PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 544
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
 Laughing Всъщност от децата Кортни най ми допада, но действително майката - Крис е най-свястна.

# 676
Да, съответната тема за изборите е потресаваща, направо съм безмълвна. Но пък чудесно онагледява резултатите.
Аз смятам, че демократите сами си изядоха главата и най ме е яд за това. Когато основната ти цел не е поста, а полът на заемащия го и най-вече когато издигаш толкова мразена кандидатка, трябва да поемеш отговорност за това, че на власт идва Тръмп. Не са виновни поддръжниците на Бърни, а Хилари и всичките жени, които от дървета не видяха гората.
Нейният шанс беше преди 8 години, когато подцени Обама, ама пак тя и щабът й са виновни.

# 677
Бърни е такъв социалист, че Тръмп щеше само да размаха плашилото и да го скъса без интрига.
Там нямаше да има конкуренция за гласовете на центъра, въобще.
Ясно беше, че на средностатистическия бял реднек пък и не само реднек, а бял мъж, му дойде в повече първо 8 години черен, а сега за капак и жена за президент. Затова левите бяха важни, но Хилъри ги игнорира са сметка на център-дясно и си плати.
Има много хубави графики.
Как мъжете са гласували за Тръмп, жените за Хилъри, как възрастните за него, а младите за нея.
Нормално е да има крачка назад след твърде прогресивните идеи на втория мандат на Обама.

Всяко нещо с времето си. Има 4 страхотни нови сенаторки демократки, а да не забравяме и Елизабет Уорън. След четири години живот и здраве, ако Дони не ни е изпарил, някоя от тях ще му нарита задника. Дълбоко вярвам в това.

____________________________________________________________________________________

Много ми харесва фотосафарито на Хубавко, най-вече това, че леля Ники е на няколко хиляди км на север и записва музика  Laughing Laughing Laughing
https://www.instagram.com/p/BMhu5VRggId/?taken-by=nicolescherzy

Как ли да тълкуваме тази снимчица?
https://www.instagram.com/p/BMn5_QtjFm2/?taken-by=grigordimitrov

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 15:33 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 678
Аз не казвам, че точно Бърни е бил алтернативата, но Хилъри определено беше губещ кандидат. Ако насреща й не беше Тръмп щеше да е още по-очевадно.
И няма нищо лошо да се фиксират в това да е жена, но да бяха избрали някоя, която няма толкова багаж и не е точно толкова противоречива колкото и Тръмп, но за сметка на това дори и по-мразена.

# 679
Изборът на кандидатите е дълъг и изтощителен процес на апаратни и задкулисни игри. Трябва си огромен опит.
Най-интересно ми е сега какъв екип ще събере Тръмп и поведението на Републиканската партия.

Ако някой има претенции защо обсъждаме тук да изгледа някой друг епизод на The Apprentice  Whistling

______________________________________________________________________________________

Джиджи рекламира книжлето на Зейн и "връзката" си
Чудя се какъв ли хонорар е прибрала

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 19:50 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 680
Между другото, има слаб шанс - де факто никакъв, но все пак на теория - Тръмп да не стане президент. Тук е обяснено подробно. На 12 декември ще се разбере окончателно. Аз се моля за чудо, нищо, че не живея в Щатите, просто неговото президентство и като цяло изцяло републиканско управление, би променило доста неща в световен мащаб. Най-малкото съм сигурна, че ще влоши правилата за емигрантите, щял да отменя и J1 програмата, а както знаем, доста български студенти ходят по бригади там. Едно е сигурно - една от първите му стъпки ще е отново да забрани гей браковете.
Интересно ми е на какво се дължи това изместване от демократи към републиканци, принципно такива неща се случват при огромно недоволство, а Обама се радваше на доста голяма подкрепа.
Още докато следях изборите ми направи впечатление, че трети кандидати обират немалък вот и това й изигра лоша шега на Хилари. Четох някъде, но не мога да намеря къде точно, че ако не се е гласувало за други кандидати, Хилари щеше да има още 90 вота и победата щеше да бъде нейна.

# 681
1. Не може да отмени гей-браковете, нито абортите. Те са разрешени от Върховния съд, съдията който умря беше против и двете, така че който и да го замести не може да промени към по-лошо конфигурацията.
2. Точно така 90 електорални гласа изядоха на Хилъри левичарите, те обърнаха резултата във Флорида, Мичиган, Пенсилвания, Аризона, Ню Хемпшир и Уисконсин.
3. Сламка е, но я има, затова е измислена схемата електоралната колегия, като последна възможност, ако човек като Тръмп се окаже от сега до 20 януари имбецил, който не може да управлява.
4. Напомням, че Хилъри спечели мнозинството. Ако изборите бяха по нормален математически принцип, тя щеше да е новоизбрания президент.

Не може да се отрече на Тръмп колко е последователен същий Баце на еНта степен  Outta Joint Outta Joint Outta Joint
Скрит текст:

# 682
  • addicted

Не може да се отрече на Тръмп колко е последователен същий Баце на еНта степен  Outta Joint Outta Joint Outta Joint
Скрит текст:

Абсолютно Simple Smile
Аз съм съгласна с мненията, че нищо от крайните му изказвания по време на кампанията няма да бъде приведено в действие. Това по повод страховете на Rachel Berry.  Peace

# 683
Бум, "дано" казвам само.
Но се сещам за двата мандата на Буш-младши, които започнаха пак с неизбирането му и не ми става оптимистично.
Ще видим, надявам се сега да могат поне малко да го озаптят.

Аз гледах Captain Fantastic, но не мога да споделя възторжените отзиви, които се леят за него в другата тема, та не мисля да си споделям мнението там Simple Smile

# 684
За тези двамата имах съмнения дали са промо двойка или все пак са истинска.
Вече нямам, още един договор изтече в канала...
Съвсем в началото на "връзката" им,
явно след като е решено той да става мейнстрийм,
в поне в 3 епизода на TRHOBH са се занимавали с него,
точно както и с всеки от "гаджетата" на Джиджи, разбира се.

Йоланда нeсравнимо по-комерсиално "сгаджосва" щерките си,  Money
мама Крис поне за това ги е оставила да се оправят сами

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 14:46 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 685
Идвам малко да раздвижа любимата тема.

Наистина, нямам вече особено свободно време, което да отделям за форума. Дори не ми остава достатъчно време да си отдъхвам с клюки.

Въпреки това разбрах, че Кендъл си е затрила Инста. А имало и някакви възможности Ким Кей да е бременна. Отново.

# 686
Идвам малко да раздвижа любимата тема.

Наистина, нямам вече особено свободно време, което да отделям за форума. Дори не ми остава достатъчно време да си отдъхвам с клюки.

Въпреки това разбрах, че Кендъл си е затрила Инста. А имало и някакви възможности Ким Кей да е бременна. Отново.

Страхотен аватар имаш! bouquet
И аз дочух за Кимката. Да и е живо и здраво, ако е вярно.

# 687
Слухът е, че Кендал, мама и агенцията и Елит яко са сгазили лука.
Около VSFS участващите модели нямали право да рекламират конкурентни марки.
Ето какво е пуснато миналата седмица  Sunglasses
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3929610/Life-just-p … -Perla-shoot.html

Така, че изтриването на Инстаграм профила е много вероятно да е за отклоняване на вниманието.
Да не говорим, че може да не го е изтрила, а само замразила.

Параванът на Карли направи същото упражнение по време на предизборната кампания и си го възстанови по-миналата седмица, на финалната права.

# 688
В очакване на АМАs този уикенд
Водещата

Даващи награди
Пак тези двете пакет

За мое удоволствие

и още

ще попеят
Скрит текст:

Сериозен повод за притеснения за Фасчето, особено ако сте гледали Проклятието по Стивън Кинг  Laughing Laughing Laughing
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/2157629/michael-fassbender … -new-crime-flick/

# 689
  • DE
Джон Леджънт сигурно ще представи новата си песен, нещо не ме изкефи. Клипа не е лош, има доста лични моменти.

Дирекшъните официално ли са разделени, нещо не съм чела напоследък за тях.
Жалко, че гледам АМА винаги на запис, обичам директно...

Общи условия

Активация на акаунт