=936780.msg34076671#msg34076671
date=1479472880

Скрит текст:

Аутнали са я, Бум. Анонимно е изтекла снимката, но Перец Хилтън я е публикувал. Гадна работа.

Така се разбра отначало, после обаче палачинката се обърна, оказа се, че най-вероятно тя е дала ок за пускането...
Саймън е поставен пред свършен факт.  Twisted Evil

Иначе Лорън и Луси са просто неразделни, When Lauren has time she goes and visits Lucy at Loyola University in Louisiana and attends class with her, or Lucy joins them on tour every few weeks (it’s quite often). They’ve also gone to Hawaii, the Bahamas, the UK, Puerto Rico, and they went to Big Sur for Lucy’s birthday (is Lauren taking tips from Taylor now?). They also went to Coachella together!
Лорън вече е ходила в Колумбия да се запознае с цялата фамилия на Луси, напомням че баща и е голяма звезда там https://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Vives

Дует с Шакира на татенцето на Луси
https://www.youtube.com/watch?v=-UV0QGLmYys

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 16:11 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 694
  • DE
Кати, благодаря за изчерпателната информация. Много е лесно така сбито и на готово  Blush Grinning
Според мен няма да ги бъде като група повече. Браво на Хари, че се е подковал така.

# 695
Абе зависи колко бързо опукат парите-я вижте как Take That се събраха  Mr. Green
Бум,  bouquet

# 696
  • DE
Take That имат едно голямо преимущество, правят собствена музика която изпълняват великолепно на живо. И правят албуми със изцяло слушаеми песни, а не един два спорни хита на албум.

# 697
Кажи го на някое пуберче фенче на дирекшъните, иначе и те си пишат музиката.
Само времето ще отсъди за качеството на съвременните музиканти.
Напомням, че Марая Кери има повече песни начело на Топ 100 от Бийтълс, а Кание повече вкарани в Топ 100 от Майкъл Джексън да речем.

Том е невинен  Heart Eyes
Колко песни ще отнесе Лимона е въпрос с повишена трудност  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=IoxqLNBTG_Q

И да си дойдем на думата

# 698
  • DE
По времето когато създадоха 1Д си имах пуберче(което така и не им стана върл фен, но тогава открихме друга група която печели по всички точки пред 1Д, та може да е затова). Така да се каже ги наблюдаваме още от създаването им и някак са ми симпатични. Но далеч не заслужават славата и парите които натрупаха с посредственото си пеене. Пишат, но до колко и какво е качеството е друг въпрос, те много пишат...  Grinning

# 699
С уговорката, че слушам съвсем друг жанр музика (интересувам се от групата по други причини), мога да кажа, че има какво да видим. Всъщност музиката на 1Д не е писана от хлапетата. Право на участие им дадоха чак някъде в третия албум и то си личи, а в четвъртия и петия вече се усещаше осезаемо. Иначе залагат на стандартен поп, сладникаво звучене и текстове, насочени към тийн аудиторията. Като се разделиха, се усети кой накъде го влече. Зейн се оплакваше, че не са имали никаква свобода и ако е вкарал малко RnB ритъм, са го карали да повтаря, докато не се получи поп звучене.
Може и да не се съберат, ако сметнат, че са успели. Въпреки че по мое мнение в момента още се усеща инерцията от групата - дайрекшънърите ги подкрепят вярно. Интересно ми е как ще се развият нещата след няколко години, когато тази инерция заглъхне. Зейн вече отмени няколко концерта от турнето си, уж има страх от изпълнение наживо, но май всъщност не е продал достатъчно билети.
Според мен, ако чакат дълго, няма да се получи. ТТ така и не постигнаха стария си успех при реюниъна. И въпреки, че Гари примерно е много талантлив при писането, най-успелият сред тях е Роби. Та ще видим какво ще става.

# 700
Като бивш ТТ фен  Mr. Green мога да кажа, че голям плюс на 1D e че всички пеят части от песни самостоятелно, докато при ТТ бяха Гари, Роби и чат пат Марк. Хауърд и Джейсън само пригласяха.

# 701
  • DE
Вярно е че Гари и Роби са основни вокали, но пък песните изпяти без участието на Джейсън и Хауърд някак не ми звучат толкова добре. Гари е гениален текстописец и вокалист, с него започна любовта ми към момчешките групи, още ги обичам.
Роби наистина е най-успял, 10 поредни години печели Брит, докато групата бе в забвение. След поредното събиране вече нищо не е същото, макар, че Джейсън не може да пее колкото другите и бе най-слабото звено почти не искам да ги слушам в сегашният състав.

# 702
  • Berlin
Аз пък харесах 1D или по-скоро хитовете им. Laughing И Pillow Talk ми хареса.

You aaand I 😄

# 703
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ТТ така и не постигнаха стария си успех при реюниъна. И въпреки, че Гари примерно е много талантлив при писането, най-успелият сред тях е Роби. Та ще видим какво ще става.
Понеже съм от поколението, което слушаше ТТ, ей това не можах да разбера как стана и защо Роби стана по-известен от Гари.
1Д не са ми интересни.Далеч съм от тийн,но ПР драмите им са ми интересни.

# 704

1Д не са ми интересни.Далеч съм от тийн,но ПР драмите им са ми интересни.

Е, аз от какво мислиш се интересувам?  Laughing И някои други аспекти, де, но като цяло така и не се насилих да изслушам първите албуми.

Общи условия

Активация на акаунт